Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949373 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #7020 Dátum: 2014. december 11. - 15:49:52 »
De azért a filmekben nem hiszem, hogy annyit kellene várni.
12 éve mennek Pókember filmek, ez volt az ötödik, szerintem már simán járunk ott, hogy cifrább dolgok is jöhetnének. A Marvelnél sem vártak olyan sokat az idegen civilizációkra. 6 éve tart az egész, és jól mutatja, hogy egészen sok mindent be tud venni a mozi nézők gyomra.
Pl. a Guardianshoz sem kellett minden egyes karakternek felvezető film.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7021 Dátum: 2014. december 11. - 15:58:31 »
Jó, mivel az egész egy idegen bolygón kezdődött, plusz a film címében benne volt a "galaxis", annál nyilván nem volt stílusidegen.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7022 Dátum: 2014. december 11. - 20:32:08 »
Ó és majd elfeledkeztem a Kozmikus Pókemberről ami 100%-ban kimeríti a sci-fi fogalmát :) Szerintem 1-2 éven belül ezek már jöhetnének, mert unalmas lenne a végtelenségig ismételni oda-vissza a hagyományos ellenségeket.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7023 Dátum: 2014. december 11. - 20:53:09 »
Ebben egyetértünk.  :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7024 Dátum: 2014. december 13. - 08:59:14 »
Vannak érdekes fejlemények. Nemrégen hackerek feltörték a Sony levelezését és egy csomó bizalmas emailváltás került elő. Egyrészt a marvel nagyon szeretné, hogy Pókember kameózzon az Amerika Kapitány 3-ban. Vissza akarják venni a kreatív kontrollt a filmek felett. Teljesen új szereplőgárdát akarnak , a romácról el akarják vinni a hangsúlyt a kettős életben való egyensúlyozásra, és nem lenne eredettörténet többé.
Ez csak lehetőség egyelőre, de nem lepődnék meg ha a Marvel bekeményítene és visszavenné a karaktert.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #7025 Dátum: 2014. december 13. - 09:34:55 »
Most valszeg nagy lehurrogást fogok kapni, de nekem bejött ez a szereplőgárda... Andrew tetszett, mint Pókember, szóval én sajnálnám egy kicsit ha recasting és minden eddigit kukáznának, nem pedig egy soft reboottal próbálkoznának meg.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7026 Dátum: 2014. december 13. - 09:58:11 »
Most valszeg nagy lehurrogást fogok kapni, de nekem bejött ez a szereplőgárda... Andrew tetszett, mint Pókember, szóval én sajnálnám egy kicsit ha recasting és minden eddigit kukáznának, nem pedig egy soft reboottal próbálkoznának meg.

Mi sem a szereplőválogatás miatt tartjuk rossznak az új reboot-ot, hanem a szörnyű megvalósítás miatt. Személy szerint Andrew nálam is nyerő mint Pókember és a többiekben sem találtam semmi kivetnivalót. Kivéve Jamie Foxx-ot aki sz*rul is alakított és még a ráosztott karakter sem illett hozzá! Mindenki más hozta az elvárt szintet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7027 Dátum: 2014. december 13. - 10:19:24 »
Gyík is tré volt. Eddig forditott a tendencia mint a régi filmekben. Harmatgyenge főgonoszok szerethető főhősök. Régen izgalmas főgonoszok idegesítő főhősök.
Kivéve Venom ő bitang rossz volt.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7028 Dátum: 2014. december 13. - 10:50:06 »
A Gík nekem bejött. Electro megvalósítása jó volt, a karakterében meg ennyi van, a Rhino sem volt rossz egyáltalán csak a színész játszotta túl a szerepet. A Manó meg sokkal jobb volt kinézetre mint a régi filmben . Kombinálták a klasszikus kinézetet az Ultimattel. Teljesen jó volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7029 Dátum: 2014. december 13. - 12:52:29 »
Az eddigi gonoszok közül nekem a Manó tetszett azzal a beteges bőrszínével és mosolyával! Továbbá azt is értékeltem,hogy ebben a megvalósításban a szérum hatása nem merült ki pusztán a pszichopata röhögésben, hanem a bőrén is meglátszott az átváltozás. Sajnos a Gyík borzasztóan egydimenziósra sikeredett, Electro pedig valóban nem túl elmés karakter,de ebben az adaptációban megmutatták,hogy bizony a piti bűnöző figuránál is van lejjebb :roll: Rhino-val viszont semmi bajom nem volt, mert ő annyira ZS kategóriás,hogy vele szemben egyszerűen nincsenek elvárásaim! Mondjuk Giamatti béna tetkóit igazán mellőzhették volna,de ez már nem oszt nem szoroz.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7030 Dátum: 2014. december 13. - 15:40:22 »
Én csak azt nem értem,mi a baj Garfielddel?Ahogy olvasom,ha a Marvel mégis visszakapná a jogokat,lecserélnék őt is meg az egész szereplőgárdát.De ha a Sony-nál marad,még akkor sem biztos a helye.Sokkal jobb mint Maguire,bár ezzel azért legtöbben egyetértünk.
Azt meg elmondaná valaki,hogy mi lehet az oka az új filmek alacsony bevételének illetve úgymond "bukásának"?Épp hogy csak nem volt veszteséges.Szerintem azért ennyire rosszak nem voltak,kellően modernek voltak (a Raimi filmekkel ellentétben),nekem az újdonságok és kisebb-nagyobb változtatások is bejöttek (Peter szüleinek behozása például).

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7031 Dátum: 2014. december 13. - 15:50:36 »
Talán a népek kezdik megunni, már 5 film volt belőle,  valahogy nem akarnak nekem összeállni, tele vannak baromságokkal, az ellenfelek bénák, poénkodni akarna de az sem megy, meg ez a reboot is minek? Pár év különbséggel leforgatni ugyanazt? Meh...nem csoda, hogy nincs Bosszúállók szintű bevétel, az egy sokkal jobban átgondolt film.
Tejet kérek! Csokisat!

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7032 Dátum: 2014. december 13. - 16:00:01 »
Talán a népek kezdik megunni, már 5 film volt belőle,  valahogy nem akarnak nekem összeállni, tele vannak baromságokkal, az ellenfelek bénák, poénkodni akarna de az sem megy, meg ez a reboot is minek? Pár év különbséggel leforgatni ugyanazt? Meh...nem csoda, hogy nincs Bosszúállók szintű bevétel, az egy sokkal jobban átgondolt film.
Ebben van valami,de a Transformers filmekre ugyanezek nem igazak?És még az utolsó is hatalmas kasszasiker annak ellenére,hogy olyan unalmas hogy majd elalszok rajta. ;D
A poénkodás amúgy nem rossz a Csodálatosban,ez kimaradt anno az első 3-ból.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7033 Dátum: 2014. december 13. - 16:08:09 »
Ja, a Transformers a kedvenc filmem :lol: Asylum szintű gagyi, nincs egy értékelhető momentum se bennük, idegesítő színészek, erőltetett viccek, cgi robbanás parádé...és tele a kassza. Fene se tudj miért.  Biztos 10-15 évesek ezrei rángatják el a szüleiket rá :nemtudom:

http://filmbuzi.hu/archives/2014/12/13/meg-kikothet-a-marvelnel-pokember/#comments
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 13. - 16:15:42 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7034 Dátum: 2014. december 14. - 13:04:33 »
Elolvasva ezeket a cikkeket, a Sony a legjobbat azzal tenné magával, ha visszaadná a jogokat a Marvelnek. Marvel gyártja, Sony promózza, értékesíti, terjeszti. És pont, hogy a kreatív kontroll nem maradhatna a Sonynál, abba buktak/buknak bele folyamatosan... azt se tudják mit kezdjenek a karakterrel, de nekik KELL a kreatív kontroll... ahhoz valódi kreativitás is kéne.

Ha nem totál hülyék, akkor rájönnek, hogy azzal ezerszer jobban járnak, ha odaadják Pókembert a Marvel Studios-nak, és bekapcsolódhat a világ talán legjövedelmezőbb franchise-ába, ahelyett, hogy maguk tökölésznek "univerzum" építéssel. Ha csak X %-ot kapnak a Marveltől, azzal is lefogadom, hogy többet keresnének, mint a majd 2018-ban talán kijövő új Pók filmmel. Ráadásul a rajongók is elégedettebbek lennénk a végeredménnyel. A Marvel nemigen szokta megerőszakolni a karaktereit a filmvásznon.

