Nekem is tetszett a Wolvie alternatív befejezése, én megnézném Jackmant abban a jelmezben.

Én valahogy nem tudom elképzelni ezeket a kemény fickókat jelmezekben a vásznon. Miért húzna magára Wolvi egy ilyen cuccot?
Ne felejtsétek el, hogy a szuperhős hacukák alapvető funkciója a titkos személyazonosság megőrzése. Aztán ha már valaki jelmezt húz magára, akkor jön a másodlagos funkció, hogy a jelmez legyen félelmet keltő (Batman), vagy egyszerűen csak menő (Pókember), amolyan művészi önkifejezésként. De a lényeg mindig a hős civil kilétének a megőrzése volt, csak ezt a szempontot - különösen a filmeknél - szeretik figyelmen kívül hagyni a drámai hatás kedvéért. Pedig az álca fontos dolog lenne, különösen olyan szuperhősök esetében, akiknek nemcsak a rosszfiúktól kell tartaniuk, hanem még fajgyűlöletnek is ki vannak téve, mint az X-Men mutánsai.
Szerintem nem elhagyni kell a szuperhős göncöket (elvégre a ruci egyben a hősök védjegye is) hanem egyszerűen modernizálni a mai kor igényeinek megfelelően. Superman új ruhája tök jó lett, Pókember piros-kék szerelése is bejön a mozinézőknek és Batman rucijával se nagyon volt gond. Az Avengersben szintén jók voltak a jelmezek, szerintem kimondottan gáz lett volna, ha minden Bosszúangyal szimpla SHIELD uniformisban nyomult volna a filmben.
De visszatérve Rozsira, amennyire láttam, a videóban mutatott jelmez nem a kék-sárga cikiruha lett volna, hanem inkább a barna-fekete szerkójára emlékeztetett, ami simán passzol még egy darkosabb hangulatú Wolvie filmbe is.