Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949081 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Pókember
« Válasz #6840 Dátum: 2014. június 02. - 20:42:22 »
Hétvégén megnéztem az eredeti trilógiát, és hát azt kell mondjam nagyon is tetszett. ;D (kivéve a 3. az pocsék volt)

Az első film szerintem nagyon jól össze volt rakva és így ennyi év távlatból (jó Isten már vagy 12 éves :ohmy: ) is élvezhető volt és tudott újat mutatni. A bevezetőt jól összerakták és az eredet történet is képregény hű volt, Ben bácsi halála pedig emlékezetes és szívszorító. (Tobey vágta közben a grimaszokat, de még ez se rombolta le az érzést) MJ és Peter kapcsolatát jól kezdték el építeni, mivel az Ultit vették alapul, nem is hiányoltam Gwent. Zöld Manót szerintem nagyon eltalálták, azok a jelenetek ahol az ördögi Manó énjével vitatkozik zseniálisak, Williem Dafoe nagyot alakított a filmben, ahogy a Harryt játszó Franco is. Kétségkívül óriási pluszt adott a filmhez J.K. Simmons Jamisonja, na az tényleg képregényhűre sikerült. A végkifejlet pedig érdekes lett, kicsit erőltetett volt szerintem a hídról ledobni MJ-t (Előtte Peter telefonál: Kerüld a sötét utcákat, sikátorokat (és hídakat  :hehe: )), de a történet kontinuitása szempontjából jól megoldották.

A második film. Hát az egy csoda, én imádom, lehet hogy azért mert ez volt az a film mely kiskoromat meghatározza, de minden percét szeretem. MJ és Peter kapcsolatát zseniálisan alkották meg, a főgonosz és annak motivációja nagyon is a helyükön voltak és a történet alap koncepciója, hogy Peter otthagyja a pókemberksedést, hát az lenyűgöző, és amikor kidobja a pókszerkót, majd elsétál :oh: Sam Raimi  :bravo: :worship: :clap:
A szokásos Simmons és Franco játék hozza az első rész színvonalát és még többet is.
Az egész atmoszféra magán hordozza azt a Póki feelinget amit elvártam (B.J. Thomas Raindrops keep fallin on my head) szerintem ennél jobb Pókember film nem lesz, csinálhat akármit Webb, nekem mindig is ez lesz a No. 1.

És a 3. rész itt csak egy pozitívum van Franco játéka és Harry jellemének formálódása, minden más pocsék volt :'(

Ámde ez a trilógia úgy szép ahogy van és én így szeretem. :)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #6841 Dátum: 2014. június 03. - 01:23:57 »
Hogy lehet úgy szép és jó, ahogy van, ha a 3. része szerinted pocsék? :P
Ez már lehet hogy volt, de Raimi tényleg megrendezte 3-szor ugyanazt a filmet: https://www.youtube.com/watch?v=KUkdEV9_O_s
Ha majd harmadszorra is rebootolják a szériát, örülnék ha a villianeket nem mind Peter és az Oscorp generálná, mint eddig, mert folyton az van,mindenkinek a hálószövővel van a baja.

Nagyszerű írás, minden szavával egyetértek! Kapsz egy Gwent!  :gwen:
:)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6842 Dátum: 2014. június 05. - 16:43:23 »
Hogy lehet úgy szép és jó, ahogy van, ha a 3. része szerinted pocsék? :P

Mivel én így szeretem, minden rosszal és jóval, amivel éppen a sírba vittek vagy megörvendeztettek minket. ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6843 Dátum: 2014. június 09. - 19:12:04 »

ezt ma találtam, szerencsére fan made, de belegondoltam hogy lehet, hogy lennének olyanok hogy őt választanák egy ilyen szerepre  :o az egy picit amúgy gáz lenne

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6844 Dátum: 2014. június 15. - 15:24:39 »
Big Like! :D

Igényes munka.
SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6845 Dátum: 2014. július 12. - 00:57:45 »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6846 Dátum: 2014. július 13. - 17:38:00 »
Ez nem biztos, hogy rossz dolog.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6847 Dátum: 2014. július 23. - 19:56:05 »
http://variety.com/2014/film/news/spider-man-spinoff-sinister-six-dated-for-nov-11-2016-amazing-spider-man-3-back-to-2018-1201267269/

Esküszöm, bakker. 4 év, míg újra kapunk ASM filmet?! Tiszta röhej, hogy az egyik legjobb Pókfilm után így járunk.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6848 Dátum: 2014. július 23. - 20:05:52 »
Várjál, még az a dátum se annyira biztos!  :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6849 Dátum: 2014. július 23. - 20:36:33 »
Hihetetlen. Arra számítanak, hogy egy béna Sinister Six majd feldobja az érdeklődést? Összerakva az új Póksorozat bűnözőit, el tudna valaki képzelni egy jó csapatot a Rinóból, Elektróból és a Gyíkból?  :uhoh:
Az új Pókember film legnagyobb erénye Peter és Gwen volt. Persze mivel a film "bukott", most ráerősítenek a másik oldalra. Mert az annyira bevált a régi Pók3-nál... persze bevételi szempontból igen, más meg annyira nem fontos a Sonynak.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6850 Dátum: 2014. július 23. - 20:47:41 »
Hihetetlen. Arra számítanak, hogy egy béna Sinister Six majd feldobja az érdeklődést? Összerakva az új Póksorozat bűnözőit, el tudna valaki képzelni egy jó csapatot a Rinóból, Elektróból és a Gyíkból?  :uhoh:
Az új Pókember film legnagyobb erénye Peter és Gwen volt. Persze mivel a film "bukott", most ráerősítenek a másik oldalra. Mert az annyira bevált a régi Pók3-nál... persze bevételi szempontból igen, más meg annyira nem fontos a Sonynak.

Épp én is arra gondoltam, hogy a mostani csorda-szindrómás asm2  vélemények után milyen fogadtatásra várhat a Sinister. Esélytelen helyzetbe rakják magukat.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6851 Dátum: 2014. július 23. - 21:26:51 »
Basszus, ahelyett hogy csinálnának, egy komolyabb Pókember filmet:
Az OsCorp-nál Peter, apja találmányán a fekete, regeneráló anyagon dolgozna, ami egyre furcsában hatna Peterre, ( na nem úgy mint Raimi-nál :) ) Fekete Macska belezúgna Pókemberbe, olyannyira, hogy egy sor szett fekete göncöt varrna neki, majd sikeresen megszabadulna az anyagtól. Ezzel, egy másik filmre fel lehetne vezetni Venom karakterét, akit majd kihasználna az említett Sinister csapat.
Aztán ott van még Kraven karaktere is, akit tök szuperül meg lehetne csinálni.
Lenne ott alapanyag kérem, csak tudni kéne használni a Sony-nak, csak hát nem nagyon megy nekik.   :drying:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6852 Dátum: 2014. július 23. - 21:51:45 »
Lehetne egy egész film a fekete szerkóval. És a következőben meg a levetkőzése meg Venom megszületése.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6853 Dátum: 2014. július 23. - 21:59:40 »
Hogy őszinte legyek engem ez a téma már csak azért sem hat meg, mert ha a Sony elk*rja az egészet, akkor úgy is visszakerül a Marvelhez és ők talán képesek lesznek végre egy hellyel-közzel pontos képregény adaptációt csinálni Pókemberből! Mindenesetre öröm nézni ahogy ez a sok agyatlan kretén kínjában már azt se tudja,hogy mivel szerezzenek pénzt... :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6854 Dátum: 2014. július 23. - 22:03:12 »
Hogy őszinte legyek engem ez a téma már csak azért sem hat meg, mert ha a Sony elk*rja az egészet, akkor úgy is visszakerül a Marvelhez és ők talán képesek lesznek végre egy hellyel-közzel pontos képregény adaptációt csinálni Pókemberből! Mindenesetre öröm nézni ahogy ez a sok agyatlan kretén kínjában már azt se tudja,hogy mivel szerezzenek pénzt... :hehe:

Azt ne várd. Annyira nem lesz bukás, hogy visszaadják, de annyira még lehet, hogy megint kapjunk rebootot. Évtizedekig elhúzódhat.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6855 Dátum: 2014. július 23. - 23:09:41 »
Nos, lehetne egy flashback reboot, mint a Hihetetlen Hulk elején, gyors pókmarás, képességek felfedezése, hálóvető, Ben bácsi halála, pár gyors kockában, aztán indulna a film! :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6856 Dátum: 2014. július 24. - 09:33:53 »

Azt ne várd. Annyira nem lesz bukás, hogy visszaadják, de annyira még lehet, hogy megint kapjunk rebootot. Évtizedekig elhúzódhat.

Ha megint bedobnak egy reboot-ot akkor a bukás szinte garantált lesz ;D Már az ASM 1 sem hozott annyit mint anno a legelső Pókember film (legalábbis én így tudom.:) hát még ha ezek után is erőltetik a dolgot. Kezdenek kifogyni az ötletekből, ami azért vicces, mert ebben a témában még lenne bőven kiaknázandó húzás például Miles Morales, 2099, Valamelyik Póknő, Ezékiel sztori, Spider-Verse stb  :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6857 Dátum: 2014. július 24. - 14:00:33 »
Aztán ott van még Kraven karaktere is, akit tök szuperül meg lehetne csinálni.
Szerintem, ha valakit NAGYON el fognak szúrni, az ő lesz. Egyszerűen ötletem sincs, hogy lehetne belőle érdekes és hihető filmes karaktert csinálni.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6858 Dátum: 2014. július 24. - 17:39:02 »
Én nem tartom ezt rossz ötletnek. Ha ezzel a filmmel jól be tudják mutatni a hatost akkor a harmadik részben nem lesz összecsapva és Peterre is több idő jut. Az már más kérdés, hogy szerintem se lesz sikeres.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6859 Dátum: 2014. július 24. - 18:02:24 »
Egy negatív tagokból álló csapatot vajon miként tudnak úgy bemutatni,hogy az eredmény egyszerre legyen kasszasiker és népszerű? Meg úgy egyáltalán ezek alá milyen sztorit fognak rakni? :stupid: De ami a legfontosabb kérdés: Eközben hol lesz Pókember? ;D Vagy ő addig elutazik Európába nyaralni? Áhh kizárt dolog mert nem tudom :lol: