Amúgy a Limp Bizkites poént Deadpool hogy értette? Bírtam a bandát, voltak jó számai, meg amennyire emlékszem a listák élén is voltak a 2000-es évek közepe táján. 
Ezt én se értettem, de a jelenetből nem a pozitív megítélés sugárzott.

Én is bírtam őket, egyik kedvencem volt, sőt most is az, de az új
"Stampede of the disco elephants" albumukat lassan már vagy egy éve meg kellett volna hogy jelentessék, de csak egy-két maxi jött ki belőle még.
Hogy a
Chocolate Starfish lenne a legjobb? Nem hiszem, bár kinek mi. A legismertebb, leghíresebb, legközönségbarátabb... igen.
Nekem pont azért nem a kedvencem, mert a legslágeresebb, több számukat is játszották a rádiók, ami egy metálzenekarnál nem biztos, hogy a legjobb dolog. Annak a jele, hogy elpopulárisodott, lágyabb lett a nagyobb eladások érdekében.
Soha nem értettem miért utálják, utálták annyira a nu metált. Szerintem pont, hogy üdvözölni kellett volna, egy új, friss színt hozott a metál műfajba. Ráadásul -az előadók korából adódóan is- a fiatalok problémáit, érzéseit, gondolatait jól leképezték, véleményem szerint. Én pl. kiörgjöngtem magam otthon egy nu-metal lemezzel, és utána nem akartam randalírozni, meg verekedést kezdeményezni, meg ilyeneket. Szóval nálam működött.
A Faith No More sose volt nu-metal. Bár én se tudnám hirtelen besorolni, még csak nem is biztos, hogy metálnak nevezném. Hard rock - punk - alternatív.
Akit kihagytatok, és nagyon emblematikus volt, az a
System of a Down, de ők aztán tényleg eltűntek. A többiek megvannak, de a Linkin Park olyan pálfordulást csinált, hogy ember nincs a régiek közül, aki hallgatja még őket. A
"Thousand Suns" volt az utolsó még számomra elfogadható lemezük, de csak azért, mert konceptlemez volt, és a témája megérintett.