Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285245 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #7260 Dátum: 2013. július 31. - 17:53:20 »
Idézet
Nem az adamantiumot szívták ki belőle, hanem a healing factort vagy a csontvelőt (?), azt hiszem. Az adamantium endoskeletom maradt.
Szerk.: BuB megelőzött.

Idézet
Nem az adamantiumot szívták ki belőle, hanem... mit tom én mit ;D génjeit, bár inkább talán a csontvelőt? Ezért kellett levágni a karmokat, hogy hozzá férjenek a csonthoz? Gondolom ezt a csontvelő átültetést akarták így megoldani, nem? :headscratch: 

Aha, látom Ti se nagyon tudtátok ezt a súlyos talányt megfejteni ;D Mondjuk aki a forgatókönyvet írta az lehet egy kib*szott körülményes farok,hogy ilyen fárasztó dolgokat belerak a filmbe!
Erről jut eszembe akkor most az öngyógyító képességének is lőttek vagy a leszívásnak hála kb 50%-nak mondható? Úristen ez agyzsibbasztóbb mint az Origins :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7261 Dátum: 2013. július 31. - 18:07:59 »
Azt valahogy nem magyarázták meg. Amúgy igen, tök hülyeségnek gondoltam már a moziban is ülve, hogy az öreg visszafiatalodik. Ilyen formán Logan is lehetne tínédzser vagy valami, nem?
Az egész utolsó jelenet, amiben készülődtek Rozsót lecsapolni, döcögős, mert valahogy arra senki sem akart rátérni, hogy ez hogyan lehetséges és mi is történik itt éppen (vagy lehet, hogy japánul mondták valahol és én nem értettem).  :lol:
Vipera dumája meg, hogy elmagyarázta, hogy ő itt pénzért dolgozik, nem személyes motivációk miatt, tetszett. Jobban bejött így, mintha valami személyes szálat beleerőltettek volna.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 31. - 18:10:29 írta Szilánkmentes »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7262 Dátum: 2013. július 31. - 18:28:57 »
Azt valahogy nem magyarázták meg. Amúgy igen, tök hülyeségnek gondoltam már a moziban is ülve, hogy az öreg visszafiatalodik. Ilyen formán Logan is lehetne tínédzser vagy valami, nem?
Az egész utolsó jelenet, amiben készülődtek Rozsót lecsapolni, döcögős, mert valahogy arra senki sem akart rátérni, hogy ez hogyan lehetséges és mi is történik itt éppen (vagy lehet, hogy japánul mondták valahol és én nem értettem).  :lol:
Vipera dumája meg, hogy elmagyarázta, hogy ő itt pénzért dolgozik, nem személyes motivációk miatt, tetszett. Jobban bejött így, mintha valami személyes szálat beleerőltettek volna.

Úgy is mondhatnánk hogy fejétől bűzlik a hal!   A visszafiatalodás le sem esett,de nézd el nekem hisz így is annyi fejetlenség volt benne hogy nem győztem azokat emésztgetni :lol: Gondolom megint nagyot akartak alkotni,de sajnos pont az ellenkezőjét sikerült elérniük ezzel: Senki sem ért semmit. Ennyi erővel Daken-t is beleírhatták volna a sztoriba és akkor lett volna egy rejtélyes ellenség akiről a végén kiderül hogy a fia. Helyette kaptunk egy dsyfunctional  family-t ahol szinte mindenki fegyvert fogott egymás fejéhez és a végére jóformán teljesen kihaltak és maradt a két testvér :lol: Kövezzetek meg de a képregényben jóval összeszedettebbnek és méltóságteljesnek éreztem a karaktereket, míg itt csak árnyékai voltak a valódi Yashida klánnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7263 Dátum: 2013. július 31. - 18:51:54 »
Jaj ne, csak Dakent ne :hehe: meg hogy kiderül, hogy a fia, na az lett ovlna nagyon erőltetett, csupa hálivúdi szarság... :uhoh:
És tuti, hogy a csontvelőt akarták, mer a csontba furt bele... a visszafiatalodás nekem is furi volt, meg Log megöregedése is...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7264 Dátum: 2013. július 31. - 19:09:02 »
Dakent megnézném mozivásznon! Amúgy tényleg, az is durva volt, hogy teljesen kihalt a család, de gondolom Mariko értette végül, hogy mi is történt. Ha lesz folytatás, szerintem Haradat tuti visszahozzák. Apropo folytatás, tud valaki infót a box office szerepléséről? Jó volt a bevétele? Wikin nem tudom mennyire pontos és friss az infó.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 31. - 22:18:41 írta Szilánkmentes »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7265 Dátum: 2013. július 31. - 19:12:32 »
Daken lehetett volna egy teljesen átdolgozott karakter, amolyan Wolverine Japan Edition :D Aki megkapja Rozsó képességeit és mellé adamantiumot is ültetnek a testébe. Most ha ezt az elképzelést összehasonlítjuk a filmbeli főellenséggel akkor szerintem minden jóérzésű ember egy Daken-re tenné a voksát nem az öreg Yashidára akinek egy egész wellness központ büféstől elfér a páncéljában :hehe:

Szerk: Szilánkmentes: Neeee csak ennek ne legyen folytatása könyörgöm ;D Ha csinálnak is eztán még Wolverine filmet az remélem elölről kezd mindent a Days of Future Past miatt! Mert ez a japán szál most nagyon nem kellett volna.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7266 Dátum: 2013. július 31. - 19:14:21 »
Szerk: Szilánkmentes: Neeee csak ennek ne legyen folytatása könyörgöm ;D Ha csinálnak is eztán még Wolverine filmet az remélem elölről kezd mindent a Days of Future Past miatt! Mert ez a japán szál most nagyon nem kellett volna.

Nekem nagyon tetszett. És igen megnéznék egy folytatást.  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7267 Dátum: 2013. július 31. - 20:16:42 »
Hát ha lesz is folytatás (amit egyelőre kétlek, amilyen gyengén szerepelt a kasszáknál... valszeg most jó ideig jegelik Rozsót külön... :uhoh:), akkor az a Madripurt lenne jó bemutatni, vaaaagy, kardfog szálat tovább vinni, ami eléggé lógott a levegőben... megspékelhetnék, hogy tailzott Magnus meg Kardfog, belőle miért is lett ennyire elfajzott vadállat, stb, stb... (sztem, ha nem bőgött volna le az első rész vmi ilyesmi szállal terveztek folytatást. :headscratch:)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7268 Dátum: 2013. július 31. - 20:23:15 »
sztem, ha nem bőgött volna le az első rész vmi ilyesmi szállal terveztek folytatást

Még jó, hogy. Az a film egy rettenet.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7269 Dátum: 2013. július 31. - 21:43:07 »
Megnéztem én is! Hihetetlen király volt a film, eddig nekem az év képregényfilmje, azok közül amiket láttam.  8) Külön tetszett, hogy volt utalás az X trilógiára, az első Rozsi filmre és előre a DOFP-ra is. Lényegében az X3 folytatása volt, amolyan mi történt Logannel. Megnéznék ilyen külön filmeket a többi szereplőről is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7270 Dátum: 2013. július 31. - 22:13:34 »
Hát ha lesz is folytatás (amit egyelőre kétlek, amilyen gyengén szerepelt a kasszáknál...
Én is néztem, tényleg, 30 millával az előző rész mögött kullog.  :uhoh: Mondjuk épp annyival olcsóbb is volt a készítése, de a 65 milla a nyitón nem hangzik túl képregényesen. Bár mondjuk a First Class meg csak 55-tel nyitott, vagyis még van remény.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7271 Dátum: 2013. július 31. - 22:16:17 »
Nem is a csontvelőt szívták le, hanem úgy értelmezték a mutáns képességet, mintha az valami kivehető cucc lenne, amit kiveszel és akkor az már nem lesz többet Rozsinak, aztán belerakod egy másik emberbe és akkor az már mutáns.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7272 Dátum: 2013. július 31. - 22:21:02 »
Ne felejtsük el, hogy az öreg említi az elején, hogy olyan technológiát fejlesztettek ki, amely elviekben képes arra, hogy kivegye ezt a képességet és átadja valakinek. Az más tál tészta, hogy ezt aztán soha ki nem bővítették.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7273 Dátum: 2013. július 31. - 22:32:41 »
Akárhogy is nézzük fölösleges köröket futottak ezzel a "kiveszem-beteszem" elmélettel :hehe: Ha valaki a legmodernebb, legprofibb felszerelésekkel rendelkezik az ne mondjon már ilyen baromságot hogy ezt csak így lehet megoldani! Vagy ilyen gáz lenne a jövő technológia? ;D Mint mondtam egy hagyományos vérvétel kellett volna amiből megcsinálhatták volna a szérumot. Rozsit meg beoltották volna egy ellenszerrel aminek következtében semmi képessége sem marad. Na az úgy extrém realistára sikeredett volna :) Sőt kivehették volna valami spéci eljárással az adamantiumot is hogy fokozzák a dolgokat! De ááá nem, inkább szívjunk be és írjunk egy forgatókönyvet betépve...

