Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284388 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9580 Dátum: 2016. május 04. - 16:21:33 »
Pókember eredetsztoriját meghagyták? Azért kérdezem, mert nem akarok a moziban dührohamot kapni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9581 Dátum: 2016. május 04. - 19:25:56 »
Pókember eredetsztoriját meghagyták? Azért kérdezem, mert nem akarok a moziban dührohamot kapni.

Én már akkor lemondtam az új Pókiról mikor bejelentették,hogy 15 éves lesz és még jó pár évig nem akarnak ezen változtatni. Szóval felőlem azt csinálnak az eredetével amit akarnak, így már cseppet sem izgat.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9582 Dátum: 2016. május 04. - 20:25:35 »
Mostantól jó pár évig 15 éves marad? ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #9583 Dátum: 2016. május 04. - 20:36:22 »
Ez olyan Harry Potter feeling lesz... ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #9584 Dátum: 2016. május 04. - 20:54:06 »
Hát reméljük nem is foglalkoznak vele. :hehe:

Én már akkor lemondtam az új Pókiról mikor bejelentették,hogy 15 éves lesz és még jó pár évig nem akarnak ezen változtatni. Szóval felőlem azt csinálnak az eredetével amit akarnak, így már cseppet sem izgat.
Gondolom épp olyan lesz, mint Harry-Danielle , öregszik a szerephez majd, nem hiszem, hogy most 10 évig 15 éves karaktert fog játszani. Szerintem esélyesebb, hogy a második önálló filmjében már egyetemista lesz.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9585 Dátum: 2016. május 04. - 20:56:46 »
VTomi: A Marvel fejesei valami olyasmit nyilatkoztak,hogy szeretnék részletesebben bemutatni Peter gimnazista éveit, úgyhogy 2020-ig tuti nem változtatnak ezen a koncepción. Utána se fontos, mert ha Garfield-dal 30 éves létére 17 éves középiskolást játszattak akkor minden lehetséges :hehe:

Aki meg felnőtt Pókembert szeretne annak valószínű még várnia kell 10-20 évet mire lecseng az aktuális MCU, és rebootolják új színészekkel...

BuB: Ilyen gyerekfejjel konkrétan azt se hiszem el róla,hogy gimnazista hát még a főiskolát ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9586 Dátum: 2016. május 04. - 22:37:01 »
Nincs eredetsztorija a filmben. A Marvel okosabb ennél.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9587 Dátum: 2016. május 05. - 05:40:35 »
Szerintem is max 1-2 visszaemlekezos bevagas lesz...par mp.
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #9588 Dátum: 2016. május 05. - 07:32:13 »
Ez olyan Harry Potter feeling lesz... ;D
Arra ez pont egyáltalán nem igaz. Mivel minden rész egy évet dolgozott fel. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9589 Dátum: 2016. május 05. - 08:16:56 »
Jó fejlett izomzatod van 15 éves-hez képest fiam  :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9590 Dátum: 2016. május 05. - 08:21:17 »
Azaz.  :lol: A Pókember 1-ben amúgy pont így néznek ki az átlagos gimisek. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #9591 Dátum: 2016. május 05. - 20:54:51 »
No, meg volt a film. Jó volt, szép volt, meglepő volt, de lehet egy leheletnyit így elsőre alul maradt a Kapi2-höz képest.  :headscratch: Valahogy, ott sokkal jobban átjött a hirtelen stílus váltás. Kicsit nekem lassan indult be a sztori is... valahogy a Supi/Bat eleje nekem feszesebb volt, a több szálon futó eleje ide-oda vágásokkal sokkal jobban felcsigázott, mint itt a hosszú bevezető, szépen egymást követő előzmény jelenetek.
Amitől meg féltem, hogy a marvel nem meri bevállalni, azt amit a DC, be is jött, nem merték kiiktatni az egyik hősüket, de helyette meg jóóóól szétzilálták a csapatot, ami meglepő volt szintén és nem szokványos. Ezzel meg szinte csak az a bajom, hogy az Infinity War part 1, akkor valszeg jól ellesz húzva, hogy újra összekell állítani a csapatot, béküljünk ki, nincs harag, stb...   :-\
A másik ami miatt megint húztam a szám... Zemo... mondták, hogy ne is számítsunk a képregényes megjelenésre... de akkor könyörgöm, miért őt kellett elővenni? Lehetett volna akkor simán egy random másik karakter, miért kellett erre elpocsékolni a Hidra (?) másik nagy vezérét... először Struckert dobják ki 2 perc alatt, most meg Zemot b@$#@rintják meg... komolyan, ha ez nem Marvel film lenne lehetne puffogni rajta, hogy így elbántak a karakterrel, de hát bakker, saját maguk herélték ki... mondjuk nem annyira Mandarin effektus, bár a végén már nagyon csóváltam a fejem, amikor látszott, hogy megakarja ölni magát, hála az égnek legalább nem lővették le, és "elrakták későbbre"...

A harcok: hú, bakker... Kaine nagyon felcsigázott és igaza lett, brutálisak lettek, a rendező páros nagyon jól bánt a karakterekkel, harcmodorokkal. Szintén emiatt megfogalmazódott bennem, hogy ha itt ilyen csatát rittyentettek, vajon bakker mi lesz Thanos ellen?  :o

Tchala tetszett, über-kúl lett a jelmez, már a képregényben is bírtam, de itt... húúú...  :D  na és a főszám,  Póki, lopta a showt  :spidey: eszméletlen jó volt, végre pofázott végig, és nagyon fajin mozgásokkal operált.
May néni belépőjén meglepődtem, nem tudtam, hogy benne lesz, nem gondoltam volna, hogy Tony  keresi fel, és bakker, haverral mondtuk, ilyen dögös May nénink még nem volt  :iloveyou:
A végén tényleg megjátszák azt, hogy Tony rárepül, ha már Jarvis kiesett a képből  :hehe:

Szal, jó volt, tetszett, külön tetszett, hogy tényleg egy Kapitány film volt, de mégsem siklottak el a csapat tagjai , mindenki megkapta a saját kis szösszenetét, Whedon után szerintem rohadt jó kezekben lesz a kövi Angyalok film.

Stáblista végi jelenet viszont kicsit negatív volt, már mint nem a részünkről, hanem a közönség kicsit furin viszonyult hozzá... lehet kezd elegük lenni Pókiból már...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9592 Dátum: 2016. május 05. - 21:48:01 »
Vicces volt végigolvasni, úgy hogy a spoileres részeket kihagyatam :)
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 09. - 22:03:24 írta VTomi »

balogh44

• Thanos
« Válasz #9593 Dátum: 2016. május 09. - 19:54:55 »
Összességében nálam egy szinten volt a Tél katonájával a mostani film, Óriás feltűnése jó pont volt, de amúgy nem igazán jött be, plusz a végén Tony apjával való kavarás....
Pókember annyira gyengére sikeredett, hogy csak na, komolyan mondom, a legtöbb mai, számítógépes játék átvezető animációiban, életszerűbben mozog, mint itt. Plusz, úgy látszik ahhoz is számítógép kellett, hogy Peter vissza húzza a maszkot az arcára... :uhoh:
A stáb listás jelenetek közzül, csak az első említésre méltó, végre láthattuk kicsit wakandát, az utolsó számomra csalódás volt, és félek hogy a Pókember film olyasmi lesz mint az Ultimate rajzfilmsorozat....:(
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 09. - 20:02:48 írta balogh44 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9594 Dátum: 2016. május 09. - 22:04:58 »
Csak annyit  mondj meg, légyszik, hogy hol vannak a bónusz jelenetek? Animált végefőcím közben/után? Összes post credit végén?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9595 Dátum: 2016. május 09. - 22:16:54 »
de amúgy nem igazán jött be, plusz a végén Tony apjával való kavarás....
AZ nem jött be?  :surp: Gyönyörűen felvezetett pofára esés volt, egy olyan valami, ami minden trailerből kimaradt, ami IGAZÁN megmagyarázza, hogy Vasember miért esik neki vérgőzős fejjel a Kapinak. Mert a regisztráció ehhez kevés lett volna. Ahogy Tony szembesül vele, ahogy a Kapi visszatartja, mindent vitt. Számomra a film egyik csúcspontja volt.

Idézet
Csak annyit  mondj meg, légyszik, hogy hol vannak a bónusz jelenetek? Animált végefőcím közben/után? Összes post credit végén?
Az első úgy 3 perc után, a második totál a legvégén.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9596 Dátum: 2016. május 09. - 23:15:08 »
Köszi! A barátaim indig rám néznek és kérdeznek, hogy van-e. :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #9597 Dátum: 2016. május 10. - 05:46:46 »
Megnéztem én is  a párommal........nagyon jó film volt . Számomra Pókember nagyon nem illet a filmbe.
Összességében egy nagyon jól felépített pörgős akció mozi volt, csak ajánlani lehet mindenkinek.
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 11. - 04:55:44 írta venom75 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #9598 Dátum: 2016. május 10. - 19:57:29 »
Illet volna, csak nem ez a Pókember! ;)

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #9599 Dátum: 2016. május 10. - 20:28:17 »