Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940087 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #7280 Dátum: 2015. május 31. - 13:32:30 »
El se hiszem, hogy ezt mondom, de a Sony jobban bánt a Pókemberrel, nem kellett volna a Marvelnek nagy összegekért megvennie. Az egésznek lehetett volna az a lényege, hogy a Kapi-Vasember Polgárháborút megcsinálhatják rendesen, tökösen, úgy, hogy Pókember is ott van benne, ahol kell - mégis csak kulcsszereplő benne. Na de így?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7281 Dátum: 2015. május 31. - 14:49:04 »
Hát bennem még tartja a lelket, hogy csak tudják, hogy mit akarnak... vagy elkezdődik a mélyrepülésük eleve a Hangyával, aztán meg ezzel a béna Pók 3. rebúttal... fene tudja... hátha nem csalódunk...

Matthew McConaughey-vel meg nekem csak annyi 'bajom" van, hogy ő elég nagy húzóné név mostanában, na már most, ebből kifolyólag valszeg nem egy egyszerű egy részes szerepre akarnák megnyerni, így valszeg Norman ismét több részen szórakozna Peterrel, ez nem is baj, mert én bírom a Manót, de jó pár embenrek meg már a töke tele van, hogy ismét az Osbornok -Manók voltak/lesznek a "középpontban".
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7282 Dátum: 2015. május 31. - 14:57:36 »
Tök igaz. Van élet Osbornon túl is, bár persze ő a nagy iparmágnás, könnyű célpont használni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7283 Dátum: 2015. május 31. - 15:12:56 »
Nyilván egyszerűbb újra Osborn-t előkapni a kalapból mint sem valaki mást kiválasztani ellenségnek. Viszont így meg nem sok értelme lesz a reboot-nak ha megint a Manó sztorikat erőltetik rá az emberekre! Jöhetne Morlun & Ezékiel és a hozzájuk hasonló félelmetesebb arcok...
Bár felesleges álmodozni, mert a stúdiónak úgy is az a legnagyobb terve a franchise-zal kapcsolatban,hogy összehozzák a Sinister Six-et és az mekkora esemény lesz majd :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7284 Dátum: 2015. május 31. - 15:41:15 »
Én már ott elveszítettem a lelkesedésemet, hogy rebootolják és visszafiatalítják a karaktert. Persze lehet, hogy tudják a Marvelnél, hogy mit csinálnak, és lehet, hogy olyan csodát csinálnak, hogy utólag megkövetjük majd őket, de én egyelőre nem vagyok ilyen optimista. Én attól tartok, hogy az új Pókember már teljesen Ultimate lesz, és nem nekünk, "öregeknek" fog szólni, hanem a mai fiatalságnak.

Egyébként van egy olyan előérzetem is, hogy a Civil Warban változtatnak a sztorin, és elmarad majd a nagy leleplezés, egyszerűen azért mert nem lenne hiteles, nem ütne nagyot. Ha megtartották volna Garfield karakterét, úgy talán működne, de egy új karakterrel, nulla háttérrel mégis mi értelme? Persze lehet, hogy a rajongók kedvéért lesz leleplezés, de az meg épp olyan erőltetett lesz, mint Gwen halála az ASM 2-ben.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7285 Dátum: 2015. május 31. - 19:27:39 »
Miért lepődtök meg azon, hogy nem ugyanazt a Polgárháborút fogjuk a vásznon látni, mint ami a képregényben volt? Eddig is láthattuk már, hogy a filmes univerzumba csak a jól bevált event húzóneveket hagyják meg, a történetnek sok más egyébben nincs köze az eredeti sztorihoz. Vegyük csak az Age Of Ultront. Annak se volt semmi köze a pár évvel ezelőtti eventhez, max csak annyi, hogy Ultron volt benne a főszereplő. A Civil Warban is max annyi lesz áthozva, hogy Kapi és Vasember egymásnak esik, más különösebben biztos nem lesz. A regisztrációs törvényt szerintem alapból elfelejthetjük, így a leleplezést is.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7286 Dátum: 2015. május 31. - 19:46:15 »
A regisztrációs törvényt szerintem alapból elfelejthetjük, így a leleplezést is.
Ez elég valószínű, elvégre a jelenlegi filmes hősök között a kapitány és Vasember kivételével senki sem takarja el az arcát, de az ő személyazonosságuk meg már mindenki előtt ismert. :) Na jó, most már ott van Fenegyerek is, de vele egyelőre még úgysem foglalkoznak.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7287 Dátum: 2015. május 31. - 22:02:19 »
Múlt héten néztem újra az ASM1-2-t angolul és azt kell mondjam hogy nem voltak annyira rosszul megírva. Kifejezetten tetszett Peter szüleinek szála és a kapcsolatuk az Oscorpal. De sajnos nem lehet beintegrálni sehova a MU-ba.

Leleplezős jelenetről meg semmi értelme beszélni mikor még be se hozták a karaktert  :hehe: Sajnos a sonynak előbb kellett volna visszaadnia a figurát hogy érdemben legyen bármiféle értelme nagyobb szerepet tenni rá a CW-be.  :roll: Nem tudom hogy jó-e hogy annyira lefiatalítják pókembert de én nem vagyok annyira ellene. Jól mutatna ezek mellett a karakterek mellett egy nagy dumás "kölyök". Az ASM2-ben végre jól eltalálták pókit, így ahhoz képest hogy kissé én is köpködtem az elején a végén egész jó lett a karakter (és a poénjai is), csak Electrot nem tudom megbocsátani... ilyen béna eredetet, a kissebbségi komplexusos megoldással... Harry karaktere jó, volt, főleg azzal a színésszel.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #7288 Dátum: 2015. június 01. - 10:38:20 »
Egyébként mi van, ha ez a sok gyerekszínész jelölt a pókemberre csak találgatás? Mi van, ha a Marvel teljesen más színészt képzelt el erre a szerepre, lehet kinézetre akár öregebbet. Ezek csak híresztelések, egyáltalán nem biztos, hogy ami az interneten terjeng, az úgy is van. Vagy ezek a hírek hivatalos helyről származnak?

Raisu

• Traveller
« Válasz #7289 Dátum: 2015. június 13. - 09:57:21 »
Elvileg már csak ők ketten vannak versenyben
« Utoljára szerkesztve: 2015. június 13. - 09:58:57 írta Raisu »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7290 Dátum: 2015. június 13. - 10:45:44 »
Hát, fejre, nekem a jobb oldali lenne szimpi...
de vhol írták,h ogy ez a srác játszotta valamelyik filmben Andrew Garfiled fiatal gyerekként. Poén lenne ha őt választanák  ;D  bár emiatt nem tom, hogy esélyes e... tényleg hasonlít rá egy kicsit...

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7291 Dátum: 2015. június 23. - 18:39:15 »
Bréking? Nyúz !!
Tom Holland az új Pókember.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7292 Dátum: 2015. június 23. - 18:43:09 »
Unokaöcsém most ballagott nyolcadikból.Javasolni fogom,hogy az ezt követő Pókember rebootban ő legyen a Szpájdörmen.  8)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7293 Dátum: 2015. június 23. - 19:11:00 »
Legyint.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7294 Dátum: 2015. június 24. - 09:05:10 »
Hát ez a gyerek totál nem szimpi...  :roll:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7295 Dátum: 2015. június 24. - 10:25:45 »
Hát, végül is lehetne rosszabb is, bár nem tudom hogyan, elég sz*r a helyzet így is.
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7296 Dátum: 2015. június 24. - 11:26:09 »
A Csodálatos Bébipók. :hehe: Most a Marvel vagy nagyon tudja, hogy mit csinál, vagy durván mellényúltak... :D De látszik, hogy nagyon rágyúrnak a tinilányokra ezzel a sráccal. Mi van, Chris Hemsworth kiöregedett?  ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7297 Dátum: 2015. június 24. - 11:41:25 »
Érdekes, mert a lányok Thor-ra, Lokira (rá főleg), de még Downey Jr.-ra is gerjednek, pedig egyik sem kifejezetten az ő korosztályuk. Tony konkrétan akár az apjuk lehetne.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7298 Dátum: 2015. június 24. - 12:03:52 »
Én úgy vettem észre manapság az a divat,hogy bizonyos karaktereket visszafiatalítanak és megpróbálják eladni a 20 éven aluli korosztálynak. Ez legfőképp Pókira vonatkozik,de mondhatnám az új Fekete Kanárit és Batgirl-t is! Némelyiknek jól áll,de remélem nem csinálnak belőle divatot, mert nem vagyok kíváncsi a 18 éves Rozsomákra és Magneto-ra :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7299 Dátum: 2015. június 24. - 12:06:49 »
Pedig Magnetón már túl vagyunk. A filmben jól visszafiatalították Fassbenderre.