Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285285 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #8280 Dátum: 2014. szeptember 12. - 22:11:07 »
Nem, mert a First Class története után játszódik, ahol Logan még nem találkozott Strykerrel, nem lett beültetve neki az adamantium, és mivel megváltoztatták a történelmet, így gyakorlatilag minden máshogy fog alakulni (Például nem az igazi Strykerhez kerül Logan a film végén, hanem Mystique-hez). Időrendben bőven az X1-2-3 előtt járunk, de még az Origins nagy része előtt is.
Hát, ezzel azért tudnék vitatkozni. Elsősorban semmi sem bizonyítja, hogy Rejtélynek bármi köze lesz Rozsomákhoz ezek után. Mennyibe tartana úgy folytatni, hogy Rejtély elviszi valahova, onnan elszökik, majd elkapja Stryker?

Todd

• Pókfej
« Válasz #8281 Dátum: 2014. szeptember 12. - 22:43:53 »
Szerintem se ad (szándékosan) választ arra a film, hogy megtörtént-e a kísérklet, vagy sem. Gondolom pont azért, mert így bárhogyan lehessen folytatni.
Amúgy ez csak spekuláció, de a végén ha jól emlékszem, Rozsó történelmet okít a suliban, lehet ez arra utal, hogy azért, mert emlékszik a történelemre. De ez persze nem jelent semmit, tényleg úgy csavarják, ahogyan akarják.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8282 Dátum: 2014. szeptember 12. - 22:55:00 »
Amúgy a kivágott jelenetből kiindulva, Rejtély lehet csak segít Logannek, kihalászni a vízből, plusz majd elmenekülnie és hogy ne kerüljön Stryker kezére.
Az egyik kivágott jelenetben az öreg Bestia a jövőben épp tanít Misztikkel együtt az egyik tanteremben, csak ezt aztán átvariálták... lehet  Misztikből "jót" akartak csinálni végül... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8283 Dátum: 2014. szeptember 13. - 00:01:37 »
Emlékszem egy régi hasonló szitura. A Pókember 2 végén volt, hogy Harry megtalálta a Zöld Manó egyik titkos raktárát (az egyik legeslegjobb jelent volt abban a filmben, óriási képregényes flash). Mivel vége lett a filmnek, nem lehetett tudni, hogy az írók mire mennek rá a folytatásban: Harry beadja magának a  szérumot, és ő lesz az új Zöld Manó, vagy rájön, hogy az apja volt az eredeti ZM, és megérti, hogy Peter végig igazat mondott. Szerencsére az elsőt követték.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8284 Dátum: 2014. szeptember 13. - 17:34:49 »
HU, ezt totál aláírom, a legjobb jelenet volt a második részben, nagyon oda meg vissza voltam akkor amikor néztük moziban, meg Dafoe külön megjelenése miatt is, semmit nem hallottam róla, hogy benne lesz, ezt rohadt jól eltudták titkolni.  :spidey:

Viszont pont most belegondolva, kicsit vicces az egész... , 2 éve ott volt a raktár, és amikor Harry bement, minden patyolat tiszta volt, sehol semmi por... lehet Norman szelleme takarítani is visszajárt?  ;D :hehe:

Raisu

• Traveller
« Válasz #8285 Dátum: 2014. szeptember 13. - 18:02:02 »
Viszont pont most belegondolva, kicsit vicces az egész... , 2 éve ott volt a raktár, és amikor Harry bement, minden patyolat tiszta volt, sehol semmi por... lehet Norman szelleme takarítani is visszajárt?  ;D :hehe:
*köhög*titkosföldalattibázisametrókocsiban*köhög*

BuB

• Pókfej
« Válasz #8286 Dátum: 2014. szeptember 13. - 18:14:20 »
Arra most nem emlékszem, még csak egyszer láttam, pedig tegnap óta megvan a blueray. De akkor ha az is olyan, ugyanolyan vicces.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8287 Dátum: 2014. szeptember 13. - 21:19:43 »
Bizonyára légüres térben volt.  :D
nagyon oda meg vissza voltam akkor amikor néztük moziban, meg Dafoe külön megjelenése miatt is, semmit nem hallottam róla, hogy benne lesz, ezt rohadt jól eltudták titkolni.
Nekem lelőtte előre a film fordítója, Heltai Olga, mert előtte felhívott egy kérdéssel, és mondta, hogy Dafoe visszatér benne.  ;D Elnézést kért, amikor rájött, hogy ezt nem tudtam, de még ezzel együtt is óriási volt az a jelenet. TOROLD MEEEG!  :twisted:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8288 Dátum: 2014. szeptember 14. - 16:08:26 »
Dafoe bárhól tűnik fel, az külön öröm, mármint a mozivásznon, ha élőben találkoznék vele egy sötét sikátorban az nem lenne olyan nagy öröm.
Fiatalon amúgy jó Joker is válhatott volna belőle.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8289 Dátum: 2014. szeptember 15. - 22:56:53 »
Vasárnap végre megnéztem az X-Men: Days of Future Past-et. Nekem nagyon tetszett. (nem olvastam az alapjául szolgáló történetet.) Látványos volt, egész jó történettel.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8290 Dátum: 2014. szeptember 18. - 13:40:02 »
Állati király Spawn fanfilm!  :oh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8291 Dátum: 2014. szeptember 18. - 14:20:45 »
Fan filmnek tényleg elképesztően jó. Manapság már olyanokat csinálnak amatőrök is, hogy öröm nézni. Az Y, az utolsó férfi fan filmje is milyen király volt, nem beszélve a Megtorlóról.
Mondjuk ez engem jobban emlékeztetett Silent Hillre, mint Spawnra, de akkor is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8292 Dátum: 2014. szeptember 19. - 15:50:27 »
May néni fürdőruhában napozik mosolyogva.  :D
http://kepfeltoltes.hu/140919/sally-field_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jut eszembe, az előző May néni (Rosemary Harris) ma 87 éves!  :spidey:
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 19. - 17:10:02 írta kaine »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8293 Dátum: 2014. október 01. - 13:33:25 »
Nem tudja valaki közületek,hogy mikor jelenik meg dvd-n az X-Men DoFP? Elvileg október 14 a bűvös dátum,de engem tulajdonképpen a  torrentre felpakolt változat dátuma izgat jobban ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #8294 Dátum: 2014. október 01. - 13:47:21 »
Kiadva mától van.  ;) A többit nem tudom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8295 Dátum: 2014. október 01. - 14:22:25 »
De épp olvastam, hogy rajongói nyomásra tavasszal jön a bővített verzió, amiben Vadóc is benne lesz, úgyhogy én megvárom azt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8296 Dátum: 2014. október 01. - 14:27:49 »
Kiadva mától van.  ;) A többit nem tudom.

Furcsa, mert az Amazonon október 14 van megadva mint release date. De ha előbb jön én azzal is kiegyezek!!! :D

A Vadóc edition meg bőven ráér még főleg,hogy kb 5 percet ha szerepelni fog összesen :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #8297 Dátum: 2014. október 01. - 18:51:36 »
Tavasszal? Akkor megint kavarnak... múltkor még az volt, hogy a blueray verzón rajta lesz a rendezői változat...  :headscratch:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8298 Dátum: 2014. október 01. - 19:27:47 »
Én annak idején nagyon szerettem a Spawn filmet.A WHS-t rongyosra néztem. Nem is értem,hogy nem lett azóta se folytatása?
Ennyire csúnyán megbukott ezek szerint?

Todd

• Pókfej
« Válasz #8299 Dátum: 2014. október 02. - 14:36:29 »
Én is nagyon csíptem, de őszintén rondán öregszik az a film. Manapság az ordenáré korai CGI-t nem tudom komolyan venni. Ugyanúgy, mint a Mortal Kombat, vagy az Alien 3 esetén.