Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284838 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #2900 Dátum: 2009. május 09. - 22:24:43 »
Ez súlyos radikalizáció. Én pont a kettő között vagyok, elfogadom a nemlétező, megvalósíthatatlan alapképességeket, de elvárom, hogy akkor ha az determinálva van, tessék úgy is, logikusan hazsnálni. Vagy nem foglalkozom a képregényes hülyeségek egy részével, ami minden formában hülyeség, de, ha már itt vagyunk a pengésnél ez egy jó példa.
Van egy törhetetlen ötvözet, az adamantium. Hülyeség, minden tekintetben, okés, elfogadjuk.
Be lehet pakolni csontokba, sőt, elő is lehet húzni azokat. Előbbi kategória, elfogadjuk.
Egy hajlított kéz esetén jön ki a karjából egy méteres penge. Ez nem hülyeség, ez blődség, figyelmetlenség, vagy nem is tudom minek nevezzem. Nem elég lett volna egy 30 centis pengének előjönni Deadpool alkarjából? Dehogynem, elég lett volna, senki sem szólt volna semmit. De egy métere pengének kell előbukkanni. Miért? Maga a jósiten se tudja, hogy ez mire jó, mert semmi értelme nincs. max cool, de még az se nagyon.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2901 Dátum: 2009. május 09. - 22:45:09 »
A 30 centi az még tőr, nem kard.  :)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2902 Dátum: 2009. május 09. - 23:20:32 »
Fogalmam sincs jó topikba írom-e, de mivel van belőle egy rakat képregény is, fogjuk rá. Szóval megnéztem az új Star Trek filmet és arról mondanám el a véleményemet:

Gyerekek ez valami iszonyat jó volt! Komolyan, egy csomó olyan ember ült a moziban, aki szerintem még csak távolról sem Star Trek fanatikus és ahogy láttam mindenkinek tetszett! Annak ellenére, hogy maga a történet iszonyatosan elrugaszkodik a klasszikus Star Trek vonaltól, de egy olyan jól felépített és megkoreografált új univerzumot épít fel, hogy azt öröm volt nézni! Komolyan mondom, hogy Bendis és Quesada mesterek megnézhetnék a filmet és megtanulhatnák belőle, hogy "Miként készítsünk olyan retcont, hogy a fanoknak ne forduljon fel tőle a gyomra." Nem akarok nagyon spoileres dolgokat leírni, de nagyon jó az új csapat. Szerintem nagyon jó karaktert választottak mindenkinek, bár a sovány Scotty kicsit zavart. Ellenben Chekov és az ő orosz akcentusa egyszerűen zseniális! Olyan jókat derültem rajta, hogy nem is igaz. És Syler is tökéletes Spock, nagyon, de nagyon jól játsza a szerepét! És az új hajó is nagyon jó lett, bár azért azt egy kicsit sajnálom, hogy a többi klasszikus hajómodellekből egyet sem látni a film során, tök új hajókat készítettek és nem Miranda vagy Soyuz osztájú hajókkal indulnak a romulánok ellen. Ja és naná, hogy hazavágták az IDW Countdown minijét, mondjuk nem teljesen, de ugyan az az eset, mint a BSG: Origins és a sorozat utolsó két része esetében... :roll:
A film látványvilága amúgy zseniális. Bár én azért kicsit hiányoltam egy nagy Föderációs Flotta konktra romulán hajó összecsapást, de ennyi baj legyen. Bőven kárpótol az, hogy a film annyira mozgalmas és lebilincselő, hogy mikor először ránéztem az órámra, már másfél óra telt el a filmből, miközben én azt hittem, max egy fél órán vagyunk még csak túl. Szinte repült az idő.
Az egyetlen egy negatívum, amit annak ellenére sem vesz be gyomrom, hogy nyilvánvaló utalásokat tesznek rá a filmben, hogy ez egy másik univerzum, az a Vulkán pusztulása. De az már egyéni probléma. Ja és a filmben igyekzenek visszautalgatni a régi sorozatokra, filmekre, pl Kirk kidolgozza a híres-hírhedt Kobayasi-maru manővert és szó esik Archer admirálisról is. Ami kicsit furcsa, mert ha Scotty tényleg találkozott vele, akkor maximum a 2200-as évek legelején jótszódhat a film, mert ő már az Enterprise sorozat kezdetén sem volt fiatal és az 2151-ben kezdődik, szóval tuti nem ragaszkodtak a TOS idővonalához... :nemtudom: Ja és még nagy szívfájdalmam, hogy nemláthatunk klingonokat a filmben, mindössze egy szimulációban látunk 3 klasszikus D-7-es cirkálót. :(

