Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939411 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #7300 Dátum: 2015. június 24. - 13:16:39 »
Fiatal lett,de nem tinikorú! :D A kettő közt azért van különbség, na meg kötve hiszem,hogy meghagyják a jelenlegi formájában. Mert azt még nem tudjuk mi lesz az Apokalipszis utáni X-Men filmekben ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7301 Dátum: 2015. június 24. - 14:26:22 »
Hát, Ian McKellen a napokban nyilatkozta, hogy már nem fogja Magnetót játszani, szóval vagy Fassbender marad a folytatásokban, vagy recastolják. :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7302 Dátum: 2015. június 24. - 14:33:25 »
Nem Tom Fassbander vállalná e tovább...  :headscratch:

BTw: CInestar az új Pókiról:

Amikor először bejelentették, hogy Pókember újra részese lesz a Marvel Univerzumnak elmondták, hogy az önálló filmje előtt még feltűnik egy másik alkotásban is. Azóta tudjuk, hogy ez az Amerika kapitány: Polgárháború lesz. A lehetséges jelöltek (Tom Holland, Asa Butterfield, Charlie Rowe, Matthew Lintz ,Judah Lewis és Charlie Plummer) elutaztak Atlantába, a film forgatási helyszínére, s maga Robert Downey Jr. tesztelte őket.

Vasember és Pókember egy közös jeleneten osztoznak majd a Polgárháborúban, szóval mindegyik delikvenssel eljátszatták a jelenetet, hogy lássák, melyik párosnál erősebb a szinergia. Ezen a rostán elsőként Tom Holland és Charlie Rowe mentek át. Sokáig nem tudtak dönteni, szóval egy második tesztnek is alávetették a srácokat, ahol már Chris Evans is jelen volt. Ezután született meg a döntés.

A stúdió ezzel együtt bejelentette, hogy Jon Watts (Rendőrautó, Clown) rendezi az önálló Pókember filmet. A rendezőt maga Kevin Feige választotta ki, tehát akik kételkednének, hogy jó választás-e, azok forduljanak Kevinhez. Elmondásuk szerint egy teljesen más külsőbe bujtatnák az új Pókember filmet. Sokkal több hangsúlyt fektetnének a poénkodásra, a komédiás részre.

Az utsó mondatra hívnám fel a figyelmet... most akaratlanul is egyből az Ultimate rajzfilm borzadály ugrott be... ha olyanra akarják csinálni, hülyébbek, mint hittem... már a gyerek se szimpi, szal sztem engem itt veszítettek el...  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7303 Dátum: 2015. június 24. - 14:40:22 »
Nekem erről a két F4 film ugrik be, amit buktának nyilvánítottak, amiért poénokra épült.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7304 Dátum: 2015. június 24. - 14:47:00 »
Érdekes, mert a lányok Thor-ra, Lokira (rá főleg), de még Downey Jr.-ra is gerjednek, pedig egyik sem kifejezetten az ő korosztályuk. Tony konkrétan akár az apjuk lehetne.
Még Rozsomákra is gerjednek. Amikor a legutóbbi Farkas filmet néztük a moziban, körülöttünk elég sok csaj ült, és mind nagyon olvadozott a félmeztelenes jeleneteknél.

Nekem erről a két F4 film ugrik be, amit buktának nyilvánítottak, amiért poénokra épült.
Ezzel az agyafúrt taktikával akarják elhitetni az emberekkel, hogy a régi F4 filmek igenis jók voltak.  ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7305 Dátum: 2015. június 24. - 15:07:46 »
Doom jó volt 8)
Tejet kérek! Csokisat!

Raisu

• Traveller
« Válasz #7306 Dátum: 2015. június 24. - 15:39:03 »
Én azt olvastam a CBM-en, hogy Evans már csak Hollanddal próbált, Rowe-val nem. Szóval szerintem tudtak dönteni, csak biztos, ami biztos alapon kipróbálták még a srácot vele is.

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #7307 Dátum: 2015. június 26. - 00:39:36 »
Doom jó volt 8)

Se varázslás se saját technológia nem volt (még doombotok se) Hősszerelmes Elektro-t csináltak szegényből ... ennél még a hacker alternatíva is jobbnak ígérkezik...

balogh44

• Thanos
« Válasz #7308 Dátum: 2015. június 26. - 16:15:07 »
Csak éppen el tudta szedni Silver Surfer deszkáját, és létezett olyan, hogy Latvéria. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7309 Dátum: 2015. június 26. - 17:41:01 »
Ez igaz. És volt kozmikus ereje. :) A képregényben is kellett néhány év(tized) mire Fátum olyan lett, amilyen, nem indíthatott a film egyből azzal.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7310 Dátum: 2015. június 26. - 20:04:10 »
Érdekes, számomra pont az nem tetszik Fátumban,hogy kb mindenható,de mégse tudja soha legyőzni Reed-et meg a többi hőst. Pedig mindenhez ért legyen az mágia vagy tudomány és mégse képes ezeket megfelelően alkalmazni! A régi F4 filmben pont az volt az egyik pozitívum,hogy kukázták az okkult szálat és csak a high-tech Doom-ot mutatták be a nagyközönségnek ;) Ha engem kérdeztek a kettő együtt túl istenszerűvé teszi Victor-t ami meg felborítja az egyensúlyt minden tekintetben...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7311 Dátum: 2015. június 26. - 20:44:26 »
Unokaöcsém most ballagott nyolcadikból.Javasolni fogom,hogy az ezt követő Pókember rebootban ő legyen a Szpájdörmen.  8)
19 éves a srác. Eddig is gimis volt, most legalább egy tényleg (még épp hogy) gimis korú (öt osztályos gimi) srác lesz. És jó sokáig nem öregszik ki a szerepből.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7312 Dátum: 2015. június 27. - 13:11:03 »
Értem én.De nem lehetne már túllépni az örökké gimis Pítör Párkeren?Volt ő egyetemista is,melós is.Ettől az örökös újra csizmázástól kapok @gyf@szt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7313 Dátum: 2015. július 30. - 13:18:37 »
Hehe... a Latino Review megint alkotott...
állítólag a kezükbe került  a Pók film szereplőinek listája, ki mit játszana...

Figyelem, Latino Reviewról van szó... szóóóóóóval, tessék fenntartásokkal kezelni...  erős fenntartásokkal...  :roll:

He, Jason Biggs, mint Skorpió.... ez furi...  :-\  és a keselyű... vajon, emiatt tárgyalgattak pár hónapja Raimivel, ha jól emlékszem a 4-ben Raimi is őket akarta volna használni, lehet használnak fel az ő forgatókönyvéből is?

És egen, Hugh Laurie, mint Jameson, őt azóta pletykálgatták J.J szerepére, amióta a Sony belevágott az Amazing szériába...

És Tony is felbukkan, egen, nekem volt egy olyan gondolatom, hogy Tony és Petey kapcsolatát vászonra viszik, főleg, hogy Robert rohadt nagy húzónév, és erre építenének, így azok s lehet beülnének a moziba, akiknek már herótjuk lenne az újabb rebúttóóól...  :-\

És egen, végre kapunk egy dögös Mary Jane-t  :oh:  :D ha már Petey elég über gáz... bakker, ez a gyerek rohadtul nem szimpi még mindig...  :'( kétlem hogy valaha is megbarátkozok vele...
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 30. - 13:21:24 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7314 Dátum: 2015. július 30. - 19:58:23 »
Hát ez nagyon remélem, hogy csak kacsa. Laurie csak ellenszenves, JJJ viszont nem az, csak genya, de szerethető. MJ nagyon nem jött be, tök mulya feje van, Harry is gyerek, Liz értékelhetetlen, Robbie a legrosszabb, talán még Betty oké lehetne, bár az előző után esélytelen így is.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7315 Dátum: 2015. július 30. - 20:25:31 »
Bazz... A piteb**** csávó lenne Skorpió?! :o :o Na neee... :stupid: Skorpiónak minimum izmos, erős testalkatúnak kéne lennie. Én kb. Vin Dieselt tudnám elképzelni a szerepre.

Hugh Laurie viszont működhet szerintem. Jó színész, és komikus vénája is van. Persze J.K. Simmonst nagyon nehéz pótolni, de Laurie a közelébe érhet.

Keselyűt meg Ben Kingsley adná, de nagyon. :D

Azt nem értem, hogy Robbie szerepére miért mindig testes színészeket találnak? :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2015. július 30. - 20:30:36 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7316 Dátum: 2015. július 30. - 21:25:44 »
Komédia lesz az egész, mint amilyen az Ultimate Spider-man címre keresztelt rajzfilm szörnyűség.  :drying:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7317 Dátum: 2015. július 30. - 22:01:58 »
Ez tuti, hogy kamu.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7318 Dátum: 2015. július 30. - 23:39:39 »
Én kb. Vin Dieselt tudnám elképzelni a szerepre.
De csak azért, mert a Skorpió agyatlan.  :hehe: De nem, Gargan annyira nem nagydarab, csak testes.
Idézet
Hugh Laurie viszont működhet szerintem. Jó színész, és komikus vénája is van. Persze J.K. Simmonst nagyon nehéz pótolni, de Laurie a közelébe érhet.
Hát, én nem bírtam nézni a DH-t, úgyhogy én nagyon nem bírnám.
Idézet
Keselyűt meg Ben Kingsley adná, de nagyon. :D
Ez viszont igaz, ő király lenne.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7319 Dátum: 2015. július 31. - 08:56:39 »
Ugye ezt a listat veletlenul sem veszitek komolyan?
Mondjuk en a filmet sem. :p
A tokeletes keselyu a vadasz lett volna a Lost Worldbol de o mar sajnos meghalt. :(