Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285141 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9500 Dátum: 2016. április 25. - 16:24:51 »
Látom nem bírták ki és csak belesuvasztották az agyonsztárolt Rozsomákot is :hehe: Amennyiben végre kapunk egy normális X fegyveres eredetsztorit, több liter vérrel + kaszabolással úgy rendben van a dolog! És ahogy elnéztem az a jelenet tökre olyan lesz mint az X1-ben Rozsi emlékfoszlányai a kísérletről.

Továbbá megtörtént az amire a legutóbbi film óta várunk, vagyis Pietro bevallotta,hogy Magneto az apja!  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #9501 Dátum: 2016. április 25. - 19:39:47 »
A Dc Comics Magyarország face oldaláról:

Véééégre, valami infó Katanáról... szóóóval a kormánynak fog melózni. éljen, azt hittem már gonosz lesz...

"[Katana] nagyon hűséges Amanda Waller és Rick Flag felé," mesélte Karen Fukuhara még a CinemaCon-on. "Alattuk dolgozik, és egyenesben tartja ezt a lázadó bandát. Ő egy védelmező és egy tüzes harcos." Ezt követően a lelkeket foglyul ejtő fegyverről ejtett néhány szót: "A férje lelke szintén a kardban van, és a film során beszél Maseo-hoz." Végezetül azt is elárulta a színésznő, hogy egy autós jelenet kivételével egyszer sem szorult kaszkadőr segítségére a felvételek során.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #9502 Dátum: 2016. április 26. - 12:37:53 »
He, nem tom, a Marvel-Disney parázik? Ontják magukból a tv spotokat, miért jó ennyire ellőni mindent?
Akit kellett meggyőzni, azt már meggyőzték, akit meg nem, az úgyis tojik rájuk...
Kidobtak egy újabb tv spotot, amiben Póki is benne van, ellő egy vicces beszólást (szal azt a kevés kicsiny időt amit vásznon tölt, azt most még rövidítik egy kicsit :hehe: )

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9503 Dátum: 2016. április 26. - 13:14:31 »
Ezt azért megnéztem. Egyelőre nem tetszik, mert tartok tőle, hogy elpoénkodják a komoly részeket is vele. Az AmKap 2 végig komor hangulatú volt, és az egyik legjobb képregényfilm ever. Bíztam benne, hogy így folytatódik, de már vannak kétségeim.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #9504 Dátum: 2016. április 26. - 16:31:38 »
megnéztem, nekem nagyon tetszett benne pókember. jól mozog és nem gondolom, hogy nem lehet attól még komoly maga a film, hogy a pók ellő egy két ilyen viccet. szerintem ez még belefér.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9505 Dátum: 2016. április 26. - 17:33:18 »
Tudod, mondták, hogy 20 perc Pókember.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9506 Dátum: 2016. április 26. - 18:15:13 »
Ő poénkodik, Buckynak meg leesik az álla, hogy olyan erős, hogy elkapta az ütését. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9507 Dátum: 2016. április 26. - 20:00:41 »
Reméljük, a Marvel nem száll el Pókember erejével, mint a Sony. Elektro ellen az erőműben már mindent kibírt. Ha ilyen lenne itt is, nagyon hiteltelenné tenné a többieket.  :uhoh:

Todd

• Pókfej
« Válasz #9508 Dátum: 2016. április 26. - 20:08:46 »
Igen az erőműves bunyó, hogy az az áram ami Elektrót hidegre teszi, közvetlenül Pókin folyik át, az totál abszurd volt...
Szénné égett volna.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9509 Dátum: 2016. április 26. - 21:42:08 »
Abból kéne kiindulni,hogy hiába van emberfeletti képessége attól még csak egy 15 éves kölök. Emlékszem anno a régi ASM szériában inkább az akrobatikus képességét vagy a gyorsaságát hangsúlyozták ki, mintsem a fizikai erejét. Mostanság kezdtek elszállni az írók és Pókiból Herkulest faragtak, Rozsomákból pedig valami elpusztíthatatlan T1000-es terminátort :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9510 Dátum: 2016. április 26. - 22:24:06 »
Azért a pókéval arányos erő eléggé herkulesi erő.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9511 Dátum: 2016. április 27. - 09:00:13 »
Azért ha egy pókra gondolsz, nem az erő az első ami eszedbe jut. :lol:
Szerintem is jobb az, ha Pókember nem ilyen animésen, vagy Van Damme-osan (;D) bedühödik, és valami rejtett erő tartalékkal, amiről eddig ő sem tudott, ronggyá alázza a fő ellenfelét (Zöld Manós bunyó), hanem inkább az eszével, ügyességével oldja meg a dolgot. Mondjuk ilyen szempontból az új széria jobb volt.
Batmannál Nolan is ugyanezt cseszte el. Akit Batman a "leállunk a másik előtt és addig ütjük egymást, míg valaki kifekszik" technikával nem tud lenyomni, az elveri (Bane).

