Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937299 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
Re:Pókember
« Válasz #900 Dátum: 2009. augusztus 18. - 16:08:09 »
Az AVP2-n már az elején röhögtem, hogy milyen fejlett a technológia, a predi, a fényévekre lévő bolygón majdhogynem real time nézi az űrhajó baleset felvételét, aztán felpattan, még wc-re se megy ki, egyből be a hajóba és usgyi a Föld... :lol:
Ezzel mi is a baj?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #901 Dátum: 2009. augusztus 18. - 16:41:21 »
Homokember tényleg nem volt rossz...De minden más igen. MJ úgy ahogy van Pókember/Peterrel együtt, Gwenből sem éreztem az igazi Gwent, Eddie, Venom... Szóval minden. Nekem. :)
Attól, hogy a komornyik hülye, Harry még nem lesz kevésbé jó karakter.  ;)  :) Nagyszerű jellemfejlődésen ment keresztül, ő és Mary Jane határozottan vitték a filmet. Majdnem azt mondom, hogy Peter nem is kellett volna hozzá... én szeretem a képregényben is azokat a sztorikat, amik nem a főhősről szólnak, hanem a közvetlen mellékszereplőkről. Magyarul is jelent meg egy ilyen, de vannak annál sokkal jobbak is - például az egyik utolsó rész az Infernóból, ami Flash és Betty küzdelmét mutatja végig a démonok ellen.

Todd

• Pókfej
« Válasz #902 Dátum: 2009. augusztus 18. - 17:28:29 »
Az AVP 2 szerintem is borzalmas rossz film. A predi valóban rém kemény benne, ez nem vitás, de az összes ember csak szimpla őlni való karakter, és az egész film egy B-movie klisségyüjtemény, pedig akárki akármit mond, annó az Alien, és a Predi film is korszakalkotó, Oscar díj zsebelős filmek voltak.
A régi minőséget én se vártam, de azért az AVP 1-ét minimum megüthette volna.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #903 Dátum: 2009. augusztus 18. - 17:42:39 »
Attól, hogy a komornyik hülye, Harry még nem lesz kevésbé jó karakter.  ;)  :)
Persze, ezt nem is mondtam, csak róla jutott eszembe. James Franco és a JJJ-t játszü színész az egyetlen pozitívum a filmekben. Jah, meg William Dafoe is jó volt.
ő és Mary Jane határozottan vitték a filmet. Majdnem azt mondom, hogy Peter nem is kellett volna hozzá... én szeretem a képregényben is azokat a sztorikat, amik nem a főhősről szólnak
Ezzel így önmagában semmi baj lenne, hogyha a casting normális lett volna. Mert Kirsten Dunst-tól tehetségtelenebb és bénább (mellesleg rondább, de ez már szubjektív) "színésznőt" keveset találhattak volna, akár csak Tobey Megvájör. Rajtuk múlt szinte az összes bukás. Persze Venom gagyi volt nagyon, de ha egy normális Pókember és egy MJ lett volna, akkor még nézhető lehetett volna, sőt. Azonban így majdhogynem azt kell mondanom, hogy az iszonyat béna Venom kenterbe veri mind a Pókembert, mind MJ-t játszó idiótákat.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #904 Dátum: 2009. augusztus 18. - 17:54:11 »
Ezzel mi is a baj?
Hát az, hogy a rádiójeleknek is kell idő míg megtesznek egy bizonyos távolságot, namármost egy többmillió fényévre levő bolygónál rohadtulnagyonsok idő kell. :D szóval nem túl valószínű hogy majdnem élő adásban nézhette végig a felvételt a predi.  Hacsak nem valami féreglyukon át küldik a jelet a predátorok dehát ez már csak belemagyarázás, mivel a filmből nem derült ki. Aztán meg nemtom hogy épül fel a predik társadalma, de azért valami tanácsnak csak oda kéne kottyintani hogy "hé skacok, visszazuhant a hajónk a Földre, gáz van, odamegyek, megnézem mi van, ha nem jelentkezek x idő múlva, gyertek utánam" vagy ilyesmi. :D

M.J.-ről mindig azt szoktam mondani, hogy igaz hogy a filmben nem egy bombanő, de így sokkal hihetőbb, hogy összejött a "geek" Peterrel. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2009. augusztus 18. - 18:01:06 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #905 Dátum: 2009. augusztus 18. - 18:00:10 »
Ezzel mi is a baj?
Hát az, hogy a rádiójeleknek is kell idő míg megtesznek egy bizonyos távolságot, namármost egy többmillió fényévre levő bolygónál rohadtulnagyonsok idő kell. :D szóval nem túl valószínű hogy majdnem élő adásban nézhette végig a felvételt a predi.  Hacsak nem valami féreglyukon át küldik a jelet a predátorok dehát ez már csak belemagyarázás, mivel a filmből nem derült ki.

Ejj te hitetlen...

Nézd csak meg az AvP2 DVD-t... Abban már nem is úgy van benn a jelenet  :D Wolf ( a predi aki megy takarítani ) csak a vészjelzést fogja amit lead a lezuhant hajó, bepattan a hajóba (vagyis még nem tudja mi lehet a baj csak a helyet tudja ) megtalálja a roncsot, majd az egyik Predi hulla maszkját leveszi és az ebben a maszkban tárolt felvételt nézi vissza és ott látja meg a PredAlient. Na, most örülsz ?  :D  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #906 Dátum: 2009. augusztus 18. - 18:07:30 »
Oké, hát én mozis camos felvételt láttam. :P De ha utólag átjavították a jelenetet, az is azt bizonyítja, hogy mekkora hülyeség volt. ;D Annyira meg messze nem volt jó a film, hogy dvd-ben is beszerezzem... :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #907 Dátum: 2009. augusztus 18. - 18:28:26 »
Akkor csak úgy elárulom, hogy a mozis camos verzióban is ugyanígy volt benne ez a jelenet.  ;)
Egyébként én is azt mondom, amit Predash, csak lazán le kell ülni a film elé, popcorn, pia, és nézni. Most komolyan, mit vártok egy Predator vs Alien filmtől? Hogy a Predator nekiálljon Shakespeare-t szavalni, vagy milyen magasságokat? A két szereplő lényege a vérontás, azt pedig megadja a film. Akkor mi kell még?  :nemtudom:

Todd

• Pókfej
« Válasz #908 Dátum: 2009. augusztus 18. - 18:56:31 »
Most komolyan, mit vártok egy Predator vs Alien filmtől?
Na pont ezt írtam, hogy már egyfajta degradáló jelzővé vált ez, "mit vártok tőle hö" kategória?
Most amúgy nem beléd akarok kötni, félre ne érts, valóban ilyen mélységekbe süllyedt a film, pedig régen két igazán kiválló alkotásról volt szó, most meg a dobd el az agyad mielött beülsz a moziba szintre süllyedt le.
Amúgy az a baj az avp 2-vel, hogy még ebben a műfajban sem jó, az emberes jelenetek kajak idegesítőek, szint fájdalmasan rosszak, és ha tényleg csak a vérontás, csak a küzdelem a fontos, akkor miért kellettek ezek aDawson és a haverok kaliberű életképek a film első felébe.
Fényévekkel jobb lett volna, ha mondjuk a beküldenek még egy szuper kommandós csapatot, azt az ő szemszögük lett volna azemberi történet, és akkor tényleg minden teketória nélkül csak a darabolás ment volna, de ez a tinihorror nagyon nem illett bele.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #909 Dátum: 2009. augusztus 18. - 18:58:03 »
Most már szerintem menjünk át egy másik topikba ezzel a témával.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #910 Dátum: 2009. augusztus 18. - 19:10:52 »
Jogos.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #911 Dátum: 2009. augusztus 18. - 21:38:23 »
Akkor csak úgy elárulom, hogy a mozis camos verzióban is ugyanígy volt benne ez a jelenet.  ;)

az én verziómba se úgy volt benne a jelenet, csak úgy egyszercsak ott volt.
This is a joke. A real practical Joke.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #912 Dátum: 2009. augusztus 18. - 22:40:39 »
Visszatérve az elkövetkezendő póki filmekre, Gwen karakterével mi a szösz van? Vissza fog térni a folytatásokban, vagy eltűntették a sűllyesztőben? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #913 Dátum: 2009. augusztus 18. - 23:14:18 »
Remélem, el. Legyen Betty és Jameson a főszereplő, azzal megmenthetnék a filmet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #914 Dátum: 2009. augusztus 18. - 23:23:14 »
Igen, erre az egy részre eléggé hülyeség volt behozni... :roll: Mondjuk lehet ezzel egyedül leszek, de nekem tetszett maga a csaj.:D Mégha Gwennek nem is volt jó választás.
Jameson eddig nagyon király volt, szerintem őt nem fogják elrontani. :D

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #915 Dátum: 2009. augusztus 19. - 00:11:36 »
Remélem nem lesz Gwen, és főleg a halála, mert én azt a drámát képtelen leszek végignézni ezektől a tehetséges színészektől. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #916 Dátum: 2009. augusztus 31. - 09:50:03 »
Egy ideig vaciláltam hogy hová is tegyem, de végül ezen topic mellett döntöttem, mert mégiscsak Kirsten "MJ gyalázó" Dunst-ról van szó.
McG, a legutóbbi Terminator film készítője nagy anime és cosplay rajongó, és rávette Kirsten-t hogy szerepeljen egy videóklipben imigyen

Felháborodásom tárgya a következő: Ha mangaról van szó (amit tudjátok hogy utálok) még Dunst-ból is elő tudják varázsolni a szexis nőt, a Pókemberben bezzeg MJ-ként úgy festett mint egy agyonhajszolt, drogfüggő mosónő.
http://www.stylelist.com/blog/2009/08/27/kirsten-dunst-gets-anime-mated/
http://www.collider.com/2009/08/28/kirsten-dunst-cosplays-in-tokyo-for-a-mcg-music-video/

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #917 Dátum: 2009. augusztus 31. - 10:44:24 »
megértem a felháborodásod, hogy tud ilyen szexi lenni valami vagy valaki, akit utálsz.  ;D
De igazad van, tényleg egy mary jane szintü csaj ne azt a fajta igénytelenséget képviselje, mint a filmben. És predassahl is egyet értek, tényleg Jameson volt a legjobb a pókember filmben. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #918 Dátum: 2009. augusztus 31. - 11:25:34 »
Hát ez nem sokat javított a róla kialakított képemben. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #919 Dátum: 2009. augusztus 31. - 11:46:00 »
Undorítóan néz ki így is. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"