Azt meg őszintén, Pókember rajongóként megmondom, hogy egy Sinister Six filmet megnézni nem rohannék a moziba. Ráadásul azt hallottam, hogy Pókember is benne lenne? Akkor már miért nem Pókember 3, amiben szerepel a Baljós Hatos???
A May néni film meg... pffff!
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 14. - 13:07:41 írta petshop »

a_mano

• Gibbon
  • *
« Válasz #7035 Dátum: 2014. december 14. - 13:27:21 »
Ha a Sony veszteség nélkül hoz ki egy Pókember filmet azzal már piaci értelemben nyert, mert nem száll vissza a jog a Marvel/Disneyhez.
Gondolom hosszabb távon abban reménykednek, h az Egér ráun a dologra és felköhög annyit, amennyiért már megéri nekik eladni/bérbe adni a karaktert.
A szélesebb mosoly élesebb kést rejt.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7036 Dátum: 2014. december 14. - 15:29:19 »
Na jó, de hol van ez a Raimi-féle rekord bevételeket döntögető szériától? Sokan szidják mostanában, de az sikeres volt, mind kritikai, mind pedig bevételi szempontból. Talán a 3-ast kivéve.
Az új meg sem kritikailag, sem bevételileg nem villantott semmit. A kritika a legjobb esetben is megosztó, a bevételek meg...

Szerintem a Marvelnél egy alapszabály lehet, hogy a saját karakterükért nem fognak dollármilliókat kifizetni. Annyit biztos nem, amennyiben a Sony reménykedik. Visszavásárolni a jogokat, az oké, de ne 50szeres áron már... mert gondolom kb. ilyen összegeket kérne a Sony az eredeti árához képest.

a_mano

• Gibbon
  • *
« Válasz #7037 Dátum: 2014. december 14. - 15:51:25 »
Ahhoz, h mennyire voltak sikeresek a Pókember filmek, azért ugye hozzá kell venni azt is, h akkoriban nem volt annyira telített a piac, mint most, sőt, szóval gyengébb produktummal is lehetett sikereket elérni.

Az egyetlen alapszabály pedig ilyen helyzetekben a 'pénz beszél'. Ha úgy érzi a Marvel, h megérné nekik visszavásárolni Pókembert meg fogják tenni, és ha a Sonynak megéri eladni, eladja
A szélesebb mosoly élesebb kést rejt.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7038 Dátum: 2014. december 14. - 16:31:40 »
Bár igaz, amit mondasz, hogy régen könnyebb volt talán villantani, de én koránt sem nevezném "gyengébb produktumnak" a régi szériát. Pont hogy az újat nevezném annak. Gyakorlatilag a 2. résszel elismerték, hogy a nagy kreatív újragondolásuk egy halott dolog volt. Ezért jött vissza  Raimi-féle ruha, a könnyedebb hangvétel, és abszolút a trilógia látványvilága.

A pénz beszélben igazad van. De most nem úgy néz ki, hogy ebből a megtépázott franchise-ból jó pént lehetne csinálni. A Marvel is gondban lenne, mert egy új sorozatot nem venne be a mozinézők gyomra. Ezért jó az, amit kigondoltak: Garfield megjelenik a Civil War-ban, mint Peter Parker, nem kell eredettörténetet magyarázgatni, van már múltja, és hát: Iron-Spider ruha!!! Az után egy új Pókember filmre már többen kíváncsiak lennének, tutira.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7039 Dátum: 2014. december 14. - 19:09:48 »
Na, újabb kiszivárgott infók:
Webb-nek távozni kell, megyen Garfield is vele, új stábot akar a Sony, a fő alap állítólag a Kraven Vadászata c. sztori lenne!
Nem reboot lenne, vagyis nulla eredet történet. Olyan rendezők neve merült fel mint: Brad Bird, James Gunn, Colin Trevorrow, Edgar Wright.  :roll:
Nem tudom ezek észnél vannak? :stupid: Most akkor megyen a levesbe, amit eddig felépítettek?