Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284557 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #480 Dátum: 2008. május 08. - 18:45:43 »
Amúgy király a poszter Ben, egyedül azt a Just Married cuccot nem ismerem fel.

A "27 Idegen Igen" című film miatt van, amolyan csöpögős "mikor megyek már férjhez" típusú mozi.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #481 Dátum: 2008. május 08. - 22:06:39 »
igaz, ez tetszik benne a legjobban, hogy nem a szokásos "megcsípett egy pók", vagy "másik bolygón születtem" szuperhős, hanem aki azzá edzi magát. (nem szidom pókit, csak neki kicsit egyértelmű volt hogy kihasználja a pókerejét)
Érdekes, nekem épp ezért tetszik kevésbé a Batman. Könnyebb elhinni, hogy valaki szuperképességre tesz szert, minthogy sima edzéssel olyanokra lesz képes, mint Batmanus. Elég jól tisztában vagyok vele, mennyit bír az emberi test, hogy mire képes, és amit Batman művel egyszerű "edzett" emberként, az nevetséges. Szinte ugyanazokat megcsinálja, mint a szuperképességű emberek, miközben beadják, hogy csak edzett rá.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #482 Dátum: 2008. május 08. - 22:11:01 »
Csakhogy a félelem hatalmas úr, és Batman az ellenfelei rémületét használja fel. Jobban fosnak tőle mint bármely más képregény karaktertől a DC és Marvel univerzumban együttvéve. Lehet hogy csak egy edzett fickó, de képes azt a látszatot kelteni mintha természetfeletti lény lenne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #483 Dátum: 2008. május 08. - 22:20:05 »
Ó, én nem arra értem, hogy mennyi ellenségét veri le. Egyszerűen csak az állóképességére, a gyógyulásaira, az ugrásaira, a sérüléseire, ilyesmikre. Kábé 2 hónap alatt nyomorék lenne bárki, ha olyanokat ugrana, mint ő, például, és akkor még a zuhanásait meg se említettem. Vagy a sebeket, amiket bekapott már.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #484 Dátum: 2008. május 08. - 22:22:19 »
Hát igen ezt mondjuk nehéz is lenne az erőnlétre vagy az akaraterőre fogni. De sok olyan sztorija volt az öreg bőregérnek, hogy utána jó ideig vegetált, és Nightwing meg Robin tartották a frontot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #485 Dátum: 2008. május 08. - 22:40:21 »
Csak az ugrásaitól a bokája és a térde rég szétment volna, és azok nem gyógyulnak meg. Legfeljebb stagnálnak. Pihenhet, amennyit akar, sose lesz utána továbbra is atlétikai szintű sportember.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #486 Dátum: 2008. május 08. - 22:57:17 »
Ezért írtam, hogy olyan ember , aki mindent túél, és bizony ő is csak egy képregénykarakter, és többek között azt is szeretem a képregényekben, hogy ott bármi megtörténhet. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #487 Dátum: 2008. május 08. - 23:08:23 »
Pontosan. Az a baj kaine, hogy Batmannél leragadsz ott, hogy hogya fenébe bírhat ki enniyt egy sima ember...ez képregény, Bruce már 60 éve a pályán van, de még nincs negyven éves, ő havont anniyt akciózik, ami másnak egy évre is bőven elég lenne...de a népszerű, sokat futtatott ember karakterekkel ez sokszor van így. Ezen valahogy túl kell lépni, mint az egyéb képregényes marhaságokon és a karakter más aspektusait kell nézni. ;)
Néha érdekes a Batman cuccok komor, őrült és groteszk világa, ahol maga a hős legalább annyira egy megszállot abnormális, mint akiket üldöz.

