Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284375 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #6880 Dátum: 2013. április 14. - 23:05:02 »
Én láttam egy szinkronizálást a Pókember 2-nél, ahol nekem is van egy mondatom, nem egyszerű eset.
Mik derülnek ki  ;D
És ki voltál ?
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6881 Dátum: 2013. április 14. - 23:09:33 »
Állítólag a Star Warsok is olyanok voltak, azt viszont nem is sejtettem, hogy a Gyűrűk is ilyen volt...
A Star Wars csak fekete-fehéren kapták meg szinkronizálásra, legalábbis régen, az ep1-nél volt egy riport a fókuszban, akkor mutatták, hogyan készült a szinkron.

Mik derülnek ki  ;D
És ki voltál ?
A 328-as számú statiszta magyar hangja MJ és az ifjabb JJ bálján.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6882 Dátum: 2013. április 15. - 10:13:01 »
Hö, a Bat Hungary-n olvastam:

Két nap múlva jön a Man of Steel (Acélember) legújabb és egyben legutolsó előzetese! A weboldalon már zajlik a víruskampány, tessék felnézni. http://manofsteel.com/

Utolsó?... WTF... :o nem reklámozzák agyon... ahhoz képest, hogy mit várnak, meg mire akarnák majd felhasználni... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6883 Dátum: 2013. április 15. - 11:26:57 »
Jó bornak nem kell cégér. Remélem itt is erről lesz szó. Bár az eddigi képek nem győztek meg, bizakodva tekintek a film elébe.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

BuB

• Pókfej
« Válasz #6884 Dátum: 2013. április 15. - 16:38:53 »
Térdre Zod előtt:
http://videa.hu/videok/film-animacio/az-acelember-zod-tabornok-uzenete-elozetes-zack-snyder-qnRcQPbdXXMZEDWl

Hm, kicsit furi a hang effekt, így most örlőttem Szabó Sípos, és Sótonyi Gábor mellett is, de asszem ugyanaz a hang lett, mint aki a Smallvilleben is szinkronizálta Zodot. Ez mekkora már. ;D
De most belém állt a görcs, azért remélem Cavill nem Markovits lesz :hehe: (bár ha lesz fiatalkori emlék ott lemerem fogadni,hogy Markovits lesz Clark hangja. ;D)

balogh44

• Thanos
« Válasz #6885 Dátum: 2013. április 15. - 17:50:26 »
Széles Tamás a hang, ha jól halottam! ;)
Cavill hangja Nagy Ervin lesz, vagy Zámbori Soma.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6886 Dátum: 2013. április 15. - 18:07:13 »
Utolsó?... WTF... :o nem reklámozzák agyon... ahhoz képest, hogy mit várnak, meg mire akarnák majd felhasználni... :headscratch:
Szerintem egy filmnek bőven elég lenne max 2 trailer, szerintem pont az túlzás, amit mostanában művelnek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6887 Dátum: 2013. április 15. - 18:45:44 »
Tény, csaq furi, hogy nem viszik túlzásba, pont ennél, amikor ilyen nagy terveket akarnak vele, és kellene nekik a siker... főleg, hogy az utsó Supi enyhén  zakó volt... :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #6888 Dátum: 2013. április 15. - 18:59:25 »
Cavill hangja Nagy Ervin lesz, vagy Zámbori Soma.
Az egyik trailerben nem Dolmány Attila volt? Szerintem sanszos, hogy ő marad.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6889 Dátum: 2013. április 15. - 19:04:20 »
Szerintem egy filmnek bőven elég lenne max 2 trailer, szerintem pont az túlzás, amit mostanában művelnek.
sztem is. a vasemberből is már fent van egy jelenet. lásd: vasember topic

Todd

• Pókfej
« Válasz #6890 Dátum: 2013. április 15. - 19:13:23 »
Arról nem is beszélve, hogy a mostanság divatos Trailerektől már nagyon ki vagyok akadva. Lényegében nem is trailerek, hanem ilyen "angry alien" kisfilmek, amiben max 2 percben összefogalalják a film minden kulcsfontosságú jelenetét.
Az Obliviontól majdnem ez tántorított el végleg, amikor moziba megláttam a bemutatóját, és úgy éreztem, hogy lényegében már láttam is a filmet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6891 Dátum: 2013. április 15. - 19:16:18 »
Nekem anno a Pók 1 trailer volt olyan... szépen bemutatta zsanzásítva az egész filmet ;D és sajnos annyiszor néztem meg, meg különböző jeleneteket, hogy a film nem sok újat mutatott... csak az utsó 10-20 perc volt tök új ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6892 Dátum: 2013. április 15. - 20:22:04 »
Én a Pók 3-nál bántam, hogy megnéztem a végső trailert, mert lelőtte a poént, hogy Harry fél arca megégett. Nem is értem, miért tették bele a trailerbe, sokkal nagyobbat ütött volna, ha a film közben látom először. Szóval azon gondolkozom én is, hogy nem nézek meg több trailert a Vasból és Szupiból...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6893 Dátum: 2013. április 17. - 11:27:32 »

AZTAKU...!  :o

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6894 Dátum: 2013. április 17. - 11:28:51 »

AZTAKU...!  :o

Bizony, szebben én se fogalmazhatnék :oh: Ez lemossa az összes idei képregény adaptációt a pályáról!!!

BuB

• Pókfej
« Válasz #6895 Dátum: 2013. április 17. - 11:37:30 »
Hát nem tom, ez még mindig nem győzött meg... én rohadtul tartok tőle... eszméletlen drámaira vették... az se tartom kizártnak, hogy bealszok a film elején... most megint Smallville lesz csak most másfél órába lesz csomagolva a 10 évad... fiszi-faszintos... :uhoh:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6896 Dátum: 2013. április 17. - 12:11:42 »
Igazából a trailerből nekem úgy tűnik, hogy:
Fél óra Kripton
Fél óra gyerekkor
Egy órán át megy, hogy "Hősnek kell lenned – Nem akarok! – Hősnek kell lenned – Nem akarok! – Hősnek kell lenned – Na jó."
Negyed óra akció.
The End

BuB

• Pókfej
« Válasz #6897 Dátum: 2013. április 17. - 12:18:15 »
Ja, asszem ilyesmi jött le nekem is. Azért Snydertől valahogy nem ezt vártam, csak az agyatlan akciók, jóóó látványosan. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6898 Dátum: 2013. április 17. - 12:21:39 »
Én meg inkább ezt, különösen, hogy Nolan is ott van, márpedig ő a Batmannél is megmutatta, pláne az első filmnél, hogyan kell minél alaposabban elkerülnünk egy szuperhős használatát a róla szóló filmben. (Asszem valahol összeszámolták, hogy Nolan 3×150 percében összesen nem szerepel annyit a Bőregér, mint Burton kétszer százában – amint mondjuk nehezen hiszek, de tény, hogy így éreztem én is.) Bár még az se volt annyira extrém (vagy rossz), mint a hetvenes évek Captain Americája, ahol a hősünk a film 85%-nál szíveskedik feltűnni végre.
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 17. - 12:23:25 írta talgaby »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6899 Dátum: 2013. április 17. - 12:26:23 »
Hm, furimód, én az első Batset élveztem, talán mert az ő múltja nem volt annyira csontig lerágva, mint a SUpinál... :headscratch: