Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1286757 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

rheinfuss

• Rengető
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #8160 Dátum: 2014. június 12. - 21:03:44 »
Nekem is nagyon tetszett a film, az idei legjobb képregényfilm (sőt,talán az utóbbi évek legjobbja).
Lehet, hogy csak én egyszerűsítem le (vagy nem figyeltem eléggé), de szerintem azért van életben a Prof és Roszomáknak azért vannak fémkarmai, mert lényegében törölték az egész addigi történéseket (nyilván a kísérlet megtörtént, meg a kisebb horderejű dolgok), kivéve a First Classt, és így viszonylag logikusan :) következik, hogy az Apocalypse már a First Class gárdával megy. A régi nagyokat pedig így nyugdíjazták.
De mondom, lehet, hogy az egész okfejtésem hülyeség. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8161 Dátum: 2014. június 13. - 19:51:16 »
http://www.cinemablend.com/new/Sony-Bumping-Amazing-Spider-Man-3-2017-43441.html

:censored:

Pont, mikor végre kaptunk egy szinte tökéletes Pókfilmet.  :uhoh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #8162 Dátum: 2014. június 13. - 20:28:58 »
Egen... mondjuk azt hittem Webet hamarabb küldik el...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8163 Dátum: 2014. június 13. - 20:45:23 »
Ugyan még nem láttam az ASM2-t,de abból amiket itt olvastam én egyáltalán nem bánom,hogy így döntöttek! A Sony-nak valahogy érzéke van ahhoz,hogy sz*rul nyúljon hozzá a karakterhez + ebben még az is közrejátszik,hogy ebből a karakterből nem lehet valami sokat kihozni szerintem. Sajnos radikális változást nem fognak véghezvinni, pedig egy Spider-Men filmnek örülnék ahol pl Miguel O'Hara jönne vissza a múltba segíteni Pókinak egy durva ellenséget legyőzni. Vagy lehetne ez a másik Pók akár Miles Morales is :spidey:
De mivel Avi Arad az utóbbiból abszolút nem kér, így megint kapunk egy Raimi trilógiához hasonló felépítésű Spidey franchise-ot ami ismétli önmagát és nem tud újat mutatni :roll:
Jó volna ha visszakerülnének a karakter jogai,mert szólóban kezdem unni (és a nép is ahogy elnézem...) talán az Avengers-ben jobban működne mint egyedül! Vagy akár sorozat formájában úgy mint a mostani Flash széria.:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8164 Dátum: 2014. június 13. - 22:22:59 »
Pont, mikor végre kaptunk egy szinte tökéletes Pókfilmet.  :uhoh:
Bakker. Mondjuk nem baj, ha több időt töltenek el a készítésével (a régi trilógia is ilyen időközönként ment), de ezért kár.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8165 Dátum: 2014. június 13. - 23:23:10 »
Azért ez még jól is elsülhet, kicsit több idejük lesz dolgozni rajta. Nem hiszem, hogy Webbet elküldenék. Amúgy Amerikában meg azért nem nézik, meg kampányolnak ellene, hogy a jogok visszamenjenek a Marvelhez. Viszont a Marvelnek meg nincs szüksége Pókemberre. Elég csak megnézni a Winter Soldier bevételeit. Amúgy nekem az ilyentől felfordul a gyomrom. Végre elérkeztünk oda, hogy jó képregényfilmeket kapunk és akkor azon rinyálnak, hogy melyik stúdió gyártja. Sztem rohadtul mindegy amíg a filmek jók.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8166 Dátum: 2014. június 23. - 18:56:41 »
Megnéztem a RoboCop reboot-ot, és hát vegyesek az érzéseim. Ami tetszett az a megvalósítása Murphy "maradványai"-nak, ami nem az a fekete férfivá vált Lewis és a bűnözés hiánya. Mintha csak egy banda létezne egész Detroit-ban, plusz Murphy személyisége is kicsit ellenszenvesre sikeredett.
A kinézetet nem boncolom, nekem a régi az igazi robo, ha lesz folytatás legalább már nem feketében nyomja.
Összességében tipikus mai látványvilágú film, megspékelve egy-két Sötét lovag szerű beütéssel.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8167 Dátum: 2014. június 25. - 19:06:54 »
TMNT poszterek:

+

Trailer 2.:

venom75

• Pókfej
« Válasz #8168 Dátum: 2014. június 25. - 20:25:10 »
Nagyon mutáns teknősök !!

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8169 Dátum: 2014. június 25. - 21:09:37 »
Ne, ne,ne  :yucky: :pokcrap:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8170 Dátum: 2014. június 25. - 21:12:09 »
Ószom!  ;D ;D ;D
1:15-nél az ki? Nem is William Fichtner lesz Zúzó?
« Utoljára szerkesztve: 2014. június 25. - 21:16:07 írta VTomi »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8171 Dátum: 2014. június 25. - 21:13:15 »
Donatello ennyi cuccal, hogy fog nindzsa módjára harcolni? :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8172 Dátum: 2014. június 25. - 21:21:22 »
Donatello ennyi cuccal, hogy fog nindzsa módjára harcolni? :headscratch:

Hmm, ha jól értem akkor te logikát próbálsz keresni egy 12 éveseknek szóló sci-fi vígjátékban, amit ráadásul Michael Bay rendezett? Én a helyedben azonnal letennék eme törekvésről ;D

Btw, nekem tetszik a végeredmény főleg ha mégsem Fichtner lesz Zúzó! Engem úgy is csak ez zavart az egészben és nem a teknőcök magassága és feje :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. június 25. - 21:43:24 írta Mr.Sinister »

balogh44

• Thanos
« Válasz #8173 Dátum: 2014. június 25. - 21:27:08 »
:D
Na nem mintha a régi filmek nem nekik készültek volna, de azért mégis, ott valahol tiszteletben tartotta a rendező a keleti kultúrát amiből merített kicsit a film.

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #8174 Dátum: 2014. június 25. - 21:35:29 »
A trailerből már csak a robbanások hiányoztak, ha már bay film.
Én leginkább attól tarok ,hogy lehet itt is eljátszák mint a transformersben ,hogy a nagyja a csajról szól és mikor már unná magát az ember be dobják a tekiket. :-\

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8175 Dátum: 2014. június 26. - 10:41:49 »
Srácok, srácok. Nem Bay a rendező.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8176 Dátum: 2014. június 26. - 11:14:09 »
Srácok, srácok. Nem Bay a rendező.

Akkor máris jobb esélyekkel indul a film, mintha Bay dirigálná ;D Plusz a trailer is elég meggyőző volt számomra,úgyhogy én személy szerint várom!

BuB

• Pókfej
« Válasz #8177 Dátum: 2014. június 26. - 11:48:20 »
Nekem még mindig furi, hogy a Tekik ilyen drabális állatok lettek...
Remélem bukik a TF-el együtt és BummBumm Bay jó darabig nem kap lehetőséget TF rendezésre  ;D  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8178 Dátum: 2014. június 26. - 12:51:33 »
Nekem még mindig furi, hogy a Tekik ilyen drabális állatok lettek...
Remélem bukik a TF-el együtt és BummBumm Bay jó darabig nem kap lehetőséget TF rendezésre  ;D  :hehe:

Úgy érzem, hogy az lesz. Mármint az előszelek alapján.  :-\ Legjobb az lenne, hogy ne lenne akkora bukás, hogy el kelljen ásni a franchiseot, hanem csak annyira, hogy adjanak egy másik rendezőt neki. Még szeretnék TF-et látni moziban, csak azért. 

BuB

• Pókfej
« Válasz #8179 Dátum: 2014. június 26. - 12:59:56 »
Na igen, vhol én is így vagyok vele, csak Bay menjen el a közeléből :D
Bár most olvasgattam TF fanok hozzászólásait, és meglepő módon eléggé bejött neki, a 2. és 3.nál jobban sikerült azt írták, plusz, amin a legjobban meglepődtem és emiatt utáltam is az első részeket, a Robik vééégre elvben tök sok szerepet kaptak és beszélnek, igen, emberek, beszélgetnek egymással is, ilyen "sok" szövegük van ezúttal  :D  most emiatt komolyan elgondolkodtam, hogy csak adni kellene egy esélyt...  :-\