Összességében nagyon, de nagyon megérte az árát a film, nagyon várom, hogy legyen belőle folytatás bátran ajánlom az olyan embereknek is, akik tized annyira sem Star Trek fanatikusok, mint én. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2903 Dátum: 2009. május 09. - 23:31:22 »
Az új Trekkel mindnkei nagyon meg van elégedve, a kritkusok is agyondícsérik. szerencsére az új  Terminator filmről is pozitívak az első vélemények, elégedettek vele. Ilyen t1 8/10, t2 10/10, t3 6/10 t4 8/10 értékelések vannak.
Érdekes, hogy ez a 4. rész inkább Marcus filmje lesz, mint John Connoré, és a poén, hogy Bale-t érték kritikák a játéka miatt. Még a legnegatívabb vélemény is eddig az volt, hogy egy jó kis nyári popcorn múvi, sok akcióval, de semmi több, a pozitívabbak azt beszélik, hogy a t1,2 szellemiségében készült t3 folytatás, méltó kezdése lehet egy jó trilógiának. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2904 Dátum: 2009. május 10. - 11:04:19 »
A világon kétféle Wolverine rajongó van:
 - aki beletörődik a fizikai világban megvalósíthatatlan megoldásokba és átadva magát a fantázia világának pusztán élvezi a karaktert és a történeteit (mint én is)
 - és aki megszállottan keresi a magyarázatokat olyan nemlétező dolgok titkainak felderítésére amelyekre a büdös életben soha nem fog épkézláb válaszokat kapni. 
Az elsőnek van egy alfaja is, aki képes az alternatív verziókat is élvezni.  ;D
Pont ez utott nekem is az eszembe. ;D :twisted:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2905 Dátum: 2009. május 10. - 12:23:16 »
Ez súlyos radikalizáció. Én pont a kettő között vagyok, elfogadom a nemlétező, megvalósíthatatlan alapképességeket, de elvárom, hogy akkor ha az determinálva van, tessék úgy is, logikusan hazsnálni.
Én is ugyanígy vagyok ezzel, de szerintem alapjaiban ez lenne a képregény lényege is, vagy nem.
Fogunk egy csomó dolgot, ami nincs, és beillesztjük őket a mi általunk ismert valódi világba. És ha úgy érzi az ember, hogy valami nem passzol össze a kettö között, akkor van gebasz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2906 Dátum: 2009. május 11. - 20:52:36 »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2907 Dátum: 2009. május 11. - 21:21:14 »
Na jó, innen már bojkottálom ezeket a vidiket. Lsaan már az egész filmet össze tudom vágni innen onnan, ilyen olyan videokból.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2908 Dátum: 2009. május 11. - 22:39:42 »
Én épp ezért nem is nézem már meg őket. ;)

Ben Reilly

• Pókfej

BuB

• Pókfej
« Válasz #2910 Dátum: 2009. május 12. - 11:48:26 »
A Meganos jelenet igen jó volt a moziban szélesvásznon. ;D

Ben, esetleg letölthető formában ellehet érni vhol?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2911 Dátum: 2009. május 12. - 11:51:46 »
Mármint így szinkronosan? Még sehol.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2912 Dátum: 2009. május 13. - 13:09:11 »
Azta, ez tök jó! :D Tényleg megváltoztatták Optimus hangját a szinkronban? :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2913 Dátum: 2009. május 13. - 14:22:36 »
Ja sajnos igen...
Jobban örültem volna ha meghagyják Kristóf Tibort, de úgy tűnik lecserélik, bár lehet abban bízni, hogy ez még nem végleges, csak a trailerre összehívott társaság, de az már elég aggasztó, hogy szinte mindenkinek megmaradt az eredeti hangja...
Amúgy lehet tippelgetni ki ez? ;D
Az első ötletem Rajhona Ádám volt, de miután már többet beszélt ott már teljesen más, ismerős, de nem tok rájönni, hogy ki az... :nemtudom:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2914 Dátum: 2009. május 13. - 15:45:21 »
Ó, igen, visszajöttek az emlékek... mert hogy már az előzetesben is a narrátor legyen az egyetlen, aki még valami átélést is tanúsít, az már rég gáz. Optimusz hangja amúgy sokkal jobban illik a karakterhez most. Ennek ellenére erősen reménykedem, hogy ha látom ezt valaha (bár mivel nem követem az ilyesmit szemmel, engem kifejezetten halálra rémisztett, amikor bevillant Spielberg neve :uhoh:), az azért angolul lesz, mert az első részt, ha nem lett volna TF, 20 percig se bírtam volna magyarul.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2915 Dátum: 2009. május 13. - 16:21:56 »
Ezt szerintem főként Ju és Kaine fogja élvezni: Scott Adkins harci koreográfiája a Wolverine mozihoz:

Piszok jó a manus.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2916 Dátum: 2009. május 13. - 16:58:57 »
Először majdnem eldobtam az agyam, de aztán láttam, hogy köteles mutatvány. Azért így is baromi jól néz ki.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2917 Dátum: 2009. május 13. - 17:01:22 »
Csak egyszer kétszer használtak kötelet, a legtöbb mozgást anélkül végzi a srác.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2918 Dátum: 2009. május 13. - 17:10:38 »
Semmi kötél, semmi kábel és semmi számítógépes trükk. Elképesztő a fazon. Ami köteles trükk a videóban, azon talán nem is ő van.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2919 Dátum: 2009. május 13. - 17:27:47 »
Amit kötél nélkül csinál, azt én is meg tudom csinálni.  :D ;) Bár ennyire nem tudok ruganyosan földet érni így, negyvenévesen.  :D