Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284812 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #6320 Dátum: 2012. május 14. - 16:53:49 »
Nekem is tetszett a Thor és az Am.Kap. is bár nem azt mondom, hogy sírnék ha nem folytatnák.
Arra kíváncsi lennék viszont, hogy hogy folytatják az Am.Kap.-ot. Napjainkban játszódna?
Miután az öt film találkozott az Avengersben és ezzel emelt egy nagyot az egészen, nem lenne visszalépés spinoff-okkal folytatni?

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #6321 Dátum: 2012. május 14. - 16:57:45 »
Szerintem az Amerika Kapitány a Bosszúállók után játszódna, már csak azért is mert a végén találkozik Nick Fury-val!!!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6322 Dátum: 2012. május 14. - 17:28:21 »
Miután az öt film találkozott az Avengersben és ezzel emelt egy nagyot az egészen, nem lenne visszalépés spinoff-okkal folytatni?
Ezen logika alapján a JLA megalakulása után értelmetlen lett volna Superman- és Batman-képregényeket kiadni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6323 Dátum: 2012. május 14. - 17:33:47 »
Én most a Dc helyébe pont egy Liga filmmel nyitnék, és gyors változtatnék a Supin, hogy belekapcoslódjon egey jelneettel. Aztán jöhetnek a tagok külön filmjei, gondolom Batsből úgyis reboot lesz... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6324 Dátum: 2012. május 14. - 19:21:58 »
Szerintem az Amerika Kapitány a Bosszúállók után játszódna, már csak azért is mert a végén találkozik Nick Fury-val!!!

Szerintem is, és érdekes is lenne, szerintem maga a sztori, mert szerintem még mindig nem szokta meg Kapi a modern kort.
SD. EJC.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6325 Dátum: 2012. május 14. - 19:30:47 »
Elvileg Kapi filmjei mostantól a jelenben játszódnak, de majd lesznek még visszatekintések a múltra. Többek között ezért volt montázs az akkori kalandjairól az elsö filmben, oda utólag is be lehet majd szúrni eseményeket. Legalábbis ez volt a terv, de nekem is logikusnak tünik.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6326 Dátum: 2012. május 14. - 20:56:26 »
Én azért reménykedem egy új Hulkban is. :roll:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6327 Dátum: 2012. május 14. - 22:55:49 »
Fura lesz látni az új ruhájában akciózni. A Régi anyira telitalálat, és a kor is izgalmas. Én szívesen néznék egy olyan filmet, ahol mondjuk 50%ban WWII.-ben játszódik 25%-jelenben de civilben, ütközések a modern korral, esetleg találkozás az Öreg Peggy-vel, ha még él :) és 25% akció a jelenben a új ruciban.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6328 Dátum: 2012. május 17. - 08:46:27 »
Ma reggel olvastam a Metropoolban, hogy a Bosszuallok2-ben a Venomot Jason Statham jatszhatna.     En szemely szerint nem tudom elkepzelni Jason Stathamat elkepzelni, mint Venom. Habar azt irtak, hogy, a jogok masnal van, ezert ez nem biztos.
SD. EJC.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #6329 Dátum: 2012. május 17. - 09:18:31 »
Idézet
Metropoolban
Már itt bukott a dolog.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6330 Dátum: 2012. május 17. - 09:30:03 »
Az csak egy cikk arról, hogy szerintük kiket kellene betenni a Bosszúállók 2-be.
A Hangya - Simon Pegg
A Farkas (Rozsomák) - Hugh Jackman
A Darázs - Alexis Bledel
Ms. Marvel - Uma Thurman
Fekete Párduc - Lenny Kravitz
Venom - Jason Statham

Még szerencse, hogy nem rajtuk múlik a film. (Bár Kravitz talán nem is lenne olyan rossz Black Panther...)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6331 Dátum: 2012. május 17. - 09:33:23 »
Ms. Marvel - Uma Thurman
:o Ammeghogy? Semmilyen külső jegy nincs, amiben hasonlítanak.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6332 Dátum: 2012. május 17. - 09:41:50 »
Ms. Marvel - Uma Thurman
:o Ammeghogy? Semmilyen külső jegy nincs, amiben hasonlítanak.

