Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948916 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #7060 Dátum: 2015. január 04. - 22:44:00 »
Akkor miért nem kutatott egy kicsit? Nem kellett volna nagyon sokat utánaolvasni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7061 Dátum: 2015. január 04. - 23:05:09 »
Nyilván utánaolvasott, de az messze nem ugyanaz, mintha kívülről ismerné a jellemét. Az összes többi szereplőt azért találta el annyira királyul, mert őket nagyon jól ismerte. Nála nem fordult volna elő egy ennyire megváltoztatott Elektro, például.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7062 Dátum: 2015. január 05. - 09:08:54 »
Az összes többi szereplőt azért találta el annyira királyul, mert őket nagyon jól ismerte.
Ehhez képest szerintem Octopus volt az egyetlen szereplő akivel maradéktalanul elégedett voltam.
Jó, sokuknál a dizájn volt nagyon elcseszett (mindkét manó), de az is múlik a rendezőn is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7063 Dátum: 2015. január 05. - 10:23:00 »
Nekem meg Oki nem tetszett annyira, mondjuk Homokember még anyira se... ez a megbánom minden bűnömet és nem is én irányítottam magam, hanem a chip... ez nagyon gáz volt... hova lett az az Oki, aki még atomot is képes lett volna robbantani New Yorkan...
Plusz most hogy így belegondolok végülis minden ellenfele ilyen volt Raiminél...  :headscratch:  ejh  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7064 Dátum: 2015. január 05. - 10:29:33 »
Nem, Venom nem ilyen volt, ő egy 100%-os genyó lett.  :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7065 Dátum: 2015. január 05. - 11:28:08 »
Egen ő egyedül, ő lett a megtestesült gonosz  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7066 Dátum: 2015. január 05. - 12:24:05 »
Ehhez képest szerintem Octopus volt az egyetlen szereplő akivel maradéktalanul elégedett voltam.
Egy szó: Jameson.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7067 Dátum: 2015. január 05. - 12:27:36 »
Igazad van, ő is bitang jó volt. Akkor már ketten vannak.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7068 Dátum: 2015. január 05. - 13:58:55 »
Szerintem meg a régi Pókember trilógia alapjaiban volt elcseszve és azon semmi nem tudott segíteni maximum egy reboot! Kár,hogy a Webb által dirigált felvonás harmatgyengére sikeredett :drying:
Visszatérve a trilógiára, ott egyértelmű,hogy Raimi volt a leggyengébb láncszem. Elég csak megnézni a főbb szereplőket és Póki ellenségeit!  Baromi pocsék ötlet volt a rendező úrtól az a koncepció,hogy a 2000-es évekbe ülteti a 60-as évek karaktereit. Az egy dolog,hogy az Ultimate-ben is ezt tették, csak ott modernizálva lettek a karakterek nem úgy mint a filmben :roll: Számomra Homokember volt a mélypont a családi hátterével és a gagyi zöld retro pólójával...
J.K Simmons pedig túljátszotta a szerepét, bár hozzáteszem ő volt az egyetlen szerethető figura az egész franchise-ban ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7069 Dátum: 2015. január 05. - 14:39:09 »
Harry Osborn is nagyon jó volt, már a második résztől kezdve, Mary Jane pedig a harmadikban.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7070 Dátum: 2015. január 05. - 15:09:12 »
Engem a legjobban az zavar, hogy az egész Mary Jane köré volt felhúzva, pedig a képregény többről szól azért. Az első részben Peter minden tettét a Mary Jane iránti érzelmei határozták meg. Nekem ez nagyon nem tetszett.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7071 Dátum: 2015. január 05. - 15:14:06 »
Harry-t kihagytam ami hiba volt, mert ő volt ennek a trilógiának az igazi és egyetlen főszereplője aki ért valamit :hehe: A többiek esetleg kalaptartónak voltak felvéve mivel másra aligha alkalmasak voltak. Kirsten Dunst pedig olyan messze volt MJ karakterétől mint Makó Forest Hills-től!

peti40: Pff, ne is mondd :roll: Eleve,hogy lehet ilyen szöveggel indítani egy szuperhős filmben,hogy "Ez a történet is mint minden egy lányról szól"... Miért ki ő Spider-Gwen? Akkor jogosan mondhatná ezt a narrátor,de ez a film PP-ről kéne,hogy szóljon és a supporting karakterekről és nem egy 20 filléres MJ utánzatról.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7072 Dátum: 2015. január 05. - 15:17:41 »
Harry Osborn is nagyon jó volt, már a második résztől kezdve, Mary Jane pedig a harmadikban.
Harry nekem is tetszett, de a manó rucija elég tré volt. MJ nekem a 3-ban, max Harry mellett tettszett. Bakker, mennyivel jobban elhittem, hogy van köztük "kémia" (pedig de utálom ezt a szót), mint Peter és MJ között. A szerelem nem a ki tud látványosabban szenvedni a másik mellett, hanem az, hogy felszabadult legyél vele.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7073 Dátum: 2015. január 05. - 16:20:33 »
Nekem is ott tetszett igazán. Nagyon jók voltak együtt, úgy is kellett volna hagyni, Peternek meg összejönnie Gwennel. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7074 Dátum: 2015. január 14. - 19:25:52 »
AZTAAA, még nincs megerősítve, szval lehet hogy pletyka... de úgy néz ki létre jött a megegyezés, Póki benne lesz az Infinity War első részében, az új Angyalok oldalán...  :o :o  :spidey:

A linket csak saját felelőségre, mint írtam, lehet, hogy pletyka, de lehet hogy nem, elég nagy Spoilerek vannak benne a karakterek sorsáról... 
http://www.comicbookmovie.com/fansites/markcassidycbm/news/?a=113625

És, ha ez igaz, gyerekek, csak 3 év, és Póki az Angyalok oldalán fog zúzni  :oh:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7075 Dátum: 2015. január 14. - 19:31:29 »
AZTAAA, még nincs megerősítve, szval lehet hogy pletyka... de úgy néz ki létre jött a megegyezés, Póki benne lesz az Infinity War első részében, az új Angyalok oldalán...  :o :o  :spidey:
Hú, az komoly lenne! :D
A linket nem merem megnézni, nem akarom elspoilerezni magamnak a dolgokat... :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7076 Dátum: 2015. január 14. - 20:04:33 »
Ez azt jelenti, hogy már nem Garfield lesz ott.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7077 Dátum: 2015. január 14. - 20:27:31 »
Az nagyon komoly. Bárcsak igaz lenne. Elmormolnék egy jemeni imát.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7078 Dátum: 2015. január 14. - 20:47:27 »
Mekkora állatság lenne már!!! Új bevételi rekord az tuti :oh:
Tejet kérek! Csokisat!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7079 Dátum: 2015. január 14. - 21:32:37 »
Mekkora állatság lenne már!!! Új bevételi rekord az tuti :oh:

Dehogy, majd a Polgárháború filmnél, mert ott aztán van szerepe Pókinak is ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."