No, meg volt a film. Jó volt, szép volt, meglepő volt, de lehet egy leheletnyit így elsőre alul maradt a Kapi2-höz képest.

Valahogy, ott sokkal jobban átjött a hirtelen stílus váltás. Kicsit nekem lassan indult be a sztori is... valahogy a Supi/Bat eleje nekem feszesebb volt, a több szálon futó eleje ide-oda vágásokkal sokkal jobban felcsigázott, mint itt a hosszú bevezető, szépen egymást követő előzmény jelenetek.
Amitől meg féltem, hogy a marvel nem
meri bevállalni, azt amit a DC, be is jött,
nem merték kiiktatni az egyik hősüket, de helyette meg
jóóóól szétzilálták a csapatot, ami meglepő volt szintén és nem szokványos. Ezzel meg szinte csak az a bajom, hogy az Infinity War part 1, akkor valszeg jól ellesz húzva,
hogy újra összekell állítani a csapatot, béküljünk ki, nincs harag, stb...

A másik ami miatt megint húztam a szám... Zemo... mondták, hogy ne is számítsunk a képregényes megjelenésre... de akkor könyörgöm, miért
őt kellett elővenni? Lehetett volna akkor simán egy random másik karakter, miért kellett erre elpocsékolni a Hidra (?) másik nagy vezérét... először Struckert dobják ki 2 perc alatt, most meg Zemot b@$#@rintják meg... komolyan, ha ez nem Marvel film lenne lehetne puffogni rajta, hogy így elbántak a karakterrel, de hát bakker, saját maguk herélték ki... mondjuk nem annyira Mandarin effektus, bár a végén már nagyon csóváltam a fejem,
amikor látszott, hogy megakarja ölni magát, hála az égnek legalább nem lővették le, és "elrakták későbbre"...A harcok: hú, bakker... Kaine nagyon felcsigázott és igaza lett, brutálisak lettek, a rendező páros nagyon jól bánt a karakterekkel, harcmodorokkal. Szintén emiatt megfogalmazódott bennem, hogy ha itt ilyen csatát rittyentettek, vajon bakker mi lesz Thanos ellen?

Tchala tetszett, über-kúl lett a jelmez, már a képregényben is bírtam, de itt... húúú...

na és a főszám, Póki, lopta a showt

eszméletlen jó volt, végre pofázott végig, és nagyon fajin mozgásokkal operált.
May néni belépőjén meglepődtem, nem tudtam, hogy benne lesz, nem gondoltam volna, hogy Tony keresi fel, és bakker, haverral mondtuk, ilyen
dögös May nénink még nem volt

A végén tényleg megjátszák azt, hogy
Tony rárepül, ha már Jarvis kiesett a képből

Szal, jó volt, tetszett, külön tetszett, hogy tényleg egy Kapitány film volt, de mégsem siklottak el a csapat tagjai , mindenki megkapta a saját kis szösszenetét, Whedon után szerintem rohadt jó kezekben lesz a kövi Angyalok film.
Stáblista végi jelenet viszont kicsit negatív volt, már mint nem a részünkről, hanem a közönség kicsit furin viszonyult hozzá... lehet kezd elegük lenni
Pókiból már...