Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285245 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9700 Dátum: 2016. június 13. - 22:14:34 »
Hogy segitene? Fel oraval tobb szerencse suti eletbolcsesseget hallgathatunk mely hangokon? Igy is hosszabb volt a kelletenel, ugy 151 perccel...

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9701 Dátum: 2016. június 14. - 07:15:58 »
Nem tudom, ízlések és pofonok, de nekem nagyon nagyon bejött a film. Sokkal jobban mint a Civil War, pedig az is jó volt. A moziban háromszor is megnéztem, a bővített változatot meg már tűkön ülve várom, ahogy a Suicide Squadot is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9702 Dátum: 2016. június 14. - 08:04:04 »
Furcsa, hogy ez a film, bárkinek is tetszik, mert engem nem az háborít fel benne, ami ízlés dolga lenne. Mert szerintem az ellentmondásokkal teli történet nem ízlés dolga. Az, hogy a film sötét, indokolatlanul komolykodó, vagy, hogy Frank Millert utánozva mindenki folyamatosan eszméletlenül nagy életbölcsességeket probál mondani (de igazából csak egy amolyan anti-Coelhoi minden sz*r idézet gyűjteményt játszanak), ezek ízlés dolga kategória, nem is ezt fogom felhozni. Nyilván ezt is lehetne jobban csinálni, mert azért ettől sokkal jobb noir filmek is készültek már, de ez egy más tészta.
Hanem, és innentől  :spoiler:.

Superman a világ másik végéről meghallja, ha Lois bajban van, de a tőle 3-4 méterre lévő bombát nem, mert épp nem figyelt oda. De oké, nem vette észre, hogy ott egy bomba, de ha nagyjából 2 másodperc alatt meghallja Loist ahogy sikít mikor leesik egy felhőkarcolóról, és odarepül Cansasből (vagy a világ másik felére a sivatagba). Akkor ugyanezzel a fénysebességgel a robbanás kezdetétől ki tudta volna hamarabb vinni a bombát, mielőtt még a hozzá képest ólom-sebességgel mozgó tűzfal elérte volna a többi embert.
Batman egy ostoba verőember, aki mindent szétver, vagy felrobbant (ha a maradékot meg megb*szná, akkor már ő lenne Conan a barbár, mondjuk nála változatos volt a sorrend). De most komolyan, milyen hihetetlenül diszkréten intézte a kriptonit elrablását, odasurrant a kikötőbe, megjelölte a ládát, majd a LexCorptól ellopta kijátszva a biztonsági rendszert. Ja nem, felrobbantott vagy lelőtt mindent és mindenkit aki az útjába került, és a Lexcorp úgy nézett ki utána, hogy először azt hittem, terror támadás érte. Érdekes, neki szét lehet bombázni a fél várost, csak Supermannek nem szabad.
Ja de ott van Superman, neki mégis mi baja Batmannal, hogy ijesztő, és félnek tőle a bűnözők? A Daredevilnél említettem, hogy az a jó konfliktus, ha a két főhős nézőpontja eltérő valamiben, de részben mindkettőnek igaza van. Itt a két főhős nőzőpontja teljesen megegyezik, fenntartani a rendet, menteni az embereket áldozatok és gyilkosság árán is, ha nincs más megoldás, csak mindkettő azt képzeli magáról, hogy ezt csak neki szabad.
És Lex, azt hittem legalább ő szórakoztató lesz, de nem volt az. Egy rinyáló kisgyerek volt, és kész. Akinek tényleg ez volt a nagy és gonosz terve, hogy elrabolja Superman anyját és követeli, hogy Superman ölje meg Batmant?? Ez most komoly, ennyi tellett a világ egyik legnagyobb koponyájától, és ennek bedől Superman, ő is ennyire hülye, mert ennyi erővel a Balogh Tibi és a bandája is túl tudna járni Superman eszén, úgy hiszem. mert én ahelyett, hogy rámennék Batmanra, (aki ott van amúgy kb. a Duna túlsó parján, mert itt Gotham és Metropolis olyan távolságra voltak, mint Pest és Buda), a lézerszememmel elkezdeném levágni Lex testrészeit, hogy árulja el, hol van az anyám, vagy a szuper hallásommal, ami 12.000 km-ről meghallja Lois sikítását, csak meghallgatnám, merre találom. De úgy nem lett volna film, épkézláb konfliktust meg elfelejtettek kitalálni...
És Flash minek volt ott? Oké, az az alternatív jövős jelenet hangulatos volt, csak egyáltalán nem volt része a cselekménynek. Az attól alakult ki, ha Lois meghal, ezért Flash figyelmeztette Batmant? De utána Batman egyáltalán nem menti meg Loist (egyedűl Superman teszi), akkor nem is változott semmi. A végén a Martha jelenet után meg, hogy egyből kibékültek, ott már görcsösen röhögtem. Hogy Batman Superman barátja, meg bízz bennem elmegyek megmenteni a mamád, meg Igazság liga. Meg mikor minden második percben bemondták, hogy hála istennek, az a kerület lakatlan, ahol épp most volt egy atomrobbanás méretű nagy bumm. :lol: És természetesen Wonder Woman (aki amúgy meglepő módon a film legkompetenseb karaktere volt eközött a két acsarkodó 5 éves szellemi szintjén mozgó szuperhős közöt) nem szúrhatta be a lándzsát... És a végén mindenki ünnepelte Supermant amiért ugyanazt tette mind eddig, amiért mindenki utálta, lerombolta a fél várost. Ja de már vele volt Batman, úgy már szabad.

