Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284806 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9140 Dátum: 2016. február 23. - 17:05:43 »
És a Ryan Gosling.  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9141 Dátum: 2016. február 23. - 17:39:42 »
Azert a kopasz fej dusitashoz nem hasznalnak meg cgi-t. Egy sminkes konnyen megcsinalja. A sok kivenhedt akciosztar is mind parokat hord.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9142 Dátum: 2016. február 23. - 18:36:32 »
Szerintem nincs rajta paróka a filmben. Ott is ugyan ekkora a homloka.
Amúgy irgalmatlanul kigyúrta magát, gondolom szednek egy kis cucost :D
Itt egy kicsit látszik a ruha alá pakolt izomtömés is:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9143 Dátum: 2016. február 23. - 19:47:33 »
Szerintem nincs rajta paróka a filmben. Ott is ugyan ekkora a homloka.
Amúgy irgalmatlanul kigyúrta magát, gondolom szednek egy kis cucost :D
Amúgy szerintem sincs, nem egy komoly kopaszság ez. De már megszoktuk, hogy BuB-nak mindig ilyen komoly észrevételei vannak egy filmmel kapcsolatban. ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #9144 Dátum: 2016. február 23. - 21:30:35 »
Csak átérzem a  problémáját, meg a producerekét is.  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9145 Dátum: 2016. február 23. - 23:23:04 »
Nem fogom sajnálni őket. Megoldják.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9146 Dátum: 2016. február 24. - 07:46:22 »
Csak átérzem a  problémáját, meg a producerekét is.  :hehe:
Miért te is kopaszodsz?
Majd maximum csinálnak vele Die Hard remaket. :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #9147 Dátum: 2016. február 24. - 12:09:35 »
Jah, én is eléggé keményen miki egeresedem... de nekem legalább nem kell hajasbabákat játszanom a filmvásznon  ;D

Amúgy a Limp Bizkites poént Deadpool hogy értette? Bírtam a bandát, voltak jó számai, meg amennyire emlékszem a listák élén is voltak a 2000-es évek közepe táján.  :headscratch:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9148 Dátum: 2016. február 24. - 14:33:51 »
Inkább a 2000-es évek eleje táján voltak a topon.A Chocolate Starfish album volt a legjobb.A legtöbb sláger is arról került ki,meg a rajongók zöme is azt szerette a legjobban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9149 Dátum: 2016. február 24. - 15:41:21 »
He, igaz, télleg az 2000 elején volt, amikor a MI II ment, annak a betétdala is azon az albumon volt...

Todd

• Pókfej
« Válasz #9150 Dátum: 2016. február 24. - 17:21:15 »
Általában a klasszikus rock/metal és még a rap rajongók is szívből gyűlölnek mindent ami nu metal, mert ez a két műfaj keveréke. Erre okot magyarázatot, vagy bármit ne keressetek, a fanboykodás mögött az sosincs. Ugyanaz mint a képregényrajongók, akik utálják a mangát. :twisted:
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 24. - 17:37:04 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9151 Dátum: 2016. február 24. - 17:38:47 »
Azóta ez a nu metal is eltűnt,mint Petőfi a ködben.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9152 Dátum: 2016. február 24. - 17:52:54 »
Azóta ez a nu metal is eltűnt,mint Petőfi a ködben.

Inkább úgy fogalmaznék,hogy a műfaj ment ki a divatból,de néhány zenekar ma is aktívan nyomja. Pl: Korn, LB, Linkin Park, Faith No More stb.:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9153 Dátum: 2016. február 24. - 19:04:29 »
Nem is tudom,megfelelnek-e még ezek az előadók a nu metal kritériumoknak,mert azóta komoly változáson esten át mindannyian.Pl. a Korn,az kifejezetten NEM előnyére változott.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9154 Dátum: 2016. február 24. - 19:38:50 »
Amúgy a Limp Bizkites poént Deadpool hogy értette? Bírtam a bandát, voltak jó számai, meg amennyire emlékszem a listák élén is voltak a 2000-es évek közepe táján.  :headscratch:
Ezt én se értettem, de a jelenetből nem a pozitív megítélés sugárzott.  ;D
Én is bírtam őket, egyik kedvencem volt, sőt most is az, de az új "Stampede of the disco elephants" albumukat lassan már vagy egy éve meg kellett volna hogy jelentessék, de csak egy-két maxi jött ki belőle még.

