Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940553 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #240 Dátum: 2008. május 28. - 10:02:44 »
Nagyon úgy tűnik. Gylenhall amióta először felkérték a szerepre már begyűjtött magának egy Oscar-t, Nicholas-t meg ellopta Sam Raimi az Army of Darkness remakejéhez Bruce haverjának egykori szerepére. Úgyhogy maradt két taknyos, akik eljátszhatják a lúzer Parkert. Csak arra lennék nagyon kíváncsi, mert erről nincs infó, hogyha ezek a legmegfelelőbbek, akik kik lehettek még azon a listán amiről ezt a kettőt kiválasztották. A bemutatót 2010-re tervezik, szóval addig még hányunk majd eleget. :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #241 Dátum: 2008. május 28. - 10:12:44 »
Hirtelen én is azt hittem, hogy Ben véletlenül a bűnügyi nyilvántartásból linkelt be képet, két emoról, de aztán rájöttem, hogy ez nem vicc. Szerintem jobb lenne, ha inkább animációs filmben csinálnák meg a folytatást.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #242 Dátum: 2008. május 28. - 10:21:44 »
Ne tudd meg mit éreztem amikor rájöttem hogy ez nem kamu, hanem a véres valóság. A készítőktől csak ez a két srác tellik, akik közül szerintem végül a Fugit gyereket választják majd, mert kettejük közül két sör után még ő hasonlít valamennyire Tobey-ra. Nagyon úgy néz ki, hogy a kezdeti lelkesedés és szorgalom amivel az első Pók filmet készítették, mostanra alaposan alábbhagyott. Talán a Sony és a Columbia pictures már a Marvel-től sem kap annyi támogatást mint korábban, aminek az lehet az oka, hogy a Marvel isval rendelkezik. El tudom képzelni, hogy a Marvelnél arra játszanak, hogy a Sony belebukjon a Pók 4-be és aztán visszaszerezzék a jogokat tőlük, hogy saját Pókember filmet készíthessenek.

Ju

• Pókfej
« Válasz #243 Dátum: 2008. május 28. - 10:24:49 »
Szerintem jobb lenne, ha inkább animációs filmben csinálnák meg a folytatást.
Valóban. :hehe:

szerintem végül a Fugit gyereket választják majd, mert kettejük közül két sör után még ő hasonlít valamennyire Tobey-ra.
Hát ja, szerintem is kb így lesz...
Nem gondoltam, hogy valaha visszakérem Tobeyt. :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #244 Dátum: 2008. május 28. - 10:34:06 »
Szerintem jobb lenne, ha inkább animációs filmben csinálnák meg a folytatást.

Nem emlékszel, már megpróbáltak az első rész után azzal a 3D-s marhasággal, ami ha jól emlékszem még az évad befejezését sem érte meg. Ha animációs filmet készítenének belőle nagyvászonra, mint ahogy a TMNT-vel is megtették, a felnőtt rajongók tetemes hányadát veszítenék el (pláne a BND után), vagy simán el se mennének megnézni, mert speciel engem sem érdekelne egy ilyen feldolgozás.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #245 Dátum: 2008. május 28. - 10:36:10 »
Hát ha olyan jól megtudnák csinálni, mint azt a három egyperces kis videót, amiben Pókember, Hulk és Vasember volt, akkor én arra vevő lennék.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #246 Dátum: 2008. május 28. - 10:42:40 »
Azt a Marvel készítette.  ;D Sajnos amíg a jogok a Sony-nál vannak azt kell mondjam rák@rtunk. >:(

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #247 Dátum: 2008. május 28. - 13:21:17 »
El tudom képzelni, hogy a Marvelnél arra játszanak, hogy a Sony belebukjon a Pók 4-be és aztán visszaszerezzék a jogokat tőlük, hogy saját Pókember filmet készíthessenek.
Ebben lehet valami. Ez már az én fejemben is megfordult párszor.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #248 Dátum: 2008. május 28. - 13:59:16 »
hát ezek a Peterek, elég gyengék, de én akkor már a jobb oldalira szavznék, egy szemüvegbe egészen hasonlíthatna pókemberre  :headscratch:

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #249 Dátum: 2008. május 28. - 16:18:08 »
azta,hallod Ben egy kicsit nekem összefoglalnád a pókember 4-es eseményeket mert énmost sokkolva lettem :oh: még ott tartok h Tobey meg Dunst fog játszani a négyben....

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #250 Dátum: 2008. május 28. - 16:45:50 »
Na akkor ami az előző részben történt  ;D
 - Sam Raimi bejelentette, hogy egyéb irányú tervei miatt nem tudja és nem is akarja ő rendezni a Pókember 4. részét. Ez volt úgy fél éve.
 - Erre a két főszereplő, Kirsten Dunst és Tobey Maguire felkapták a vizet, és azt mondták, hogy ők csak akkor hajlandóak folytatni, ha Raimi bácsi is benne van és megmarad az összeszokott csapat. A háttérben persze tojnak arra, hogy ki rendezi a filmet, csak azért hőbörögtek mert a Sony nem akarta kipengetni nekik azt a csillagászati gázsit amit kérni akartak.
 - Kb. 3 hónapja Raimi mégis azt mondta, hogy szívesen vinni a filmet, de addigra már a két főszereplő végképp lemondott mindennemű szereplést benne, amit Kirstin-nél még az is súlyosbított, hogy alkohol problémái miatt elvonóra vitték egy szanatóriumba.
 - Egy hónapja megjelent a hír, hogy új forgatókönyvírót kapott a sorozat, aki a 4. és 5. rész forgatókönyvét egyben írja, így okkal feltételezhető, hogy ez valami nagy és összefüggő történet lesz, a 4. részt 2010-re az 5.-et 2011-re tervezik bemutatni.
 - A Sony vezetése meglibbentette Nicholas Brandon (lásd Buffy sorozat Xander) és Jake "meleg cowboy" Gylenhall nevét mint lehetséges Peter Parker-ek.
 - Most meg ott tartunk, hogy van egy több részes forgatókönyv, a rendező személye igencsak kérdéses, és két olyan ifjú titán színész jelölt Parkernek, akik még pattanásból is tudnak hálót szőni. Na kb ennyi.

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #251 Dátum: 2008. május 28. - 17:11:34 »
köszönöm.hát ez eléggé kaki ügy,szerintem nemkéne a Sony kezébe adni a Pókembert.Jobb lenne pihentetni a dolgot

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #252 Dátum: 2008. május 28. - 17:33:01 »
Csakhogy a jogok még a Sony kezében vannak, és jó kérdés, hogy mikor fog lejárni.

horjb

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #253 Dátum: 2008. május 28. - 17:40:05 »
Nicholas Brandont nem tudnám elképzelni peternek... :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #254 Dátum: 2008. május 28. - 17:45:57 »
Oké, és olyat nem lehet, hogy a rajongók leszavazzák a studiót? ;D
Télleg valami iylesmi kellene, a rajongókra bízni, hogy döntsék el ők ki legyen... lenne ám vitázás :hehe:

Amúgy szerintem is Fugit lesz, eléggé hasonlít Tobeyra, a kis pisisekenk lehet fel se tűnne, hogy személycsere történt.

Az animációs filmekben én is benne lennék, a Vasemberes, hulkos, pókos videó mekkora volt már, százszor jobban megérné, nem kellene színészekre költeni, sokkal jobb akciókat láthatnánk, és a rajongók is elégedettebbek lennének, mert a szereplők hasonlítanának is az erdeti karakterre, mondjuk, csak az elkészítése lenne dupla annyi idő, na mindegy, ábrándozzak csak... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #255 Dátum: 2008. május 28. - 17:49:11 »
Csakhogy a jogok még a Sony kezében vannak, és jó kérdés, hogy mikor fog lejárni.

2012-ben legalábbis az Amerikai Szerzői Jogok Szövetségének bejegyzése szerint. Ezért is akarnak két éven belül 2 filmet kihozni a Pókember címből, hogy az utána befolyt franchise és egyéb pénzek még a Sony-hoz fussanak be és a Marvel csak százalékot kaphasson, ami már az eddigi három résznél is nevetséges volt. Szegény Stan még emiatt indította az a híres pert, amikor kérte a részét a képregény karakterei alapján készített filmes jogokból, de a Sony bemutatta neki a fityiszt. Aztán Stan csak megkapta a részét, de a Sony azóta is ül a jogokon hogy az ég szakadna rájuk. Becslésem szerint leghamarabb 2012-ben vagy 13-ban juthatunk el odáig, hogy olyan Pókember filmet lássunk, amit már teljes egészében a Marvel felügyel. Addig sz@punk.

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #256 Dátum: 2008. május 28. - 18:00:13 »
Hhát az még jó messze van,amúgy meg vmi linket v vmit küldjön pls vki arról a hulkor,pókis videóról

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #257 Dátum: 2008. május 28. - 18:07:00 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #258 Dátum: 2008. május 28. - 18:07:39 »
Vagy akár itt van ez is (ha már Ben gyorsabb volt):

http://sepi1.extra.hu/video.html