Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939511 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #680 Dátum: 2008. október 26. - 08:22:36 »
A Buffy-ból?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #681 Dátum: 2008. október 26. - 08:53:29 »
Nem. Olyan feje van mint a Vészmanónak.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #682 Dátum: 2008. október 26. - 09:23:21 »
Csak mert azon kívül, hogy kopasz, egy az egyben ugyanaz a maszkja mint a Buffy-ban.  :asit:
De legalább megtaláltam ezt a korai concept-et a kis Osborn-hoz:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #683 Dátum: 2008. október 26. - 10:46:27 »
Benya11: még senki sem látta ezt a filmet, lévén hogy még csak most készül. :D De majd lesz a mozikban ööö.... valamikor.
Ja jó, akkor nem maradtam le semmiről.

Ben, jó kis kép, kár hogy nem ez lett végül a filmben is. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #684 Dátum: 2008. október 26. - 11:19:18 »
Nem láttam a Buffyból egy részt sem. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #685 Dátum: 2008. október 26. - 11:44:04 »
A Készülő filmek topicjában megmutatom mire gondoltam.

BuB

• Pókfej
« Válasz #686 Dátum: 2008. október 26. - 12:09:06 »
Na ez egész fasza, csak kár, hogy lila és nem kék... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #687 Dátum: 2008. október 31. - 09:39:19 »
A 2007-ben Pulitzer díjat (a legrangosabb újságírói kitüntetése) nyert David Lindsay-Abaire írja a Pókember 4-5. részének forgatókönyvét a Columbia Pictures és a Sony felkérésére a Hollywood Reporter szerint. De akkor felvetődik a kérdés, hogy az eddigi forgatókönyvíróval mi a tosz történt? Mert eddig James Vanderbilt jegyezte a két rész könyvét. Hogy Abaire új könyvet ír-e, vagy a Vanderbilt készítette verziót dolgozza át arról még nincs konkrét hír.
Abaire a Rabbit Hole című drámájáért kapott Pulitzert, vagyis lehetséges, hogy megint egy darkos Pókot kapunk? Én már szívesen látnék, még Raimi-től is egy poénkodó Pókot, nem olyat aki a film felénél már emosként eltemetné magát.
http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/film/news/e3ib356467890c70c66c9b89081c07af6ca

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #688 Dátum: 2008. november 03. - 19:55:14 »
Kicsit visszatérve: T - bag tényleg tökéletes lenne Casadynak.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #689 Dátum: 2009. január 09. - 12:21:41 »
Raimi bácsi hosszú idő után ismét hallatott magáról. Most azt nyilatkozta az Empire magazinnak, hogy Morbius-t mindenképpen szerepeltetni akarja a 4. részben.
“I like it in the Marvel comics when Spider-Man fights Morbius,” said Raimi. “He’s really cool. A vampire! I like that combination of superhero plus supernatural.”

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #690 Dátum: 2009. január 09. - 12:43:53 »
Hát nem tudom, hogy örüljek-e ennek a hírnek vagy sem. Nem volna rossz, de én valahogy azt látom, hogy eléggé káoszba akar fulladni ez az egész, mert mintha lett volna már egy olyan hír is, hogy Venom és Vérontó is benne lesz a negyedik részben. Így nem biztos, hogy a túl sok szereplő jól fog kijönni a filmben. Már a harmadiknál is arra panaszkodtak, hogy Venomra alig jutott idő a filmben, és emiatt eléggé gáz is lett.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #691 Dátum: 2009. január 09. - 13:54:50 »
Nemcsak Venom és Vérontó lenne a filmben, hanem így már Morbius is, egy korábbi hír szerint a Gyík is biztos, be akarják hozni a Fekete Macska karakterét, nagyobb teret akarnak adni Gwen Stacy-nek, ki akarják bontani Jameson és Robertson kapcsolatát, és mindezt úgy, hogy a 4. és 5. rész története egybefüggő lesz mint a Mátrix 2-3-nál. Ebből akkora bukta lesz, mint ide Honduras.  :'(
2012-ben a Marvel a visszaszerzett Pókmberes jogokkal remélem helyrehozza a Sony és Raimi hibáit. Jaj de vének leszünk addigra.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #692 Dátum: 2009. január 09. - 13:56:57 »
Én örülök, hogy Venomra nem sok idő jutott, mert amennyit szerepelt az a kis kancsó, az is sok volt. Az egész Venom szereplésben egyetlen nagy pozitívumot találtam: Peter majdnem megcsókolta Bettyt.  ;D
Morbius hülye ötletnek tűnik. Miért kell Pókemberbe vámpír? Eddig próbáltak a realitás talaján maradni - persze a stílushoz képest.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #693 Dátum: 2009. január 09. - 13:59:38 »
Én sem sajnálom egy percig sem Venomot, főleg így amilyen lett. De biztos jobban is meglehetett volna oldani, ha több időt szántak volna neki.

Ju

• Pókfej
« Válasz #694 Dátum: 2009. január 09. - 16:14:40 »
Miért kell Pókemberbe vámpír?
Azért, hogy megint legyen kiből emo szereplőt csinálni. ;D :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #695 Dátum: 2009. január 09. - 16:40:07 »
Jaj, ebben az a poén, hogy igaz is lehet. Simán kinézem Raimiből, hogy tiszta emót csinál Morbiusból.  :o

Todd

• Pókfej
« Válasz #696 Dátum: 2009. január 09. - 18:19:28 »
Viszont nemrégiben rájöttem, ki lett volna a tökéletes Venom, Jay Cutler, szerintem azért inkább így nézzen ki egy Venom.

Amúgy komolyan, azzal, amit Venommal csináltak a 3-ban sohasem fogok megbékélni, az a nyálgép szerencsétlen takonypóc, akit Eddie Brock címszó alatt nyomtak eszméletlen szánalmas volt, a "nyomul az új srác" dumánál meg furcsán nézhettek rám a moziban, mert én ott majdnem padlót fogtam a röhögéstől. Hát basszus Sam még a saját filmjét sem nézte meg, hát eddie már a Pók 1-ben ott volt a Harsonánál. A Mary Jane elrablós rész meg annyira Venom karakterének l*szarása volt, hogy az valami hihetetlen, már a korai történeteben is mindig gondosan ügyelt arra, hogy szándékosan ne sodorjon senkit veszélybe, na jó azért egy-két gyilkosság beficcent, de azért sose így.
Szóval ilyen Venomot én sem kérek többet, mint a 3. részben, akkor már inkább ne legyen semmilyen.
Morbius meg szintén szánalmas egy ötlet, őt inkább egy Penge filmben látnám szívesen, oda illene.
Annyi jó ellenfél lenne még, Mysterio, Skorpió, Gyik meg satöbbi, inkább ilyesmikből válogassanak.
És amíg Raimi rendez, addig a Fekete macskát is hanyagolják, mert úgyse fog odáig eljutni, hogy egy igazi dögös-bögyös színésznőt szerzödtessen a szerepre.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #697 Dátum: 2009. január 09. - 19:33:50 »
Hol volt Eddie az egyben? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #698 Dátum: 2009. január 09. - 20:06:19 »
Látni nem lehetett, csak Jameson vagy Robertson említi az irodájában, amikor osztják az észt.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #699 Dátum: 2009. január 09. - 20:36:28 »
Úgy látszik, újra kéne néznem... :roll: