Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285288 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #4040 Dátum: 2011. február 04. - 09:59:44 »
Ez egy kicsit nagyarcos beszólás volt. Először is, azért, mert valaki csak a feltámasztása utáni 45 évet ismeri, de az előtte levő 5 évet nem, arra azért erős azt mondani, hogy nem ismeri a karaktert.  :D Másrészről meg miért ne nyilatkozhatna, ha nem ismeri? Én se ismerem a háború előtti történeteit, és nekem sem tetszene, ha végig ott játszódna, mert nem biztos, hogy egy amerikai patrióta háborús filmet szeretnék látni, ha beülök rá.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4041 Dátum: 2011. február 04. - 10:00:41 »
Büszke vagyok ifjú Todd-padavan  ;D MOstanában néztem, néhány Animét és csodálkozva tapasztaltam, hogy milyen természetességgel kezelik az ilyen kor keverés dolgot mint amilyen a dieselpunk is. PL: Laputa az égi királyság, Nauszika.

De egy akció sztorit miért ne lehetne csinálni a II.VH-ban? Figy: A  világ veszélyben, a nácik és főleg a hidrák, fenyegetik az amerikai szabadságot, sürgősen ki kell fejleszteni a szuperkatona szérumot, kell egy önkéntes hazafi/szerencsétlen balek. Balek/Hazafi save the day, de a harc végén jól lefagy. Záró csattanó jelenet: Jégbefagyott testét megtalálják és fölötte ott figyel Tony Stark.
(kíváncsi leszek :hehe:)

Az a vicces és ezt mostanában figyeltem meg, hogy azért ne lesz patrióta film, mert az ellenség, a Hydra,, egy kitalált ellen. És ezért vannak ilyen kitaláált országog is a képregényekben, mint a Marvelnél Latvéria, vagy a DC-nél Casmia.
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 04. - 10:05:53 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4042 Dátum: 2011. február 04. - 10:03:41 »
mert valaki csak a feltámasztása utáni 45 évet ismeri, de az előtte levő 5 évet nem, arra azért erős azt mondani, hogy nem ismeri a karaktert

A feltámasztása utáni történetek jelentős része annak az öt évnek a hatásaival és emlékeivel foglalkozik amit a háború alatt vagy előtte átélt. Elvégre majd minden önálló képregényében a régmúltról rinyál.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4043 Dátum: 2011. február 04. - 10:06:15 »
Büszke vagyok ifjú Todd-padavan  ;D MOstanában néztem, néhány Animét és csodálkozva tapasztaltam, hogy milyen természetességgel kezelik az ilyen kor keverés dolgot mint amilyen a dieselpunk is. PL: Laputa az égi királyság, Nauszika.
Igen, a Japóknál marha természetes dolog az ilyen, ahogy az is, ha egy hatalmas petropoliszban karddal hadakozik a főhős.
Én annyira nem vagyok nagy anime párti, viszont a japán játékprogramokat nagyon csípem (valószínüleg azért, mert így a képi világ közelebb áll az európai szememhez).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4044 Dátum: 2011. február 04. - 10:24:11 »
Tulajdonképpen nem is azzal van itt baj hogy a filmnek több mint a fele a múltban történik hanem Kapi és a Hydra katonák egyenruhája ami szerintem túlságosan modern és csilli-villi ahhoz képest hogy maga a film több mint 60 éve játszódik...
Az meg kicsit szarul fog kinézni amikor Steve Rogers egymaga szembeszáll egy egész csapatnyi náczi katonával! Legalább lennének mellette más szuper katonák is vagy esetleg az Invaders többi tagja.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4045 Dátum: 2011. február 04. - 10:26:44 »
Hahó. Képregény film. Tudományos fantasztikum. Kitaláció. Fikció. Fantáziatermék. Aki realitást vár az menjen és nézze hogyan nő a fű.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4046 Dátum: 2011. február 04. - 10:29:02 »
... Aki realitást vár az menjen és nézze hogyan nő a fű.
:lol:

Amúgy még nem is láttuk a filmet. És eddig majdnem minden hős egyedül szállt szembe az ellenféllel. Csak megfelelő körülmények kellenek hozzá, azt pedig megírják neki az írók.
De a Kapitány második ruhájára én is azt hittem, hogy majd csak a jelenben kapja.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4047 Dátum: 2011. február 04. - 10:30:03 »
Vagy ma késő este vagy holnap reggel jön az első teaser trailer a super bowl miatt. Utána többet fogunk tudni. Remélem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4048 Dátum: 2011. február 04. - 10:31:28 »
Amikről én beszélek az se nem fikció se nem tudományos fantasztikum  ;D Csupán annyi hogy a kosztümök nem tükrözik eléggé a negyvenes évek világát! Ja meg egy szál pajzzsal a kezében senki ne akarja megváltani a világot  :lol: Ha tele lenne aggatva fegyverekkel az úgy már viszont hasítana ^^

BuB

• Pókfej
« Válasz #4049 Dátum: 2011. február 04. - 10:31:34 »
Ott lesz Kapinak Bucky, már is van neki segítsége. ;D
És az egyik képen egy-két Howling Commando-s tagot is lehet látni.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4050 Dátum: 2011. február 04. - 10:32:35 »
Apropó Bucky! Róla még egy teaser fotót sem láttam és ezek után még benne lesz a filmben mint CapAm társa?

BuB

• Pókfej
« Válasz #4051 Dátum: 2011. február 04. - 10:33:48 »
Múltkor Ben linkelt, tegnap, vagy tegnap előtt került ki a kép, Kap mellett ott van Bucky.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4052 Dátum: 2011. február 04. - 10:35:10 »
Csupán annyi hogy a kosztümök nem tükrözik eléggé a negyvenes évek világát!
De tükrözik (kivéve az új CapAm szerkó, de azt már írtam)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4053 Dátum: 2011. február 04. - 10:37:44 »
Csupán annyi hogy a kosztümök nem tükrözik eléggé a negyvenes évek világát!
De tükrözik (kivéve az új CapAm szerkó, de azt már írtam)

ÁÁÁ még azok is túl modernre és túl dizájnosra sikeredtek szerintem :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4054 Dátum: 2011. február 04. - 10:39:28 »
Múltkor Ben linkelt, tegnap, vagy tegnap előtt került ki a kép, Kap mellett ott van Bucky.

Bucky-ról van egy iszonyat rossz felbontású kép, de amit ki lehet venni, hogy a képregényes ruhája lesz rajta
http://img.photobucket.com/albums/v497/spidermedia/31-2.jpg

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4055 Dátum: 2011. február 04. - 10:40:53 »
Mármint a pár oldallal ezelőtt belinkelt Hydra katonákra gondolsz?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4056 Dátum: 2011. február 04. - 10:41:30 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4057 Dátum: 2011. február 04. - 10:48:29 »
wow! látszik a kabát alatt a klasszikus ruha. a csíkok is oladlt, meg a csillag.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4058 Dátum: 2011. február 04. - 10:48:44 »
Ja, én erre gondoltam.
Ezen még Kapi is tök jól néz ki, majdnem mint az Ultimates ruha.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4059 Dátum: 2011. február 04. - 10:51:01 »
A legjobbat észre se veszitek. A hátán a pajzs még az eredeti