Áhh, annyira primitív volt az egész. :stupid: Tényleg csak arra tudok gondolni, hogy akinek bejött, annak a puszta rajongás adta el, hogy Superman és Batman megküzd, de ennyi erővel az a kb 5 perces jelenet ért csak bármit is benne (meg a vége Wonder Woman miatt), mert minden más kifejezetten fájdalmas volt.

Sokkal jobban mint a Civil War, pedig az is jó volt.
Pedig ott volt valódi konfliktus a főbb karakterek között (mert hogy beszéltük korábban, volt pár turista is). Bucky, Steve és Vasember csörtéjét nem lehetett volna azzal elsimítani, hogy alapítanak egy Ugyanúgy hívják a zanyámat facebook csoportot.
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 14. - 08:17:53 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9703 Dátum: 2016. június 14. - 16:31:29 »
Ezen jól szórakoztam.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9704 Dátum: 2016. június 14. - 19:57:31 »
Még valami eszembe jutott, Kent papa.
Itt el lett sütve, hogy az öreg Kent hősnek nevelte Clarkot, és "egy farmer álma volt" Superman. Elfelejtették a saját filmjüket? Éppen fordítva volt. A fater arra nevelte Clarkot, hogy sose fedje fel magát, sose használja a képességeit, huzza be fülét farkát, mert úgyis mindenki mindig utálni fogja, és ezért a hihetetlenül magasztos világnézetéért még meghalni is kész volt. Egy anti-Ben bácsi volt. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 14. - 20:21:18 írta Todd »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #9705 Dátum: 2016. június 14. - 20:10:05 »
Engedd el Todd, engedd el. ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #9706 Dátum: 2016. június 23. - 18:28:46 »
Oh-oh... lehettek volna ilyenek is...

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #9707 Dátum: 2016. június 23. - 19:08:44 »
Miért végül nem voltak? Pedig fotókon is szerepeltek ezek a rucik.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9708 Dátum: 2016. június 24. - 08:59:53 »
Hát nem ilyenek voltak.  :P
Talán még Küki 2. rucija hasonló volt, de mégse volt annyira "képregényhű", mint ez.

Ééés Apo is kaphatott volna egy képregényesebb megjelenést...

Kedvenc kommentjeim az oldal aljáról:  :hehe:

"They had that and went with the other look...?"

" Singer had this on the table and chose that other look?!"

Fej, amúgy tényleg képregényesebb, viszont a Ruciba semmi Egyiptomos nincs... amabba legalább volt vmi kis Csillagkapu-s Gouldos-Egyiptomos beütés...

Todd

• Pókfej
« Válasz #9709 Dátum: 2016. június 24. - 09:06:21 »
Én annyira nem vagyok vérmes divatszakértő, számomra ezek a rucik totál képregényesek.
« Utoljára szerkesztve: 2016. június 24. - 09:18:49 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9710 Dátum: 2016. június 24. - 09:34:50 »
Szerintem is nagyon hozzák. Főleg Rejtélynél voltak nagyon ügyesek. Ahogy átemelték azt a fehér estélyit a páncélba.
Amúgy ez most páncél, vagy a pőre bőre? :D
Apokalipszisnél meg nekem pont az egyiptomi hatás és az a csukja szerű fej-nyak rész nem tetszik. Ez a koncept képregényes is és filmes is (értsd: fekete  :hehe:) Jól illett volna a vászonra.
Jók a gifek  :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #9711 Dátum: 2016. június 24. - 10:38:55 »
Én annyira nem vagyok vérmes divatszakértő, számomra ezek a rucik totál képregényesek.

Persze, képregényesek, látszik, hogy abból merítettek rengeteget, főleg, Kükinál, Árnyáknál és Rejtélynél.

Én csak linkeltem, hogy volt olyan terv is, ami egy az egyben a képregényből lett átvéve, az első ugye a Jim Lee-s Klasszik 90-es évekbeli cucc, a másik meg a 2000-es évek körül volt pár számig Kükin.
Ezeknek a vegyítette lett az ami végül megvalósult.

Rejtélynél meg végül inkább ilyen páncélszerű megoldásban maradtak. A Concepten inkább ilyen kezeslábasnak tűnik.  :headscratch:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9712 Dátum: 2016. június 25. - 19:56:34 »
Ma megneztem a Batman vs Supermant avagy az ostoba veroember vs a sertodott ovodas cimu filmet.
Eskuszom ugy ultem be ra hogy felreteszem minden eloiteletemet, nem varok tole sokat, es megprobalom elvezni.De lehetetlen. Ennyire ostoba ezer ponton sajat maganak ellentmondo szuperhos mozit regen lattam. Nem az a baj, hogy darkos, hanem az, hogy buta.

Hála a jó Istennek,egyet értek veled.Ezek a rideg tények.Semmi egyebet már nem kell hozzáfűznöm.
Gondolatban, koccintsuk egyet, egy jófajta Zip's-el!  8)

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9713 Dátum: 2016. június 28. - 06:49:24 »
Ma megneztem a Batman vs Supermant avagy az ostoba veroember vs a sertodott ovodas cimu filmet.
Eskuszom ugy ultem be ra hogy felreteszem minden eloiteletemet, nem varok tole sokat, es megprobalom elvezni.De lehetetlen. Ennyire ostoba ezer ponton sajat maganak ellentmondo szuperhos mozit regen lattam. Nem az a baj, hogy darkos, hanem az, hogy buta.

Hála a jó Istennek,egyet értek veled.Ezek a rideg tények.Semmi egyebet már nem kell hozzáfűznöm.
Gondolatban, koccintsuk egyet, egy jófajta Zip's-el!  8)

Én meg nem értek egyet veletek, de ettől függetlenül lehet koccintani! :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #9714 Dátum: 2016. június 28. - 07:13:52 »
Én meg ezzel értek egyet. ;D

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9715 Dátum: 2016. június 28. - 08:00:35 »
Akkor ezt is megbeszéltük!  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9716 Dátum: 2016. július 08. - 07:20:36 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #9717 Dátum: 2016. július 08. - 08:10:48 »
Épp linkelni akartam  ;D
Bakker... nem semmi  :roll:
Röhej, hogy ez már nem csak dvd-n és blue-n jön ki, hanem már moziba is bekerül...  :o

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9718 Dátum: 2016. július 19. - 17:02:19 »
Én már azt sem tudom mi ez. :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #9719 Dátum: 2016. július 19. - 21:18:18 »
Épp linkelni akartam  ;D
Bakker... nem semmi  :roll:
Röhej, hogy ez már nem csak dvd-n és blue-n jön ki, hanem már moziba is bekerül...  :o

Biza, kit a francot érdekelne akárcsak DVD-n is inkább a Szörnyecskék 2., a Szellemírtók 2., vagy szinkronosan a régi Eddie Murphy-s filmek... >:(