Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1286898 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #4420 Dátum: 2011. március 13. - 12:52:28 »
Nagyon szívesen, ha máskor is arra van szükséged, hogy megspóroljuk neked egy DVD árát, fordulj hozzánk bátran. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4421 Dátum: 2011. március 15. - 17:00:48 »
Orosz X előzetes új jelenetekkel

Title: “Before he was Professor X, he was called Charles”
Title: “Before he was Magneto, he was called Erik”
Xavier: “Hi, my name is Charles Xavier”
Magneto (raising drink): “Here’s to you”
Title: “They were friends” - “One hoped for peace” - “The other was defined by pain” - “Their unique abilities made them different”
Xavier to Magneto: “There is more than you know inside you, more than pain and fury”
Title: “But fate will make them into comrades”
Xavier to Magneto: “You have kindness in you, you can control this, you have strength inside that no one else does. Not even me”
Magneto: “Tomorrow people will know that mutants exist”
Title: “Find out about the beginning of the truth”
Xavier to Magneto: “We can become better”
Magneto to Xavier: “We already are”
Title: “Which will decide our world”
Xavier to Magneto: “Listen to me carefully my friend, killing will not bring you peace”
Magneto to Xavier: “Peace is not my goal”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4422 Dátum: 2011. március 15. - 17:23:47 »
Ha nagyon keményen elvonatkoztatunk az előző X-filmektől, ez is lehet nagyon jó.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4423 Dátum: 2011. március 15. - 17:44:11 »
Várom már , mikor is lesz nálunk ?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4424 Dátum: 2011. március 15. - 19:05:04 »
Várom én is, de nagyon zavar, hogy ez is meg a Farkas is ellentmond az első trilógiának. :drying:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4425 Dátum: 2011. március 15. - 19:18:38 »
Beast nagyon penge!
Várom én is, de nagyon zavar, hogy ez is meg a Farkas is ellentmond az első trilógiának. :drying:
Miben mondanak ellent? Nem kétlem, csak most nem jut eszembe.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4426 Dátum: 2011. március 15. - 19:51:27 »
Én sem értem, de talán Emma Frost a Wolverine-ben, merthogy szerintem az a csajszi az volt! ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #4427 Dátum: 2011. március 15. - 20:08:06 »
Sziasztok!

Egy ideje már olvasom a fórumot. Nagyon tetszik, hogy itt ilyen barátságos a hangulat, meg a Kingpin köteteit is szeretjük, úgyhogy gondoltam, beregisztrálok, mert miért ne? :)

Bevallom, az első First Class trailer engem különösebben nem nyűgözött le, de ez már jobban tetszett. Viszont ahogy Mike-ot is, engem is zavar, hogy vannak ellentmondások a trilógiával. Például Bestia a második filmben még emberként szerepel, és ha jól emlékszem, az egyik kihagyott jelenetben szerepel az átalakulása, ehhez képest már most átalakul. A másik Emma szereplése, aki ugyebár az Originsben még kislány volt. :\ Mindenesetre kíváncsian várom, ki tudja, a végén még talán meg is tudják magyarázni a dolgokat. Én már annak örülni fogok, ha ebben nem lesznek olyan wtf? dolgok, mint az Originsben Logan dzsekijének az eltűnése. ^^"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4428 Dátum: 2011. március 15. - 20:10:35 »
Pl Emma. Vagy az X-Fegyver program helyszíne nem úgy nézett ki, mint az X2-ben, valamint a kiszabadulást is teljesen máshogy ábrázolták. Stryker azt mondja a 2-ben, hogy nem volt nála jobb fegyver, de Deadpool sokkal jobb volt... Volt még egy-kettő, de sajnos más most nem jut eszembe, rég láttam a Farkast.

Szia Raisu! :D
És tényleg, Bestia is ellentmondás, de az még az első trilógiában volt, azt most nem is számoltam, csak az Originst meg ezt. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4429 Dátum: 2011. március 15. - 20:17:28 »
Bestia nyilván nem lehetett a 2 idején emberi, mivel a 2, és a 3 közt vélhetőleg elég kevés idő tellik el.
Azt a bizonyos TV-s jelentet nem lehet alapnak tekinteni (meg amúgy se, az max egy rejtett poén).
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 15. - 20:24:17 írta Todd »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4430 Dátum: 2011. március 15. - 20:50:37 »
Az Originsben senki sem mondta egy szóval sem hogy a kiscsaj Emma. Tudom mááás nem lehet, de nem mondták ki, nem hiba.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4431 Dátum: 2011. március 15. - 20:53:56 »
De azt mondták, hogy Emma. Azt nem mondták, hogy Frost, erre hivatkoztak a készítők.
De ez azért már elég meredek.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4432 Dátum: 2011. március 15. - 20:56:13 »
Moira MacTaggert is szerepelt már az X3-ban, de egyébként Kitty szerepét is minden részben másra osztották, szóval az eredeti trilógiában is vannak ilyesmik. Ezekre amúgy rá lehet fogni, hogy "nem mondták ki a nevét, úgyhogy az egy másik karakter, csak ugyanolyan képességgel és hasonló külsővel". Na meg az átlag filmnéző úgyse jegyez meg ilyesmit, talán az se fog feltűnni nekik, hogy ez a Bestia és az X3-as Bestia ugyanaz akar lenni, elvégre nem nagyon hasonlítanak. Már úgyis biztos megszokták, hogy az X filmekben szerepel egy-két kékre maszkírozott figura. :D

Az igazság szerintem az, hogy egy-két karaktert korábban elpazaroltak vagy elb... rontottak, de nem akarnak rebootot, így csak a szereplőn változtatnak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4433 Dátum: 2011. március 15. - 20:58:16 »
Helló itt, Raisu!  :)

Idézet
Stryker azt mondja a 2-ben, hogy nem volt nála jobb fegyver, de Deadpool sokkal jobb volt...
Lehet, hogy őt nem ismerte. Vagy hazudott Logannek. Bestia pedig akkoriban képes volt oda-vissza változni, így lehetett a 2-ben emberi alakja.
Kimagyarázni biztos lehet. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4434 Dátum: 2011. március 15. - 20:59:45 »
Logannek eltűnt a dzsekije?  :o
Kivágott jelenet, Bestia átalakulásáról?  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4435 Dátum: 2011. március 15. - 21:01:27 »
Kimagyarázni mindent lehet.
Végülis Log is csak visszaemlékezésekben látta a szökését, aztán azért volt más, mert rosszúl emlékezett.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4436 Dátum: 2011. március 15. - 21:04:41 »
Idézet
Stryker azt mondja a 2-ben, hogy nem volt nála jobb fegyver, de Deadpool sokkal jobb volt...
Lehet, hogy őt nem ismerte. Vagy hazudott Logannek.
Mármint kit nem ismert és ki? Stryker Deadpoolt? :headscratch: S miért hazudott volna? Haszna nem hiszem, hogy származott volna. Meg egyébként is, akkor inkább a Deadpool-félékre kellett volna ráállni gyártásilag, nem a Logan-utánzatokra. ;)
Todd: De a karomnyomok a falakon ott vannak, akár rosszul emlékszik, akár nem. Az Origins-ben pedig nincs ilyen jelenet. ;)

Raisu

• Traveller
« Válasz #4437 Dátum: 2011. március 15. - 21:10:52 »
Végül is, Kardfogúból is kettő van, lehet megjátsszák ugyanezt Emmával is. Loganről meg eltűnt a dzseki az Originsben. Amikor elment megmenteni Silverfoxot, és találkozik Strykerrel, aki elmondja neki, hogy Silverfox végig neki dolgozott, akkor még rajta volt, aztán később, amikor visszament, már csak atlétában volt. A kivágott jelenetek között van egy alternatív emlékezettörléses jelenet, ahol világossá válik, hogy a beavatkozás miatt vette le a dzsekijét, csak ugyebár a végleges verzióban nem így vesztette el az emlékeit. A Bestiás jelenetről csak hallottam, de lehet, hogy csak netes pletyka, ez esetben bocsi. :\

Todd

• Pókfej
« Válasz #4438 Dátum: 2011. március 15. - 21:13:42 »
Akkor most az ori-s Kardfogú nem ugyanaz, mint az X 1-es?
Mi a rákért nem (ez a készítőknek szól, nem neked)? Már oda is betesznek egy-két hülyeséget/ellentmondást ahol amúgy nem lenne?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4439 Dátum: 2011. március 15. - 21:15:06 »
Én is hasonlót akartam kérdezni, tök új infó. :surp: