Na ma megnéztem a TF4-et már nagyon vártam hogy elmenjünk, nem a film miatt hanem a mozi közelében van egy újságos, és már vártam az új epicline-t + voltak elmaradásaim.
Szerintem az új film előrelépésnek lehet számítani, bár zavart hogy az előző 3 film alatt mutattak annyi karaktert a robotok hogy az ember kezdte volna egyáltalán megismerni őket erre Dongón és Optimuson kívül nullázák az egészet. Mit már azért valamennyit előre lépett a brigád mert már olyanokat csináltak hogy néha egymáshoz szóltak

meg éreztek néha dolgokat

szóval ja, amúgy a film jó pár része úgy marad, hogy majd a következő részben fojtatjuk, mindazonáltal ez jó jel, hiszen lehetséges hogy nem nullázák most már annyira saját magukat részről részre.
Mellesleg szerintem jól állna a következő filmeknek ha vagy nem vennék magukat annyira komolyan vagy nem tennének be olyan jeleneteket mint amikor Optimus pacizik egy dinobottal.
A végéről meg annyit
Szerintem baró lenne ha bemernék vállalni, hogy a következő részben Optimus egyedül barangol az űrben, bár ez biztos nem lesz mert az már animációs film lenne