Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284630 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #5100 Dátum: 2011. május 19. - 18:07:54 »
De Ben, nem létezik, hogy több mint 10 éve és nem hallottál róla, főleg, hogy abban az évben amikor bemutatták nagyon felvolt "kapva"

Mi az a Final Fantasy?
Miféle geek vagy te? :o :surp:
Ásd el magad de rögön.

Srácok mióta ismerjük egymást? 10? 20 ezer éve? Tudjátok hogy az ilyen dolgok engem totál hidegen hagynak. Ahogy titeket a Trek. Lehet hogy nem vagyok otthon a Final Fantasy-ben vagy mi a tosz ez, de tudnék olyan Star Trek dolgot mondani amit ha nem tudnátok ugyanez lenne a reakcióm felétek.  :) Le merem fogadni azt se tudjátok mi a Maquis vagy hogy egy Galaxy osztályú csillaghajónak mi a maximális térsebesség teljesítménye ha a sif collimátor és az eps vezérlő 40%-on van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5101 Dátum: 2011. május 19. - 18:14:30 »
Kábé akkor lenne reális a reakciód, ha azt kérdeznénk, hogy mi az a Star Trek.
De hogy is szoktad mondani :google:.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5102 Dátum: 2011. május 19. - 18:21:24 »
De hogy is szoktad mondani :google:.

Ahhoz hogy tudjam mit keressek, tudnom kell mi az amit keresnem kell.  ;D Ez már majdnem olyan mintha a Szfinx mondta volna.  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5103 Dátum: 2011. május 19. - 18:31:19 »
A Final Fantasy egy igen sikeresnek mondható MMORPG játéksorozatt LEGALÁBB 13 részel. Készült belőle egy (szerintem) :censored: film is. Final Fantasy: The Spirits Within
Ez nagyon pontatlan megfogalmazás, a legtöbb Final (egészen pontosan kettő kivételével) köze sincs az MMORPG-hez. És két film is készült, a másik az Advent Children, ami kötődik a FFVII-hez.

De, mivel a Final Fantasy játékok sem kötődnek egymáshoz (kivétel a X és az X-2), így a film miért kötődne, BuB? Ez inkább amolyan márkajelzés...

Le merem fogadni azt se tudjátok mi a Maquis
Rosszul tennéd, ugyanis a Maquis a II. Világháborúban híressé vált francia gerillamozgalom neve. Vagy netalántán nem erre gondoltál? :hehe:  A másikra is tudom kapásból a választ, sőt még azt is tudom mennyivel tudott menni a delta komp. :) Ettől még nem vagyok trekie, ugye? ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5104 Dátum: 2011. május 19. - 18:33:12 »
Ahhoz hogy tudjam mit keressek, tudnom kell mi az amit keresnem kell.  ;D
Tessék

BuB

• Pókfej
« Válasz #5105 Dátum: 2011. május 19. - 19:07:57 »
De, mivel a Final Fantasy játékok sem kötődnek egymáshoz (kivétel a X és az X-2), így a film miért kötődne, BuB? Ez inkább amolyan márkajelzés...
Úgy gondoltam, nem is abban a világban játszódik, nem karddal rohangálnak dizájnos hajjal, meg furcsa lényekkel karöltve.
Nem ismerem a játékokat, csak egy két videót láttam belőlük és már akkor is letaglózott a látvány, ezért voltam kíváncsi a "filmre" gondoltam majd vmi alap lesz a sztorihoz, de ahhoz képest nagyon nem az volt, az én számomra.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5106 Dátum: 2011. május 19. - 19:15:23 »
Le merem fogadni azt se tudjátok mi a Maquis vagy hogy egy Galaxy osztályú csillaghajónak mi a maximális térsebesség teljesítménye ha a sif collimátor és az eps vezérlő 40%-on van.

Ne káromkodj ilyen rondán! :D
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #5107 Dátum: 2011. május 19. - 19:16:39 »
Elég rondán beszélt az biztos, többet nem is merem megkérdőjelezni geek státuszát. :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5108 Dátum: 2011. május 19. - 19:21:21 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5109 Dátum: 2011. május 19. - 20:05:28 »
A Spirits Within jó film, első dvd-m, amit eredetiben vettem meg, és az első 1080p-s film, amit leszedtem és megnézettem a marha nagy fullHD tévénken. Azért voltak csak kiakadva rá, mert nem követte a játékok hagyományait.
De, mivel a Final Fantasy játékok sem kötődnek egymáshoz (kivétel a X és az X-2)
Ott volt azért a Dirge of Cerberus és a Crisis doulógia is (Before Crisis és Crisis Core), amik az FFVII világában játszódnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5110 Dátum: 2011. május 19. - 20:11:49 »
Azért voltak csak kiakadva rá, mert nem követte a játékok hagyományait.
Ez úgy is mondhatnánk, hogy name only adaptáció volt.
A rajongóknak sok esetben még rosszabb, ha elhúzzák a szájuk elött a mézesmadzagot, és mégse azt kapják, amit elvárnak, mint az, ha nem történik semmi.
Mondjuk nem emiatt nem lett sikeres.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5111 Dátum: 2011. május 19. - 20:52:16 »
Most miért baj ha valaki nem tudja mi az a Final Fantasy? Én pl. pár nappal ezelőtig, azt se tudtam eszik vagy isszák a Teletabikat, aztán megtudtam, bár ne úgy lett volna!  :o
Félelmetesek!
Más: Annyi trailert kapunk agyba főbe, hogy lassan már a kész film is látható, én biza egy darabig nem fogok nézni már semmit a filmekig! :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5112 Dátum: 2011. május 19. - 21:03:29 »
Most miért baj ha valaki nem tudja mi az a Final Fantasy?

Egyáltalán nem baj, mindenki más témában mozog otthonosan, más az érdeklődése, ez így van jól.
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #5113 Dátum: 2011. május 19. - 21:07:49 »
Persze, de ez még nem jelenti azt, hogy nem húzhatjuk egy kicsit a fórum pandáját. ;D
Én pl. pár nappal ezelőtig, azt se tudtam eszik vagy isszák a Teletabikat, aztán megtudtam, bár ne úgy lett volna!  :o
Pár nappal ezelöttig szerencsés ember voltál.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5114 Dátum: 2011. május 19. - 21:08:48 »
Persze, de ez még nem jelenti azt, hogy nem húzhatjuk egy kicsit a fórum pandáját. ;D

Never say no to a panda.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5115 Dátum: 2011. május 19. - 21:11:35 »
De ugye nem haragszol ránk. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5116 Dátum: 2011. május 19. - 21:13:14 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5117 Dátum: 2011. május 19. - 21:48:22 »
Mi'va más kép nem volt már? :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5118 Dátum: 2011. május 20. - 12:27:27 »
Stellan Skarsgard elmondta egy interjúban, hogy a Thor film stáblista utáni jelenetét már Joss Whedon rendezte.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5119 Dátum: 2011. május 20. - 14:19:52 »
Roppant összetett és egész embert kívánó tehetség kellhetett mind az 54 másodpercéhez.