Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950233 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #7620 Dátum: 2016. november 30. - 19:25:08 »
Amikor Pókember Sólyommal és a Tél Katonájával verekszik a reptéren a folyosókon, ott vannak részek, ahol Tom teljes testes mocap ruhát visel, arckamerával, meg bepöttyözött arccal, mint az Avatarban. Pedig maszkban van Pókember. A textil alatti arcmimikához szerintem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7621 Dátum: 2016. november 30. - 22:20:39 »
Amit egy vékony maszk-al is eltudnának érni, szerintem.  :drying:
Nem, nem várom el hogy ne legyen CGI egy szuperhősös filmnél, csak én azt szeretném, ha a film nagy részében abban a ruhában láthatnánk mint a forgatási képeken. De van egy olyan érzésem, hogy csak referenciának kell a számítógépes pókinak. És ha már a színészi játékokat is át kell animálni..... akkor ne is legyen élőszereplős a film, csináljanak Tintin szerű filmet, oszt kész. Deadpool feje konkrétan full CGI volt, gondolom itt is meg lesz animálva, hogy hülye grimaszokat vághasson a maszkkal. Lehet hogy maradok mégis a Raimis változatnál?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7622 Dátum: 2016. november 30. - 22:34:30 »
Mondod mindezt egy CGI animált Pókis avatarral. Szeretem a következetes embereket. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7623 Dátum: 2016. december 01. - 09:34:19 »
Attól a kép lehet jó  ;D

Amúgy az nekem is megfordult már a fejemben, ha ennyi cgi kell, akkor már egyszerűbb lenne tényleg egy full cgi film, nem kellene hülyülni a színészekkel sem.  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7624 Dátum: 2016. december 01. - 09:51:23 »
Azért a CGI még mindig marha drága. Az akció jelenetek meg mondjuk a film teljes hosszának talán ha a negyedét teszik ki. ;)
Abból is mondjuk azok a részek amiket CGI-al oldanak meg, akkor az mondjuk mennyi lehet, a film kb. nyolcada.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7625 Dátum: 2016. december 01. - 12:53:18 »
Ne, ez az amibe nem látunk bele... mindig azt gondoljuk, hogy phu, de drága a cgi, közbe meg látjuk, hogy mennyi utómunka csak azzal készül, feljavítják, berakják, ki rakják, stb...
Mi is votl a múltkor amit kompletten Cgi-al oldottak meg és nyoma se volt régi tipusú dolognak a közelben?  :headscratch:
na mindegy, lehet még se annyira drága az... csak porhintés, ha annyira drága lenne, akkor trükkökkel oldanának meg a legtöbb dolgot, mint régen.  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7626 Dátum: 2016. december 01. - 12:56:25 »
Bocs, de itt most nem az volt a kérdés, hogy régi trükkök kontra CGI melyik a drágább (erről erősen megoszlanak a vélemények), hanem arról, hogy amikor May néni beszélget Peterrel a konyhában, azt olcsóbb-e megoldani két színésszel és egy konyhával, vagy CGI-al. ;)
Na asszem annyira azért beleláthatunk, hogy ebben az esetben egyértelmű legyen, melyik megoldás az olcsóbb és egyszerűbb. :lol:
Plusz amúgy színészekkel hülyülni akkor is ugyanúgy kell, hogyha full cgi filmet csinálnak, mivel akkor is emberekkel veszik fel a mozgást a hangot stb.
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 01. - 13:07:34 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7627 Dátum: 2016. december 01. - 13:43:12 »
A "drága" egy relatív fogalom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7628 Dátum: 2016. december 01. - 15:35:16 »
Bocs, de itt most nem az volt a kérdés, hogy régi trükkök kontra CGI melyik a drágább (erről erősen megoszlanak a vélemények), hanem arról, hogy amikor May néni beszélget Peterrel a konyhában, azt olcsóbb-e megoldani két színésszel és egy konyhával, vagy CGI-al. ;)
Na asszem annyira azért beleláthatunk, hogy ebben az esetben egyértelmű legyen, melyik megoldás az olcsóbb és egyszerűbb. :lol:
Plusz amúgy színészekkel hülyülni akkor is ugyanúgy kell, hogyha full cgi filmet csinálnak, mivel akkor is emberekkel veszik fel a mozgást a hangot stb.
Na jó persze annál a résznél, valszeg olcsóbb. De full cginál meg nem lógnának ki a cgi jelenetek  ;D mint amikor a legtöbb okos már a trialer, meg a film megnézése után szapulja a dolgot, hogy uh, de gáz volt a cgi.  :hehe:

Én még mindig rohadtul kíváncsi lennék egy cgi filmre.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7629 Dátum: 2016. december 01. - 15:38:47 »
mint amikor a legtöbb okos már a trialer, meg a film megnézése után szapulja a dolgot, hogy uh, de gáz volt a cgi.  :hehe:
Igen, igazad van, ilyen emberek valóban léteznek. :lol::twisted:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7630 Dátum: 2016. december 01. - 16:22:57 »
És az avataromról meg száljál le! ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7631 Dátum: 2016. december 01. - 16:58:06 »
mint amikor a legtöbb okos már a trialer, meg a film megnézése után szapulja a dolgot, hogy uh, de gáz volt a cgi.  :hehe:
Igen, igazad van, ilyen emberek valóban léteznek. :lol::twisted:
Az ördög fejet még véletlen se nekem címezted, ugyi?  :twisted: Sose volt szokásom,h ogy egy cucc trailer kikerülése után ott verjem a nyálam, hogy uu, milyen gáz volt a cgi... az ilyen kis hülyék láttán mindig tikkel a szemem... nem tom eldönteni, hogy most csak trollkodik, vagy most tényleg azalatt a fél tized másodperc alatt az ő sas szeme kitudta szúrni, hogy milyen béna a cgi és kilóg onnan...  :-\

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7632 Dátum: 2016. december 01. - 17:36:14 »
Én még mindig rohadtul kíváncsi lennék egy cgi filmre.
A Resident Evil két része nem az volt?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7633 Dátum: 2016. december 01. - 17:37:46 »
Szerintem Pókember cgi filmre gondolt. Amúgy cgi film volt már bőven.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7634 Dátum: 2016. december 01. - 19:15:19 »
Jaja, jobbára vmi képregényesre, Póki, X, Bosszuangyalok.
Anno a Marvel Legends cinematic cuccait imádtam, baromi szépen megvoltak csinálva, és még mai szemmel is rohadt jól mutatnak, pedig van már vagy 10 éves...  :headscratch:

Amúgy a Res filmeket láttam, tök jók voltak. Asszem a Final Fantasy-t is láttam, bár már sok mindenre nem emlékszem belőle. ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7635 Dátum: 2016. december 01. - 20:04:36 »
Lesz
Szerintem Pókember cgi filmre gondolt. Amúgy cgi film volt már bőven.

Nem baj, lesz még akkor is! :P
Bár nem tudom azóta törölte-e már a Sony a Pókemberes animációs mozi tervezetét, vagy sem.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7636 Dátum: 2016. december 01. - 21:32:43 »
Sose volt szokásom,h ogy egy cucc trailer kikerülése után ott verjem a nyálam, hogy uu, milyen gáz volt a cgi... az ilyen kis hülyék láttán mindig tikkel a szemem... nem tom eldönteni, hogy most csak trollkodik, vagy most tényleg azalatt a fél tized másodperc alatt az ő sas szeme kitudta szúrni, hogy milyen béna a cgi és kilóg onnan...  :-\
Igaz, te nem a cgi-t szoktad szidni, inkább mindig már az első kocka után elméleteket gyártasz, hogy mi lesz rossz a filmben.  :D  ;)

Jaja, jobbára vmi képregényesre, Póki, X, Bosszuangyalok.
Volt már képregényesből is only cgi.  ;) Igaz, az a Tintin volt és nem szuperhősös, de az is képregényfilm volt.

Én viszont amúgy nem örülnék egy totál cgi képregényfilmnek. Az már nem ugyanaz. Tudom, hogy tökéletesen meg lehetne csinálni, elég a már említett Tintin filmet megnézni. De szerintem a tökéletes egyensúly a lényeg a filmeknél. Akinek meg nem jön be a cgi a filmekben, az járjon színházba, ott nem fog látni.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7637 Dátum: 2016. december 01. - 21:43:18 »
Jaaa, télleg a Tintin... az is milyen pompás volt...  :oh:  sokszor filóztam rajta, hogy bakker, nem létezik, hogy ez animáció  ;D

És egen... sajnos jár az agyam rajtuk... kapásból a legrosszabbat feltételezem  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7638 Dátum: 2016. december 02. - 08:22:42 »
Bár nem tudom azóta törölte-e már a Sony a Pókemberes animációs mozi tervezetét, vagy sem.
Arról se hallottam, hogy egyáltalán volt ilyen terv. :headscratch:

Sose volt szokásom,hogy egy cucc trailer kikerülése után ott verjem a nyálam...
Ugye, amikor ezt leírtad, akkor nem szakadt rád a plafon? :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. december 02. - 08:37:37 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7639 Dátum: 2016. december 02. - 09:06:08 »
Öhm, nem... mikor szapultam én a cgi-t, mint a legtöbb halandó a blogokon... akiknek csak abból áll a hozzászólása, hogy "Úh, de gáz a cgi..." ?  :headscratch:
Az meg hogy ecsetelem, hogy nem tetszik ez meg az a koncepció, az megint másnak érzem, mint hogy most egy fél tized másodperces snittben szereplő cgi-ról megállapítsam, hogy de szarul van az a robbanás, vagy űrlény "megfestve"...  :roll: