Viszont nemrégiben rájöttem, ki lett volna a tökéletes Venom, Jay Cutler, szerintem azért inkább így nézzen ki egy Venom.

Amúgy komolyan, azzal, amit Venommal csináltak a 3-ban sohasem fogok megbékélni, az a nyálgép szerencsétlen takonypóc, akit Eddie Brock címszó alatt nyomtak eszméletlen szánalmas volt, a "nyomul az új srác" dumánál meg furcsán nézhettek rám a moziban, mert én ott majdnem padlót fogtam a röhögéstől. Hát basszus Sam még a saját filmjét sem nézte meg, hát eddie már a Pók 1-ben ott volt a Harsonánál. A Mary Jane elrablós rész meg annyira Venom karakterének l*szarása volt, hogy az valami hihetetlen, már a korai történeteben is mindig gondosan ügyelt arra, hogy szándékosan ne sodorjon senkit veszélybe, na jó azért egy-két gyilkosság beficcent, de azért sose így.
Szóval ilyen Venomot én sem kérek többet, mint a 3. részben, akkor már inkább ne legyen semmilyen.
Morbius meg szintén szánalmas egy ötlet, őt inkább egy Penge filmben látnám szívesen, oda illene.
Annyi jó ellenfél lenne még, Mysterio, Skorpió, Gyik meg satöbbi, inkább ilyesmikből válogassanak.
És amíg Raimi rendez, addig a Fekete macskát is hanyagolják, mert úgyse fog odáig eljutni, hogy egy igazi dögös-bögyös színésznőt szerzödtessen a szerepre.