Hogy a Chocolate Starfish lenne a legjobb? Nem hiszem, bár kinek mi. A legismertebb, leghíresebb, legközönségbarátabb... igen.
Nekem pont azért nem a kedvencem, mert a legslágeresebb, több számukat is játszották a rádiók, ami egy metálzenekarnál nem biztos, hogy a legjobb dolog. Annak a jele, hogy elpopulárisodott, lágyabb lett a nagyobb eladások érdekében.

Soha nem értettem miért utálják, utálták annyira a nu metált. Szerintem pont, hogy üdvözölni kellett volna, egy új, friss színt hozott a metál műfajba. Ráadásul -az előadók korából adódóan is- a fiatalok problémáit, érzéseit, gondolatait jól leképezték, véleményem szerint. Én pl. kiörgjöngtem magam otthon egy nu-metal lemezzel, és utána nem akartam randalírozni, meg verekedést kezdeményezni, meg ilyeneket. Szóval nálam működött.

A Faith No More sose volt nu-metal. Bár én se tudnám hirtelen besorolni, még csak nem is biztos, hogy metálnak nevezném. Hard rock - punk - alternatív.

Akit kihagytatok, és nagyon emblematikus volt, az a System of a Down, de ők aztán tényleg eltűntek. A többiek megvannak, de a Linkin Park olyan pálfordulást csinált, hogy ember nincs a régiek közül, aki hallgatja még őket. A "Thousand Suns" volt az utolsó még számomra elfogadható lemezük, de csak azért, mert konceptlemez volt, és a témája megérintett.
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 24. - 19:43:59 írta petshop »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9155 Dátum: 2016. február 24. - 19:57:54 »
Hol van már a Hybrid Theory-s Linkin Park?  :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9156 Dátum: 2016. február 24. - 20:02:38 »
Minden valtozik. Nekem az lenne furcsa, ha egy muvesz ugyanazt nyomna 20 even at.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9157 Dátum: 2016. február 24. - 20:08:38 »
Ebben igazad van, de erre felhozható negatív példaként a Linkin Park. Azért az több a soknál ha valaki nu-metálként kezdi (és a zenei szaklapok is szeretik), aztán most ott tartunk, hogy gyakorlatilag keményebb diszkót nyom.
Mintha Tom Waitts átváltana black metálba.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9158 Dátum: 2016. február 24. - 20:11:57 »
Vagy mintha David Bowie atvaltott volna drum n' base-re, vagy Gary Numan pop-rol industrialba.  ;)
Ja es rohadtul Off-ban vagyunk... :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2016. február 24. - 20:15:10 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #9159 Dátum: 2016. február 24. - 20:20:26 »

Soha nem értettem miért utálják, utálták annyira a nu metált. Szerintem pont, hogy üdvözölni kellett volna, egy új, friss színt hozott a metál műfajba. Ráadásul -az előadók korából adódóan is- a fiatalok problémáit, érzéseit, gondolatait jól leképezték, véleményem szerint. Én pl. kiörgjöngtem magam otthon egy nu-metal lemezzel, és utána nem akartam randalírozni, meg verekedést kezdeményezni, meg ilyeneket. Szóval nálam működött.

Ha, akkor csak nem vagyok vele így  ;D bár kollegák meló helyen már rohadtul unják hogy örökké ilyen "keményebb" számokat hallgatok, de ha egy némelyik vevő után elborul nálam a bili, akkor ilyet nyomok be  ;D
Mostanában meg főleg a keményebb hangvételű Five Finger Death Punchot tolom örökké.  :hehe:
Amúgy furi, hogy az utóbbi időben egyre többször veszem észre magamon, hogy úgy hiányzik ez a 2000 körüli metal stílus... :headscratch: