Tegnap én is megnéztem az Amerika kapitányt, és kellemesen csalódtam. Ami azt illeti, sose kedveltem a kapitányt, mert nekem már túlságosan is tökéletes volt, bár az is igaz, hogy csak a magyarul megjelent sztorikat olvastam, és azok közül se mindet, úgyhogy nem biztos, hogy reálisan látom a karaktert. A filmben viszont tök szimpatikusra sikerült (bár Bucky volt a legjobb,
kár érte, a halála kissé megdöbbentett :S). Viszont az elején, amikor Steve még vézna, volt valami ami nagyon zavart a megjelenésében. Nem is tudom, talán a feje? Mintha túl nagy lett volna. Ja, meg némelyik stunt is kicsit esetlenre sikerült. Különösen annál látszott, hogy valami nincs rendben, amikor
a kapitány először találkozik a koponyával, a földre kerül, és onnan úgy ugrik fel, hogy közben mellkason rúgja a koponyát. A bombák megcímezése szerintem amúgy egyáltalán nem volt furcsa, hisz ha jól láttam, akkor ezeket pilóták vezették, nem csak egyszerűen a város felé szálltak és kiengedték. Legalább a katonák tudták, hogy melyik az övék.

Viszont, ha a náciknak ilyen fejlett technológiáik voltak, hogy-hogy nem nyerték meg a háborút? XD