BuB

• Pókfej
« Válasz #9512 Dátum: 2016. április 27. - 09:27:49 »
No, egy kis képen az új harci jelmezek:

Na, Singer csak nem hazudott, próbálták kicsit képregényesre venni.
De akkor ezek szerint lesz egy nagy csata a Fekete ruciban, utána meg ledobják azt a páncélt és így mennek a végső csatára?  :headscratch:
Amúgy bakker, Misztik és Higanyszál is XMen tag... ejh...

Todd

• Pókfej
« Válasz #9513 Dátum: 2016. április 27. - 09:30:50 »
Na, Singer csak nem hazudott, próbálták kicsit képregényesre venni.
Ugye, megint felesleges volt aggódni. :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #9514 Dátum: 2016. április 27. - 10:03:44 »
Annyira nem aggódtam, csak nem vágtam miért megy a saját nyilatkozata ellen, amikor kijöttek az első képek a fekete páncélokról.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9515 Dátum: 2016. április 27. - 13:00:21 »
Idézet
Misztik és Higanyszál is XMen tag... ejh...

Pietro csatlakozásának örülök, mert ő sosem volt hivatalos tagja az ikszeknek csak az Age of Apocalypse-ben,de az ugye nem a 616. Viszont ugyanez már nem mondható el Mystique-ről. Ezt a karaktert teljes egészében megváltoztatták és valahogy nem áll jól neki a hősnő szerep! Felőlem nyugodtan lehet az X-Men tagja,de még előtte gonoszkodjon kicsit aztán később bőven ráérne átállni a jófiúk oldalára. Pont mint a képregényben ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #9516 Dátum: 2016. április 27. - 13:14:06 »
De ott se volt igazán tag, csak Vadóc meg Hope körül kavart, nem?  :headscratch:
De ja, gáz, hogy most belőle ekkora jót csináltak... de ez valszeg nem is Misztik lenne, hanem inkább Jennifer Lawrence...
Az meg külön röhej, hogy az elsőben még ő papolt Bestiának, hogy fogadja el magát... erre meg szinte civil végig... talán a végére megint elfogadja magát...  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9517 Dátum: 2016. április 27. - 13:30:34 »
Itt fordítva van, hisz az elsőkben volt még jó, felnőttként lesz majd rossz, ha átváltozik Rebecca Romijná.  :)
Filmes szempontból érthető, hogy sokat van "civilben", mert az Elsők óta Jennifer a legnagyobb színésznők közé lépett elő. Érthető az is, hogy nagyobb szerepet kap - persze jól felismerhetően -, meg az is, hogy valamilyen szinten beleszólhat abba, hogy ha nem gond, már nem szeretne napi 4-5 órát mozdulatlanul ülni, amíg rátesznek minden sminket.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9518 Dátum: 2016. április 27. - 13:44:50 »
Idézet
Itt fordítva van, hisz az elsőkben volt még jó, felnőttként lesz majd rossz, ha átváltozik Rebecca Romijná.  :)

Tetszik az optimizmusod,de a DoFP óta tudjuk,hogy a régi idővonal megszűnt létezni és vele együtt minden. Na már most eddig volt 3 film az idei etapot is beleszámítva amiben Raven abszolút semmi jelét nem mutatja a rosszaságnak ;D Szerintem nyugodt szívvel kijelenthetjük,hogy mostantól hithű X-Men lesz mindenféle terrorizmust nélkülözve.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9519 Dátum: 2016. április 27. - 13:51:22 »
Szerintem majd utána eldönthetjük, hogy mennyire lett hithű, és mennyire marad terrorista.
Az viszont tény, hogy a régi gárdát és a régi sztori vonalat felejtsük el, mert ez NEM abba fut bele. Ez már egy teljesen független új idővonal.
Mondjuk pont ezért kissé meddő dolognak tűnik, rozsomák X1-2-es átváltozását várni is.
Aki amúgy ahhoz képest, hogy nem változott semmit, már egészen sokat változott. :lol: