Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940268 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #420 Dátum: 2008. augusztus 02. - 12:50:20 »
Jó hír és egy rossz hír, majd mindenki döntse el melyik melyik szájíz szerint. A Comic Con-on ünnepélyes keretek között bemutatták a Spider-Man 4. részének új rendezőjét:
Sam Raimi-t  :drying:   aki állítólag hosszas tárgyalások során tette le rendezői székét a project mellett. A rendező azt állította, hogy nem akarja befolyásolni az írót, ezért azt sem mondja meg neki, ki legyen majd Spider-Man újabb ellensége a filmvásznon.  :drying:

Az viszont továbbra sem biztos, hogy Tobey Maguire lesz ismét Spider-Man. Ezzel kapcsolatban mindenki nagyon óvatosan fogalmazott.

De néhány részletre fény derült  a Pókember negyedik részének történetével kapcsolatban. A sztorit maga a forgatókönyvíró James Vanderbilt és Michael Lynton, a Sony Pictures főnöke vázolta fel:
A történetben dr. Curt Connors (Dylan Baker) a Peter Parkertől kapott (3. rész) szimbióta darabot tanulmányozza. Ám a darab véletlenül kiszabadul, és útnak indul majd Cletus Kasady-ra tapad.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #421 Dátum: 2008. augusztus 02. - 13:11:01 »
Érdekesnek tűnik. Egyelőre azt hiszen nem nyilatkozok a filmről, mert még korai lenne. Ki tudja, a rendező kilétének kiderülése még akár garancia is lehet. Mert azért az első két rész elég jó volt, és ha már az író dolgába nem szól bele, akkor akár jó is kisülhet belőle.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #422 Dátum: 2008. augusztus 02. - 13:21:32 »
Bazz..elég ramaty hírek....
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #423 Dátum: 2008. augusztus 02. - 13:31:40 »
A sztori várható volt, ezt már páran előre meg is jósolták.
Szerintem Raimenek meg lehet örülni, mert az ő munkáit ismerjük, tudjuk mit várhatunk tőle.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #424 Dátum: 2008. augusztus 02. - 14:34:35 »
Meg hát amíg nem ő akarta írni a forgatókönyvet, jó volt a sztori. Az első kettő film története jó volt, ha azt vesszük, hogy ez mozifilm és nem képregény. Talán mivel nem ő fogja írni a forgatókönyvet, meg van rá az esély, hogy Vérontó jobb lesz, mint amilyen Venom volt. De ettől függetlenül azt mondom, hogy egy Pókember filmbe nem való Vérontó. Viszont remélem, hogy a Gyík is szerepelni fog, ha már az egész Vérontós dolog tőle indul majd el. Ha belegondolok, eddig a történet nagyon hasonlít az Ultimate-es Vérontó történetre, úgyhogy Ben reménykedhetsz, még talán egy Ben Reilly nevű feketebőrű úriember is feltünhet a fimben.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #425 Dátum: 2008. augusztus 02. - 15:16:17 »
Aztán mehetek a kés alá mint Robert Downey a Tropic Thunder-ben?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #426 Dátum: 2008. augusztus 02. - 15:50:11 »
Nekem egyáltalán nem rossz hír, hogy ő lesz a rendező, az előző két filmmel is meg voltam elégedve, valamiilyen szinten a harmadikkal is. A történet érdekes, de azt hittem az első szavak olvasásakor, hogy Connors átváltozik Gyíkká.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #427 Dátum: 2008. augusztus 02. - 15:52:29 »
Az már érik egy ideje.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #428 Dátum: 2008. augusztus 02. - 15:54:21 »
Tudom, azért hittem azt. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #429 Dátum: 2008. augusztus 06. - 17:53:47 »
Ez még nekem is új, pedig sok hasonlót linkeltem már

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #430 Dátum: 2008. augusztus 06. - 21:06:27 »
nagyon robotos a kinézete.... ami a filmben volt csakhogy megtudtam barátkozni.. bár azis inkább egy power rangers ellenségre emlékeztetett.... a képregényes igazi a legjobb!!!! :greengoblin: :greengoblin:
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 06. - 21:16:16 írta Kanaszta »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #431 Dátum: 2008. augusztus 06. - 21:14:58 »
Csak a képregényes idétlenül mutatott volna a vásznon. De ez a kép valóban béna.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #432 Dátum: 2008. augusztus 06. - 21:14:57 »
Hát igen... szerintem még bénán is oldották volna meg  ;D ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #433 Dátum: 2008. augusztus 11. - 13:18:20 »
Az a fura, hogy Raimi nem csípte Venomot, tisztán csak a rajongói nyomásra került a filmbe. Ezek után megrendez egy Vérontót?  :headscratch: Ha Venom nem jött be a nézőknek, mitől lenne jobb még egy ilyen? Elég buta ötlet...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #434 Dátum: 2008. augusztus 11. - 13:24:34 »
Lehet, hogy úgy van vele, hogy ha nem ő írja, akkor talán kijöhet belőle valami értelmes. De eddig még nem is gondoltam erre, hogy valóban alig akarta belerakni Venomot a filmbe. Viszont még mindig azt mondom, hogy egy Vérontó nem való a Pókember filmbe. Lehet, hogy most a Batman sikere miatt inkább ilyen sötétebb hangvételű filmet akarnak csinálni.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #435 Dátum: 2008. augusztus 11. - 13:37:26 »
Lehet, hogy most a Batman sikere miatt inkább ilyen sötétebb hangvételű filmet akarnak csinálni.
Bár úgy lenne.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #436 Dátum: 2008. augusztus 11. - 14:52:49 »
Nem tudom, hogy filmbe mennyire lenne jó Pókemberhez, mert bár a képregényben volt pár jó komorabb története, filmben tuti bukta lenne. Valamilyen szinten már a harmadik rész is komornak számított, és nézd meg mi lett belőle.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #437 Dátum: 2008. augusztus 11. - 17:12:48 »
Komornak akart tűnni, de elgagyiskodták.

Amúgy felőlem lehet sötétebb hangulatú, a kis idióta mitugrász béna gyerek parkert már én is unom filmen...de a sötét hangulat megteremtéséhez nem kell egyáltalán egy olyan agyatlan mészáros, mint Carnage.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #438 Dátum: 2008. augusztus 11. - 17:15:00 »
A 3 hol volt sötétebb hangvétlü film. Elhülyéskedték az egészet, amikor azon kellett volna filóznunk, hogy Pókember hogyan juthat ilyen mélyre, helyette csak röhögött a mozi.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #439 Dátum: 2008. augusztus 11. - 17:18:31 »
Amúgy felőlem lehet sötétebb hangulatú, a kis idióta mitugrász béna gyerek parkert már én is unom filmen...
Csak az is tuti, hogy Peter ugyanilyen marad majd a folytatáokban is. Láthatod, hogy még a képregényekben sem tudnak túllépni ezen a korszakon. :roll: