Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949377 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Pókember
« Válasz #7040 Dátum: 2014. december 14. - 19:14:21 »
Felőlem mehet Webb is, Garfield is Isten hírével. A Kraven sztori na az király lenne, az az egyik kedvenc történetem. :oh: A rendezők közül egyet se ismerek :headscratch:
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #7041 Dátum: 2014. december 14. - 19:15:48 »
Brad Bird rendezte pl. a Hihetetlen Családot is! :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7042 Dátum: 2014. december 14. - 19:18:13 »
Az nem valami jó ajánlólevél :D
Tejet kérek! Csokisat!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7043 Dátum: 2014. december 15. - 09:54:12 »
Nem lesz ebből már semmi. Januárban tárgyalnak a Marvellel és mennek szépen vissza a jogok.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7044 Dátum: 2014. december 15. - 10:55:45 »
Nem lesz ebből már semmi. Januárban tárgyalnak a Marvellel és mennek szépen vissza a jogok.

Szerintem is pontosan ez a forgatókönyv fog lezajlani, mert amit az utóbbi hetekben művel a Sony azt már nézni is rossz. Kifogytak a lehetőségekből és nincs tovább! Nyilván nem adják még fel és vergődnek egy kicsit, de utána muszáj lesz megválniuk Póki jogaitól. Ennél többet tényleg nem tehetnek, mivel ez esetben a Marvel a nagy hal ők meg egy csőd szélén álló alaposan megnyirbált cég :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7045 Dátum: 2014. december 15. - 12:24:23 »
A Sony a csőd szélén? Mióta? Azért ne felejtsétek el, hogy a képregényfilmek esetében a mozis bevétel apró töredéke a teljes bevételnek, vagyis a két új Pókkal a Sony minimum félmilliárdot kaszált.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7046 Dátum: 2014. december 15. - 13:05:57 »
A csődöt ebben az esetben a Pókember franchise és a hacker támadás jelenti számukra. Való igaz,hogy a Póki bukta még őket se küldené padlóra,de a támadással egybekötve azért már más a helyzet! Minden az időzítésen múlik és szerencsétlenségükre ez jelen pillanatban megadatott nekik. Hiába óriási cég, egy ekkora sérülésből még ők se biztos,hogy felépülnek egyhamar.:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7047 Dátum: 2014. december 15. - 13:10:46 »
Azért én nagyot néznék, ha átadnák a jogokat...
Megállapodás lesz ebből, de úgy, hogy a Sony fog diktálni, vagyis, ő akar majd valszeg ditálni, a marvelnek ez nem fog tetszeni , így minden folytatódik, ahogy eddig is  :D
most csak jól felkavarják az állóvízet.
A Kravennel meg sztem megint buknának... ismét összezavarnák a nézőket... nem tudnák, hogy ez milyen komoly (márha azt adapatálnák, amiről a comics szól) cucc, az eddigiek alapján, azt hinnék vmi könnyed akció filmecske... abból se jönnének ki jól...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7048 Dátum: 2014. december 15. - 14:12:47 »
Ha továbbra se bírnak megállapodni a Marvellal, akkor jobb ha addig válnak meg a jogoktól míg nem túl késő! Nem lenne szerencsés tovább égetni magukat. Márpedig a Kraven utolsó vadászatával egész biztosan becsődölnének, mert ennél rosszabb ötlettel nem is állhattak volna elő :hehe: Azt most megmondom,hogy nem sikerülne nekik azt a depis,komor hangulatot visszahozni mint amit JMD csinált a képregényben, ráadásul a nézőknek ez abszolút nem jönne be az eddigi Pók filmek vicces és könnyed hangvétele miatt. Valószínű egy PG13-as akciófilmet akarnak csinálni,de annak meg szintén semmi értelme nincs...
Akárhogy is nézem ez a Sony számára egy drasztikus sebességgel zuhanó hullámvasút amiből nincs kiút :twisted:

tomyx20

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #7049 Dátum: 2014. december 16. - 14:30:16 »
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést. Mikor fog megjelenni, ha egyáltalán megjelenik a Pókember 3 BD4K változatban? Tudtok róla valamit? Mert az első két része már több mint egy éve van BD4K változatban is, és furcsának tartom, hogy egy trilógia 3. része ne kerüljön éppen olyan kiadásra, mint az előzményei, még akkor is, ha nem volt akkora siker, mint elődei. Angolul se nagyon találom, hogy létezne, magyarul meg még biztos, hogy nem jelent meg.

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #7050 Dátum: 2014. december 22. - 22:06:21 »
Olvasta valaki az itthon megjelent Pókember film könyveket? Nekem a Peter David által írt van meg, az egész jó. Azonban megjelent még egy, a szerzője Michael Teitelbaum. Ezt ismeri valaki? Úgy tudom, hogy ebben fotók is vannak a filmből.
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 22. - 22:07:59 írta Blue S »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7051 Dátum: 2014. december 22. - 22:08:35 »
Én csak a Peter David féléről tudok. Azt én is szerettem.

tomyx20

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #7052 Dátum: 2014. december 28. - 10:58:34 »
A Peter David által írt nekem is megvan. A Michael Teitelbaum féle után néztem, 176 oldalas, fényképekkel, olyasmi lehet, mint a Pókember 3 mozikönyv gyerekeknek, az is 189 oldalas, fényképekkel, az megvan, nyomába sem ér a Peter David által írtnak. Az is lehet, hogy az első és a harmadik film közti különbség is közrejátszott, de összehasonlításként Peter Davidé 325 oldalas képek nélkül. Remélem segítettem.

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #7053 Dátum: 2014. december 30. - 19:24:13 »
A Peter David által írt nekem is megvan. A Michael Teitelbaum féle után néztem, 176 oldalas, fényképekkel, olyasmi lehet, mint a Pókember 3 mozikönyv gyerekeknek, az is 189 oldalas, fényképekkel, az megvan, nyomába sem ér a Peter David által írtnak. Az is lehet, hogy az első és a harmadik film közti különbség is közrejátszott, de összehasonlításként Peter Davidé 325 oldalas képek nélkül. Remélem segítettem.

Igen, köszönöm szépen!  :D

A könyv rajta van a beszerzendő kötetek listáján, de elég hátul kullog a sorban. Ha majd megveszem, akkor írok róla bővebben.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7054 Dátum: 2015. január 03. - 19:56:47 »
Na, újabb kiszivárgott infók:
Webb-nek távozni kell, megyen Garfield is vele, új stábot akar a Sony, a fő alap állítólag a Kraven Vadászata c. sztori lenne!
Nem reboot lenne, vagyis nulla eredet történet. Olyan rendezők neve merült fel mint: Brad Bird, James Gunn, Colin Trevorrow, Edgar Wright.  :roll:
Nem tudom ezek észnél vannak? :stupid: Most akkor megyen a levesbe, amit eddig felépítettek?

Forrás?

balogh44

• Thanos
« Válasz #7055 Dátum: 2015. január 03. - 20:43:52 »
A kiszivárgott Sony infók, amik már azóta lehet hogy meg is lettek cáfolva.
Ha legalábbis én lennék a helyükben ezt tenném. Kíváncsi vagyok mire jutnak a Marvel-el, lesz-e valami értelme a tárgyalásoknak!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7056 Dátum: 2015. január 04. - 18:23:31 »
Tejet kérek! Csokisat!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7057 Dátum: 2015. január 04. - 19:12:11 »
http://www.gamestar.hu/pokember-3-sam-raimi-interju.html
Raimi te pancser :drying:

Szerintem nem rossz dolog ha az ember elismeri a hibáit ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7058 Dátum: 2015. január 04. - 19:19:20 »
legalább elismerte. De még mindig tartom, hogy egy rendező nem teheti meg, hogy a személyes érzéseit, utálatát beleviszi a filmbe mert ez lesz a vége.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7059 Dátum: 2015. január 04. - 22:10:56 »
Nem hinném, hogy utálta Venomot, csak egyszerűen nem kedveli, így nem ért hozzá. Nem tudta, mitől működik a karaktere.