Szerintem is katasztrófa lenne, de azért az Alexis Bledel - Simon Pegg párosítás is érdekes volna. Mennyi is a korkülönbség köztük?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6333 Dátum: 2012. május 17. - 11:29:31 »
Pedig ő jó lehetne Darázsnak. A képregényben is Hangya az apja lehetne szinte.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6334 Dátum: 2012. május 17. - 11:39:00 »
Ott tíz év sincs köztük.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6335 Dátum: 2012. május 17. - 11:41:54 »
Most megnéztem, Pegg és Bledel között 11 év van. Sokkal többnek hittem. Ettől függetlenül, szerintem nem illenének egymáshoz.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #6336 Dátum: 2012. május 17. - 12:10:55 »
Még egy adat az Avengersről:
Amerikán kívüli bevételek:
1. hét: 185 milla
2. hét: 157 milla
3. hét: 93 milla

Már az amerikai 50%-os csökkenés is meglepő volt, de ez még inkább az. Első héten 16%-os csökkenés (azért ilyen kicsi, mert néhány nagyobb piacon csak akkor nyitott, mint pölö kína vagy oroszország), és a 2. héten is csak 41%, és akkor már nem nyílt új piac sem. Ha maradna a 40%-os csökkenés, az is még minimum 140 millát jelentene, de az első hetek után a zuhanás mértéke még csökkenni  is szokott. Amerikában még a legroszabb esetben is 150 milliót tud még termelni.

A 2. hétvégén a Darks Shadowsot ütötte ki könnyedén, valószínűleg ugyanilyen könnyű dolga lesz a 3. héten érkező Csatahajóval, a 4. héten befutó MIB3 pedig egy óriási kérdőjel. Az 5. héten a Hófehér és Vadász fog versenybe szállni a Bosszúállók bevételeinek faricskálásában, aztán Prometheus és Madagascar3. Majd jön egy hét pihenés a Rock of Ages musicallel, aztán folytatódik a Blockbuster szezon az Abraham Lincolnnal és a Bravevel, utóbba valszeg cafatokra szedi a vámpíros elnökösdit. Aztán a J.I. Joek támadnak, és őket gyorsan le is fejezi az Amazing Spiderman. Pókinak lesz 2 hete a Batmen előtt, és ezzel kb vége is lesz a nyári szezonnak. A két film között még befigyel az Ice Age4, aztán már csak olyan akciómozik jönnek, mint a Bourne Legacy és a Total Recall remake, majd az Feláldozhatók2.
Augusztus legvégére, szeptember legelejére pedig két hétre gengszterek fogják uralni a vásznakat a Lawlessel és a Gangster Squaddal. Az ősz legnagyobb durranásai is max a 100 milliót célozzák be (hacsak nincs valami Taken szerű meglepetés, mondjuk a Taken2), majd novemberben James Bond fog szakítani, a fiatalabbaknak pedig ott lesz a Twilight. Aztán jön a karácsonyi szezon, élén a Hobbittal, de lesz ott még nagy Gatsby és Pí élete, Tarantino és Tom Cruise film, meg Hugh Jackmanes Nyomorultak...
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 17. - 12:43:10 írta NERIDA »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6337 Dátum: 2012. május 17. - 16:12:51 »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6338 Dátum: 2012. május 17. - 18:48:11 »
Idézet
Metropoolban
Már itt bukott a dolog.

Igen, de ahogy írta Krizli, és amit én meg elfelejtettem bele írni, hogy ez csak az ő verziójuk lenne, hogy ők kit tennének bele ezekbe a szerepekbe.
Csak reggel nálam kiverte a biztit, hogy ő játszaná, komolyan? Hogy? Miért? De ez csak egy kreálmány.
SD. EJC.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6339 Dátum: 2012. május 17. - 19:54:52 »
Brock-nak én Jensen Ackles-t tudnám elképzelni(Dean a Supernatural-ból).