DEADPOOL:Huhu, most jöttem meg a filmről... öcsém, ezt a hülye barmot

hát ez egy eszement hentelés volt... szó szerint

a FOX meg egy idióta barom, hogy ezt passzolni akarta

de valszeg arcukra fagy a mosoly, mert ahogy láttam, rekordokat döntöget odakint és jól fog nyitni, ezt valszeg nem várták, csak nagyon, nagyon reménykedhettek benne... vajon ennek a fényében, kapunk egy keményebb Rozsomák filmet valaha?

A sztori nincs bőlére eresztve, de az Eredet sztori sem, sőőt, baromi jól megvan komponálva, és a szokásos klisé halmaz nem tűnik úgy fel, jól van összevágva, pár igen pörgős akció közé vágtak be pár flashbacket, mindjárt emészthetőbb így az eredet

A magyar szinkronhoz, na most sztem itt most jobb a magyar, mert ugye a magyar nyelvben lehet cifrázni a dolgokat, és nem a F*ck, F*ckokat kell hallgatni

Nagy Ervintől féltem , de basszus, jól hozta a figurát, bejött a srác Wade-ként.
Ami kicsi tfuri volt nekem, Kolosszus, mármint baromi jól meglett jelenítve, az orosz akcentus szintén dobott a karakteren, csak az szúrta a szemem, hogy ha már ennyire csak páncél alakban jelenítjük meg, minek írnak neki olyan jeleneteket ahol ordít hogy ott simán kellene szerepelnie... gondolok itt a reggeli majszolásra, komolyan fém alakban eszik a kis reggeliző asztalka mellett (hogy bírja el a szék

) a másik meg a taxis jelenet... Okés, hogy nem kell komolyan venni a filmet, és kifiguráz mindet, de akkor is...

Mellesleg az elején rögtön kapunk egy képregényrajongókat megcélzó poént a karakternév most betalált

(Kaine ehhez közöd volt?

)
Az Indokolatlan Cameo: én egész végig egy
Rozsomák megjelenésben reménykedtem, de sajnos ez a ziccer kimaradt, és valszeg már
nem is kapunk ilyet, mivel ugye Hugh többet nem fog Farkas bőrbe bújni...
bár mondhatjuk hogy benne volt, főleg a végére gondolok 
De amúgy jól sejtem, az indokolatlan cameo
Stannek szólt? MIvel ugye neki semmi köze Wade-hez?

Credtis: poén volt, naaagyon jól kifigurázta szintén a stáblista végére hagyott dolgokat, és a marvel csapattoborzása is kapott egy fricskát

viszont nálunk volt olyan jó fej a gépész, hogy a végére tekerte, így egyből megkaptuk az az egyet, vagy kettőt, ez lett volna a kettő? Az az "egy" félbe lett vágva? Vaaaagy, amire én gyanakszom, hogy a közepén volt még egy, meg a legvégén?

Meg még egy kis kiaakadás... kifogtuk.. haver hétvégén akart menni, így most mentünk, elég sokan voltak, éééés, kifogtunk kis családokat... kooooomolyan, 2-3 kiscsalád... 5-6 éves kölkökkel jöttek el...

az ő dolguk, meg volt még pár 10-en éves fiú... csak furi volt, hogy apuci, anyuci nem nézett utána, hogy mire is hozza, a jegyszedő se mondta, hogy ez 16(18) karikás film, és mondanom se kell, hogy az egyik ilyen család mellénk ült, és minden egyes véres jelenetnél faggatták, hogy bírod nézni, akarod nézni? A gyerek meg minden szex poénra visszakérdezett, hogy micsoda, nem értem...

(főleg a kotonosnál hallottam, hogy mit dob hozzá? az apuka annyival elintézte, hogy Csitt, kisfiam, nézzed...

a végén meg megkérdezték, tetszett, a gyerek, mit tippeltek mit válaszolt? Nem.

Egy élmény volt így...