Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284405 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9080 Dátum: 2016. február 12. - 06:18:04 »
Nem is tudom.Az ünnepek alatt adták a Burton-féle Batmaneket,amiket meg is néztem nosztalgiából.Annak idején(amikor még csak ezek voltak) tetszettek.De mai fejjel nézve,nagyon gagyinak találom.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9081 Dátum: 2016. február 12. - 06:53:09 »
Heh, én pont fordítva voltam vele. Már gyermekkoromban is nagyon tetszettek, de felnőtt fejjel nézve jöttem rá mennyire zseniális filmek. Nyilván vannak olyan részletek ,trükkök, amik mai szemmel nézve megmosolyogtatóak, de egészében nézve rettenetesen jó Batman filmek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9082 Dátum: 2016. február 12. - 08:21:59 »
Én is pár éve néztem végig az összes Batmant, és a Burton féle szerintem is nagyon jó, érdekes módon gyerekként a 2. tetszett legkevésbé, most meg az tetszik a legjobban.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9083 Dátum: 2016. február 12. - 08:38:59 »
Nekem is a Batman visszatér a kedvencem. Igaz, hogy Burton nagyobb szabadságot kapott és ez meg is látszik rajta, de valószínűleg pont ettől jobb. :)

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9084 Dátum: 2016. február 12. - 13:08:08 »
Nekem a Forever....valoszinuleg mert meg kis nudli voltam ,mikor megneztuk moziban.
Allandoan egy faragott szeklabat porgettem ; "En vagyok a kerdojeles-embeer!"
Ezen mondjuk batyamek jokat rohogtek.... ;D

Ma mar persze pontvaz elso 2!
Meg az uj trilogia. :-D
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #9085 Dátum: 2016. február 12. - 13:12:09 »
De jobban belegondolva szerintem mindkét Batman szériából a 2. volt a legjobb.
Habár sok ismerősöm, aki nem szereti Burton stílusát hülyét kap a Returns-tól, mert az azért nagyon Tim Burton. :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #9086 Dátum: 2016. február 12. - 19:40:07 »
Ó, ugyan miért?  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #9087 Dátum: 2016. február 13. - 13:32:39 »
No, a cinestar értesülése alapján, a Disney büntetésnek vége (vagy csak rájöttek 3 év után,h ogy orosz kópia került fel a torrentre, nem pedig magyar...  :hehe:) így pár bemutató előrébb került, többet között:
 Amerika Kapitány: Polgárháború (május 12-ről 5.-re)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #9088 Dátum: 2016. február 13. - 15:41:42 »
A blu-ray-ek kiadását nem akarják visszahozni? :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #9089 Dátum: 2016. február 13. - 19:24:18 »

DEADPOOL:
Huhu, most jöttem meg a filmről... öcsém, ezt a hülye barmot ;D hát ez egy eszement hentelés volt... szó szerint ;D a FOX meg egy idióta barom, hogy ezt passzolni akarta  :-\ de valszeg arcukra fagy a mosoly, mert ahogy láttam, rekordokat döntöget odakint és jól fog nyitni, ezt valszeg nem várták, csak nagyon, nagyon reménykedhettek benne... vajon ennek a fényében, kapunk egy keményebb Rozsomák filmet valaha?  ;D
A sztori nincs bőlére eresztve, de az Eredet sztori sem, sőőt, baromi jól megvan komponálva, és a szokásos klisé halmaz nem tűnik úgy fel, jól van összevágva, pár igen pörgős akció közé vágtak be pár flashbacket, mindjárt emészthetőbb így az eredet :D
A magyar szinkronhoz, na most sztem itt most jobb a magyar, mert ugye a magyar nyelvben lehet cifrázni a dolgokat, és nem a F*ck, F*ckokat kell hallgatni ;D Nagy Ervintől féltem , de basszus, jól hozta a figurát, bejött a srác Wade-ként.
Ami kicsi tfuri volt nekem, Kolosszus, mármint baromi jól meglett jelenítve, az orosz akcentus szintén dobott a karakteren, csak az szúrta a szemem, hogy ha már ennyire csak páncél  alakban jelenítjük meg, minek írnak neki olyan jeleneteket ahol ordít hogy ott simán kellene szerepelnie... gondolok itt a reggeli majszolásra, komolyan fém alakban eszik a kis reggeliző asztalka mellett (hogy bírja el a szék :hehe:) a másik meg a taxis jelenet... Okés, hogy nem kell komolyan venni a filmet, és kifiguráz mindet, de akkor is...  :-\
Mellesleg az elején rögtön kapunk egy képregényrajongókat megcélzó poént a karakternév most betalált ;D ;D (Kaine ehhez közöd volt? :D)
Az Indokolatlan Cameo: én egész végig egy Rozsomák megjelenésben reménykedtem, de sajnos ez a ziccer kimaradt, és valszeg már nem is kapunk ilyet, mivel ugye Hugh többet nem fog Farkas bőrbe bújni...  :'( :'(  bár mondhatjuk hogy benne volt, főleg a végére gondolok  :hehe: De amúgy jól sejtem, az indokolatlan cameo Stannek szólt? MIvel ugye neki semmi köze Wade-hez?  :headscratch:

Credtis: poén volt, naaagyon jól kifigurázta szintén a stáblista végére hagyott dolgokat, és a marvel csapattoborzása is kapott egy fricskát ;D  viszont nálunk volt olyan jó fej a gépész, hogy a végére tekerte, így egyből megkaptuk az az egyet, vagy kettőt, ez lett volna a kettő? Az az "egy" félbe lett vágva? Vaaaagy, amire én gyanakszom, hogy a közepén volt még egy, meg a legvégén?  :headscratch:

Meg még egy kis kiaakadás... kifogtuk.. haver hétvégén akart menni, így most mentünk, elég sokan voltak, éééés, kifogtunk kis családokat... kooooomolyan, 2-3 kiscsalád... 5-6 éves kölkökkel jöttek el...  :o :roll: az ő dolguk, meg volt még pár 10-en éves fiú... csak furi volt, hogy apuci, anyuci nem nézett utána, hogy mire is hozza, a jegyszedő se mondta, hogy ez 16(18) karikás film, és mondanom se kell, hogy az egyik ilyen család mellénk ült, és minden egyes véres jelenetnél faggatták, hogy bírod nézni, akarod nézni? A gyerek meg minden szex poénra visszakérdezett, hogy micsoda, nem értem...  :roll: :roll: (főleg a kotonosnál hallottam, hogy mit dob hozzá? az apuka annyival elintézte, hogy Csitt, kisfiam, nézzed...  :stupid: a végén meg megkérdezték, tetszett, a gyerek, mit tippeltek mit válaszolt? Nem.  ;D
 Egy élmény volt így...  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9090 Dátum: 2016. február 13. - 20:38:12 »
Természetesen. :) Jó ötletnek tűnt.  :D
Részemről a film 10/10, nagyon jól szórakoztam rajta végig, és sokadszorra sem tudtam ráunni.
Tényleg nincs köze hozzá, én is azt hittem, hogy Rozsomák lesz az, de végül is, szerepelt benne kétszer is. :)
Nagyon ritka olyan film ez, ami akkor is baromi jó, ha nagy elvárással ülsz be megnézni. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9091 Dátum: 2016. február 13. - 21:54:25 »
A szinkron is bevállalós volt mint maga a film azzal hogy Rozsomákot mondott,  nem Farkast. Warhead sárga X-men rucija nagy meglepetés volt. Meg  az is jó fricska, hogy egy lezuhant Helicarrieren volt a végső harc.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9092 Dátum: 2016. február 13. - 22:59:53 »
Én is megnéztem. Ott kezdődött az egész, hogy fél órával a mozi előtt hatalmas sor és már nem kaptam jegyet, csak a következő előadásra. Na, az is teltházas volt (tényleg, egy árva hely nem maradt üresen, a mozis arc mindenkit leültetett). Ilyet még moziban soha nem tapasztaltam.

:spoiler:
Már az elején elkezdődtek a poénok a szereplők felsorolásával. Komolyan többször hangosan felröhögtem. Annyira régen vártam már egy ilyen beteg, agyament vígjátékot.  :hehe: A szinkron tök jó lett és Rozsomákért plusz pont jár!  :nezze: Kolosszus kegyetlenül frankó volt, pedig ezt a csíkozást sose szerettem ( az a nyúlfarknyi X2-s kinézete volt még ilyen jó). Megkapta Deadpooltől Hugh, Ryan, a Marvel, a DC, a Fox stb. és még sorolhatnám napestig a poénokat! ;D
Már a marketingje is megért több misét is, de ez a film egyszerűen zseniális. A folytatásnak nehéz dolga lesz. Na, meg idén az X-Mennek, CW-nak, BvS-nak nagyon fel kell kötnie a gatyáját, ha a nyomába akar érni a Deadpoolnak.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9093 Dátum: 2016. február 14. - 10:33:04 »
Nem is egy kategória a többi filmmel.Szóval almát a körtével... :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9094 Dátum: 2016. február 14. - 10:36:11 »
Ezt a mondást sosem értettem. :) Miért ne lehetne összehasonlítani az almát a körtével? Mindkettő gyümölcs. Azért mert különbözőek? Nem ez az összehasonlítások alapja? Ha egyformák lennének, akkor nem lenne mit összehasonlítani bennük. Persze értem a mondást, de szerintem sántít.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9095 Dátum: 2016. február 14. - 10:42:19 »
Én meg azt nem értem,hogy a paradicsomot egyesek miért nevezik gyümölcsnek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9096 Dátum: 2016. február 14. - 11:12:32 »
A köznyelvben, vagy jelentésben az zöldség, de hivatalosan gyümölcs. Ahogy a tej is.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9097 Dátum: 2016. február 14. - 11:40:15 »
Na ne már!Ezt nem veszem be.Főleg a tejet nem.  :lol:

Raisu

• Traveller
« Válasz #9098 Dátum: 2016. február 14. - 11:49:59 »
Öö, nem. Hivatalosan épp, hogy zöldség, ezt Amerikában bíróság mondta ki. Alapból a gyümölcs egy gazdasági fogalom, nem botanikai, az számít gyümölcsnek, amire azt mondja a köznyelv (de a tej pl. biztosan nem, azért ne essünk túlzásokba, ha valami biztosan igaz a gyümölcsökre, akkor az az, hogy mind termés, a tej pedig nagyon nem az :D). Ha meg abból indulunk ki, hogy a valódi termés (fructus) számít gyümölcsnek, akkor az a paprika is, márpedig arra senki nem mondaná, hogy gyümölcs. Részletesebben itt meg itt.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 14. - 12:28:38 írta Raisu »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9099 Dátum: 2016. február 14. - 12:24:00 »
Azt olvastam, hogy a tehén gyümölcse a tej, ez a magyarázata.