Mondjuk engem is zavar ez, de ezen túlléptem...de pontosan ennyire zavar, hogy egyeseknek meg mindenféle felfoghatatlan képességeket adnak, meg elintézik az egészet azzal, hogy na istenem, mutáns, vagy na istenek, kapott valami lötyit, aztán attól lett ilyen.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #488 Dátum: 2008. május 09. - 00:13:07 »
Ja, ne vegyétek ennyire komolyan, egy Batman történetnél ez eszembe se jut, csak nagyon ritkán.  ;) Simán túllépek rajta, csak arra írtam, hogy simábban elhiszem a szuperhősöket, mint Batmant. A Batman történetekben nekem inkább az nem tetszik, hogy túl egysíkúan komor. Nincsenek benne lazább részek, hangulatváltások, vagy karakterfejlődés talán. 70 év után már nagyon egyhangú a zoral Bruce Wayne, aki mindig csak monológozik magában, nagy sötéten.  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #489 Dátum: 2008. május 09. - 00:58:32 »
Idézet
Simán túllépek rajta, csak arra írtam, hogy simábban elhiszem a szuperhősöket, mint Batmant. A Batman történetekben nekem inkább az nem tetszik, hogy túl egysíkúan komor. Nincsenek benne lazább részek, hangulatváltások, vagy karakterfejlődés talán. 70 év után már nagyon egyhangú a zoral Bruce Wayne, aki mindig csak monológozik magában, nagy sötéten.  Mosolyog
Hát, enegm néha már sokkal jobban zavar, hogy mindenféle szupeképességet megmagyarznak egy mondattal akár, aztán kész.
Ez amúgy szintén olyan általánosítás féle a részedről. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #490 Dátum: 2008. május 09. - 06:02:23 »
A Batman történetekben nekem inkább az nem tetszik, hogy túl egysíkúan komor. Nincsenek benne lazább részek, hangulatváltások, vagy karakterfejlődés talán. 70 év után már nagyon egyhangú a zoral Bruce Wayne, aki mindig csak monológozik magában, nagy sötéten.  :)
Szerintem ebben igazad van, nekem is az hiányzik Batmanből, hogy nincsenek lazább történetei, vagy legalábbis a saját címén elég ritkán fordul elő vele.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #491 Dátum: 2008. május 09. - 08:43:22 »
Esküszöm néhányan mát teljesen olyanok lettünk mint Brody. A Lény kődákójától kezdve, Lois Lane méhének teherbírásán át Mister Fantasztikus kinyult intim testrészéig mindenre tudományos és logikus magyarázatot várnuk. Gratulálok uraim (és Ju) új szintre léptünk és innen már nincs visszaút. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #492 Dátum: 2008. május 09. - 09:08:27 »
Esküszöm néhányan mát teljesen olyanok lettünk mint Brody.
Ha már itt tartunk, kér valaki csokis perecet? ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #493 Dátum: 2008. május 09. - 09:14:45 »
Olvadós fajta? ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #494 Dátum: 2008. május 09. - 09:16:52 »
Csak egy kicsit. :twisted:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #495 Dátum: 2008. május 09. - 09:22:24 »
Idézet
Esküszöm néhányan mát teljesen olyanok lettünk mint Brody. A Lény kődákójától kezdve, Lois Lane méhének teherbírásán át Mister Fantasztikus kinyult intim testrészéig mindenre tudományos és logikus magyarázatot várnuk. Gratulálok uraim (és Ju) új szintre léptünk és innen már nincs visszaút.
Én nem térek át! :twisted:

Ju

• Pókfej
« Válasz #496 Dátum: 2008. május 09. - 10:39:59 »
A Lény kődákójától kezdve
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek. ;) A Lénynek csak a bőre vált kővé, vagy pedig az egész teste? ;D

Batmanben azt szeretem, hogy először csak egy sima ember, aztán akaraterővel és kitartással valami több lett. Oké, abszolút irreális amiket csinál, senki sem bírná ki élve, de lehet, hogy olvassa pár tízéves kölyök, aki elhiszi, hogy akaraterővel idáig el lehet jutni és mondjuk elkezdenek sportolni ahelyett, hogy a tv előtt ülnek.
Nem sok Batman történetet olvastam, inkább a WB rajzfilmet néztem, az tény, hogy nem változik a hangulat. Ezért sem tudnék elolvasni belőle egyszerre sokat. De igazából Batman úgy van kitalálva, hogy nemigen tud fejlődni innen.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #497 Dátum: 2008. május 09. - 13:05:10 »
A képregényekben sztem nem csak Batman van így "felturbózva", hanem minden szupererő nélküli hős. Fenegyerek is a filmjében lazán olyanokat ugrál, amik csak Pókembertől lennének hihetőek. Ez együtt jár a képregényes világgal, el kell fogadni. :D 

Ju: a film szerint az egész teste kő. :D A képregényben meg nem tudom, mert pl az F4 vs X-menben Franklin álmában a halott Lény mellkasán ki van szakadva a bőre, és alatta az eredeti teste látszik. :headscratch:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #498 Dátum: 2008. május 09. - 13:27:12 »
Foszfor? Az is szép lenne az alkotók részéről, kémiából ötös... a fehér foszor öngyulladó és eléggé hevesen ég...gyanítom, hogy fehér foszfor kapta voln meg az arcát, akkor csontig égett volna az egész.
Hát ez kevésben különbözik a csonttól, de ha ezt benzinnel csinálták volna, akkor a túlkoldalon is minimum 3-ad foku égési sérülések kellenének, hogy legyenk, ahhoz képest mégiscsak jobb a foszforos megoldás, vagy valami sav, de azt meg nem igazán tudom, hogy szenesíti el az egész pofáját.
Mindegy, én kémiábol sose voltam valami eszméletlen nagy elme, úgyhogy hogy mondjak valami frappánsat, disznópörkölő nem lehet?

Ju

• Pókfej
« Válasz #499 Dátum: 2008. május 09. - 14:08:58 »
a film szerint az egész teste kő. :D
Köszi. :D Ez tényleg felvet néhány kérdést. ;D

disznópörkölő nem lehet?
És egy átbulizott éjszaka után így ébredt fel, ki tudja, kivel hozta össze a sors. :lol: