Én fentebb írtam, hogy hogy Latino reviewtól van a hír, ne vegyétek 100%-nak

(bár MJ, Tony, és JJ bejöttek volna, de hát ez van:)
A Cinestaron volt fent, beszéltek az író párossal.
Mondta Goldstein a Vulture-nek. Majd mikor arról kérdezték, hogy mennyi valóság alapja van a pár napja kiszivárgott állítólagos Pókember-stáblistának (Billy Zane-nel, Hugh Laure-val, Jason Biggs-szel, stb.) és az azon olvasható ellenségeknek (mint Skorpió vagy Keselyű), az író látszólag megcáfolta annak hitelességét:
Természetesen már megbeszéltünk bizonyos karaktereket. De egy biztos: egyelőre még semmi sem biztos!MOndjuk se nem cáfolta, se nem erősítette meg, de ezt odakakint már cáfolatnak fogják fel.
Amúgy ez amiatt is furi, hogy mégcsak most kezdik írni a sztorit, de a szereplők válogatása már elindult volna (Latino szereplő listája szerint), nekem ez így nem kerek, először azt hittem megírják a cuccot, aztán kezdenek a toborzásba...

Amúgy az író páros azt nyilatkozta, hogy Holland már le is forgatta a Cameo jelenetét a Kapitány filmbe... (tényleg nyúlfarknyi jelenete lesz akkor

ha már kész is vannak..)
azért gáz, az instagram képe alapján a srác nem mostanában volt fodrásznál... furi lesz most egy ilyen boglyas fejű Petert látni a vásznakon...