Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949257 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #7360 Dátum: 2016. január 15. - 13:29:25 »
Hmhm, ja, télleg, d emivel ez elvben csak egy átmeneti gyorsan kreált cucc elviekben, még a későbbi végleges jelmezre odakerülhet.  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7361 Dátum: 2016. január 15. - 14:04:53 »
Hmhm, ja, télleg, d emivel ez elvben csak egy átmeneti gyorsan kreált cucc elviekben, még a későbbi végleges jelmezre odakerülhet.  :headscratch:

Jogos, ezt nem vettem figyelembe az előző kommentem előtt! ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7362 Dátum: 2016. január 15. - 14:31:08 »
Gondoltam, de furi a Marvel hozzáállása, mert ez a félig kreált szedett veddett új Pók cucctól, úgy oda meg vissza vannak, hogy az ihaj...  :headscratch:  ami számomra kicsit furi... olyan, mintha 2002-ben Raimiék fűnek-fának nyilatkozták, hogy hú, de csúcsszuper lesz majd Póki első ruhája, meglátjátok, oda lesztek érte...
nekem ez kicsit indokolatlan, oké, hogy el kell adni a filmet, na de...  :-\   :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 15. - 14:59:14 írta BuB »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7363 Dátum: 2016. január 15. - 19:10:41 »
Pontosan, ez sehol sem Pókember konkrétan.
És ha a hálóminta is ilyen lesz, plusz a hátán nem is lesz pókjel, na akkor menjenek a sunyiba!  >:(

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7364 Dátum: 2016. január 15. - 19:33:51 »
Mivel ez egy kapcsolt termék lesz, nem feltétlenül kell 100%-ban követnie a filmes dizájnt. Igazából csak akkor leszünk képben a pókszerkóról, ha majd megjönnek az első fotók róla.
Az egyébként már biztos, hogy Póki/Peter benne lesz a Civil War filmben?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7365 Dátum: 2016. január 15. - 19:44:38 »
Ja, tuti.

Éééés, nem lesz róla fotó, a múltkor kérdezték a rendezpket, hogy mikor lesz róla vmi promó anyag, azt mondták nem lesz...
kicsit furi, hogy pont őt nem fogják reklámoizni, viszont így soooookkal nagyobbat üthet majd amikor megjelenik.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7366 Dátum: 2016. január 15. - 22:01:35 »
Szerintem elhibázott döntés volt bejelenteni, hogy benne lesz a filmben. Sokkal nagyobbat szólt volna, ha nem tudnak róla az emberek. Mint pl Nick Fury megjelenése az Iron Man 1-ben. Már az is tök meglepetés volt, hogy céloztak rá a Hangyában. De így hogy már ellőtték a poént, nem lesz akkora ereje a feltűnésének.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7367 Dátum: 2016. január 16. - 07:02:28 »
Pókembernek van szinte a legtöbb különböző ruhája. még a klasszikus színösszeállításon belül is sok formaváltozat létezik. Miért pont a legklasszikusabbat akarjátok látni vásznon? Értem,  hogy az esne a legjobban,  de miért lenne szinte "kötelező" azzal bemutatni?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7368 Dátum: 2016. január 16. - 09:53:03 »
Pókembernek van szinte a legtöbb különböző ruhája. még a klasszikus színösszeállításon belül is sok formaváltozat létezik. Miért pont a legklasszikusabbat akarjátok látni vásznon? Értem,  hogy az esne a legjobban,  de miért lenne szinte "kötelező" azzal bemutatni?

Erre nyilván azt a választ fogod kapni az ősrajongóktól,hogy "de hát ezzel a ruhával futott be és már 53 éve ebben tolja!" És mivel a fanok nagyon morcosak tudnak lenni ha valami nem az ő elképzeléseik alapján történik, akkor az egész filmet képesek lehúzni ami valószínű ártana a film imázsának plusz a bevételnek is. A Marvel pedig nem szeret kockáztatni, viszont változtatni kell a kosztümön,de azt is csak azért,hogy elhatárolódjanak a korábbi filmektől amúgy eszükbe se jutna hozzányúlni a régi jól bevált dizájnhoz...

