A Terminator rajongók egy emberként szapulták a Salvation-t, az Alien rajongók együtt gyalázták az AVP-t és a folytatását. Csak ti hagytok engem xarban a Pókemberrel.
Mert a Pókember filmek messze nem voltak olyan xarok, mint a T4, meg az AVP1-2.

Szerintem a legtöbb rajongónak tetszett a póki 1-2, inkább a 3. rész osztotta meg az embereket. Amúgy nem az a gond hogy nagyok az elvárásaid, hanem hogy
túl nagyok. Totál 100%-osan képregényhű Pókember filmet sose fogsz kapni, mert a filmnek nem csak a rajongók felé kell megfelelnie, mindig lesznek kompromisszumok. Meg azért az is szempont, hogy a képregényhűség ne menjen pl a látvány rovására (pl ne legyen gagyi a jelmez), illetve a nem-rajongók számára is legyen érthető a film. Pl. a Pók 3-ban még Venom neve sem hangzott el, szóval a laikusok nem is tudták meg, hogy mi volt a neve annak a "szörnyetegnek".

Amúgy nem tudom, ez volt-e már, ha igen, akkor bocsi:

A megvalósítás kicsit béna, de azért nemrossz:
(Mindkettő fake, mielőtt valaki belekötne.

)
Campbell mindhárom filmben poén volt, nekem tetszett.

azt a kvázi 5 percet amit filmenként az ő bohóckodására pocsékoltak el, felhasználhatták volna arra is, hogy Póki mégha csak egy rövid bunyó erejéig is, de összecsaphasson Elektróval, a Keselyűvel stb. Gyorsan leveri, mond pár poént aztán csókolom.
...és minden rajongó anyázna, hogy miért nem rakták be őket főellenségnek, meg mi az, hogy 5 perc alatt lecsapja őket.

Ha már cameo, akkor inkább a Rinót tegyék be, vagy valami hasonlóan nem túl értékes karaktert.