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7274 Dátum: 2013. július 31. - 22:43:57 »
Én  is úgy vettem ki, hogy a csontvelejét csapolták meg. Amúgy igazából kicsit hiányoltam belőle Naptüzet, de lehet az erős Fáklya-utánérzés miatt nem rakták bele. Valamint lehetett volna valami utalás Lady Deathstrike-ra: mondjuk az öreg rajta kísérletezett előtte, míg Striker meg nem kaparintotta. De még így is nagyon jó kis múvit hoztak össze. Alakul ez az X-es univerzum is a Disney-Avengers mellett.  :brow:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7275 Dátum: 2013. július 31. - 22:45:33 »
Hát ha lesz is folytatás (amit egyelőre kétlek, amilyen gyengén szerepelt a kasszáknál...
Én is néztem, tényleg, 30 millával az előző rész mögött kullog.  :uhoh: Mondjuk épp annyival olcsóbb is volt a készítése, de a 65 milla a nyitón nem hangzik túl képregényesen. Bár mondjuk a First Class meg csak 55-tel nyitott, vagyis még van remény.
Ó, ennél rosszabb a helyzet, mert nem 65, hanem csak vmi 53 volt a nyitás, ami a legrosszabb X film nyitás... :-\ nagy hatással lehetett rá a silány első rész... talán ebből tanulnak, vagy nem is tom mi lesz ebből, de lehet jó darabig nem látunk külön Rozsó filmet... de sajna az se lenne jobb, ha most tanulnának az eddigiekből és egy R kategóriásat csinálnának, mer hiába lenne elégedett minden fan (ami mint tudjuk úgyse történne meg soha az életben :hehe:, ) anyagilag az is bukta lenne...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7276 Dátum: 2013. július 31. - 23:14:49 »
Mennyire betudja árnyékolni a franchise-ot egy kegyetlenül borzasztó film. Remélem a végére csak behoz annyit, hogy ígérjen egy folytatást, ha már valamelyest jó útra tértek.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7277 Dátum: 2013. augusztus 01. - 01:50:29 »
Megnéztem én is, nagyon tetszett.  Japán csajok a legjobbak 8)
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7278 Dátum: 2013. augusztus 01. - 08:13:09 »
Én  is úgy vettem ki, hogy a csontvelejét csapolták meg. Amúgy igazából kicsit hiányoltam belőle Naptüzet, de lehet az erős Fáklya-utánérzés miatt nem rakták bele. Valamint lehetett volna valami utalás Lady Deathstrike-ra: mondjuk az öreg rajta kísérletezett előtte, míg Striker meg nem kaparintotta. De még így is nagyon jó kis múvit hoztak össze. Alakul ez az X-es univerzum is a Disney-Avengers mellett.  :brow:

Halálcsapás nekem is eszembe jutott már csak amiatt is mert, ha az öreg Yashida annyira kereste az örök élet titkát akkor miért nem egyből Yuriko-t környékezte meg? Elvégre ő közelebb is lett volna hozzá mint Logan :D

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #7279 Dátum: 2013. augusztus 01. - 13:53:52 »
A Rozsomák kritika meg erre: http://www.prae.hu/prae/articles.php?aid=6518
Szerintem nem volt ám olyan rossz, én az utolsó fél órát is simán lenyelem ezzel az erőelszívó masinával