Én teljes mértékben egyetértek veled jelmez téren, mert a piros-kék ruhán túl is van élet, de még milyen! ;) Tényleg annyi rucija volt már Pókinak,hogy ideje lenne valami mást is bevetni mint pl a Superior, Stealth vagy a Bulletproof.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7369 Dátum: 2016. január 16. - 10:24:08 »
A Superior vagy a Ben Reilly lenne a legjobb...  :spidey:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7370 Dátum: 2016. január 16. - 10:50:37 »
A Ben Reilly nem rossz,de azokkal a felemás csizmákkal sose tudtam kibékülni amiről a 90-es években azt gondolták,hogy hű ez micsoda extrém ;D A ruha többi része stimmel, viszont pár apróbb módosítással kiegészülve mint a kevlárbetét már igazán pofás lenne! Nekem ezidáig a Superior, Miles Morales és a fekete pókruha tetszett leginkább :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7371 Dátum: 2016. január 16. - 11:56:54 »
Erre nyilván azt a választ fogod kapni az ősrajongóktól,hogy "de hát ezzel a ruhával futott be és már 53 éve ebben tolja!"
Nem, kedves S, hiába próbálod többnyire hülyének beállítani azokat, akik szeretik a klasszikus Pókembereket.  ;) Azt a választ kapnád, hogy azért, mert a mozifilm nem csak a képregényeseknek készül, és a többiek nagyjából kizárt, hogy valaha láttak volna a piros-kéken, esetleg a feketén kívül mást is. Úgy meg nem lehet embereket moziba bevonzani, hogy meghirdetsz egy filmet Pókember címmel, de (rossz esetben) senki sem ismeri fel a plakátról Pókembert (jó esetben) azt gondolja, hogy ez nem az a Pókember, akit ő ismer, így nem érdekli.
Idézet
viszont változtatni kell a kosztümön,de azt is csak azért,hogy elhatárolódjanak a korábbi filmektől amúgy eszükbe se jutna hozzányúlni a régi jól bevált dizájnhoz...
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy azért is változtatnak rajta, mert az előző dizájn jogait levédték, vagyis másolni nem lehet.
Én, személy szerint a Scarlet Spider ruhát látnám nagyon szívesen, örök kedvencem, a PSX Pókjátékot is többnyire azzal nyomom. :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7372 Dátum: 2016. január 16. - 13:07:01 »
Kijött egy olyan híresztelés, hogy Peter azért lesz Pókember mert látta hősködni Vasembert a tévében. Nagyon remélem, hogy nem lépik ezt meg. Borzasztó csalódott lennék. Őszintén szólva már elegem van, hogy mindennek a Vasemberhez van köze a Moziverzumban.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7373 Dátum: 2016. január 16. - 15:47:32 »
Szerintem amúgy az sem véletlen, hogy 53 éve a klasszikus szerkó van a képregényekben. Nem hiszem, hogy pusztán a nosztalgia miatt van, szerintem máig az a legsikerültebb pókjelmez, és mint kiderült, a mozifilmekben is elég jól mutat.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7374 Dátum: 2016. január 16. - 16:10:18 »
De eddig mindegyik a kalsszikus volt, csak némi változtatással.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7375 Dátum: 2016. január 16. - 18:50:31 »
Életem első mozgóképes Pókembere, melyet egy kikölcsönzött Robotzsaru rajzfilm végén láttam:

Naná hogy örök emlék, plusz az ezzel egy időben, itthon is futó, Semices időszakban is, a klasszikus szerkóban nyomatta. Szóval igen, fontos, hogy valamilyen szinten ez visszaköszönjön a vásznon is majd! Pláne, hogy végre a Marvel-nek is lesz beleszólása a filmjeibe! ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7376 Dátum: 2016. január 16. - 18:53:39 »
kaine: Nekem semmi bajom ha valaki a klasszikus jelmezt preferálja csak vegyük már figyelembe azt is,hogy volt már 5 Pókember film és mind az ötben (oké az ASM 1 kicsit kilóg a sorból) ugyanabban a ruhában flangált! Mostanra már szerintem eljutottunk addig a szintig,hogy meg lehessen próbálkozni valami mással mint az említett Ben Reilly vagy Superior kosztüm. Az valóban elhibázott döntés lenne ha valamelyik extrémebb dizájnú jelmezzel próbálkoznának mint a Future Foundation-ös fehér egyenruha :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7377 Dátum: 2016. január 16. - 19:13:34 »

:hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7378 Dátum: 2016. január 16. - 19:58:48 »
Életem első mozgóképes Pókembere, melyet egy kikölcsönzött Robotzsaru rajzfilm végén láttam:
A német RTL-en futó Pókember rajzfilm mindig ezzel fejeződött be. Csak emiatt mindig megvártam a végét, annyira király volt. :)
volt már 5 Pókember film és mind az ötben (oké az ASM 1 kicsit kilóg a sorból) ugyanabban a ruhában flangált! Mostanra már szerintem eljutottunk addig a szintig,hogy meg lehessen próbálkozni valami mással.
Hát, ez a kapucnis szerkó most épp valami más.  :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7379 Dátum: 2016. január 16. - 20:22:35 »
Hu, de imádtam én is ezt a Marvel Productions befejezést  :o ilyenkor eszembe jutnak a régi szép idők...  :'(
(asszem az Xmen rajzfilm végén is ez volt...)