Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284633 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #10300 Dátum: 2018. március 10. - 09:11:53 »
Ó, tök jó!  :oh: Az Apo végi úgy is szörnyű volt.  :twisted: Ez olyan New X-Menes szerkó. Bár lehet, csak űrruhák.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10301 Dátum: 2018. március 10. - 09:44:51 »
Assetuggyák mitakarnak....

balogh44

• Thanos
« Válasz #10302 Dátum: 2018. március 10. - 20:55:29 »
Könyörgöm, kerüljenek már a Disney-hez a jogok végre, és rántsák gatyába a franchise-t!

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #10303 Dátum: 2018. március 11. - 00:25:28 »
Ez az utolsó Fox-os X-men, utána már nem lesz több. Remélem, hogy a Marvelnél nem akarják átvenni ezt a katyvaszt, hanem a nulláról szépen felépítenék a sajátjukat.
De Kevin Feige nyilatkozta, hogy nemigen kell mostanában X-men-re számítani még, mert megvan a saját tervezetük, amit nem fognak felborítani (aza a 3. fázisban tuti nem lesznek), illetve az még rengeteg szerződésmódosítás, és ügyintézés mire a Fox-tól az X-men jogokat "átjátsszák" a Disney-n keresztül a Marvelhez.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10304 Dátum: 2018. március 12. - 19:55:41 »
Jó lenne egy új külön Disney-Marvelstudios X-men vonal,  saját hangulattal, amibe esetleg benéz egy egy cameora valaki a bosszúállókból.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #10305 Dátum: 2018. március 12. - 21:54:49 »
Én csak remélni tudom, hogyha már így alakult, akkor a Fox elegánsan, szépen elbúcsúzik valamiképpen a franchise-tól, és valahogy lezárja az egészet. Bár ha nem, és "nyitva" hagyja, akkor csak illeszkedni fog abba a katyvaszba, amit az évek során csináltak belőle...  :hehe:

Az szerintem egy járható út lenne, ha a Végtelen Háború során a kövekkel manipulált valóság végül kicsit megváltozna, és valahogy így hoznák be az X-eket.
De ha simán csak behozzák őket, az se baj szerintem. Elvégre Xavier prof álcázza az iskolával, hogy a mutánsok léteznek, így szerintem magyarázható, hogy eddig sikerült rejtve maradniuk a Marvel univerzumban is. Illetve a First Class felállással kezdenék, tehát igazából csak a legöregebb mutánsok léteznének még.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10306 Dátum: 2018. március 13. - 09:00:25 »
De a Fox közben tervezi a Kitty Pryde spin offot, az Xforce-t, az Új mutánsokat csak nem engedték el, állítólag a pótforgatások alatt egy új karaktert is beakarnak vezetni, és még mindig terítéken van a Gambit is...  :roll:
Tehát egyhamar nem engedik el a mutánsok kezét...  :'( :'( :drying:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10307 Dátum: 2018. március 16. - 15:50:10 »
Final trailer : AVENGERS : Infinity War
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10308 Dátum: 2018. március 16. - 17:25:12 »
Mintha már látnám a potenciált benne, de még nem győzött meg. :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10309 Dátum: 2018. március 16. - 18:08:17 »
Szerintem bőven elég ennyi egy előzetesbe. Ebből is látható, hogy lesz benne minden, amit egy ekkora volumenű Marvel filmtől elvárnánk.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #10310 Dátum: 2018. március 16. - 18:23:53 »
Engem a Fekete Párduc még a reakciókat látva is hidegen hagy, de az Infinity Warra biztosan megyek. Nehéz eldönteni, hogy ez érdekel jobban vagy a Deadpool, de azt hiszem, az egy erős mozis hónap lesz. Főleg, ha mellettük még a Solo sem lesz olyan okádék, mint a SJW 8 :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10311 Dátum: 2018. március 16. - 18:35:38 »
Én is nehezen tudok dönteni ez és a Deadpool között, de azért errefelé hajlik. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10312 Dátum: 2018. március 16. - 23:09:41 »
Azért nálam Deadpool a tuti befutó.  ;D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #10313 Dátum: 2018. március 20. - 09:30:21 »
Van már infó arról, hogy mikortól lehet jegyet venni a Bosszúállókra? Én nem találok semmit.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10314 Dátum: 2018. március 20. - 09:48:40 »
Nagyjából akkortól, amikor elkezdik játszani a hazai mozik. Általában az első vetítések előtt egy héttel már lehet venni/foglalni jegyet rá, de ez persze mozi függő dolog.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #10315 Dátum: 2018. március 20. - 17:36:31 »
Ezzel most nem vagyok beljebb :D

Egy bő hónap van a premierig, és a Star Warsokra már két hónappal előre lehetett jegyet venni, ez pedig hasonló kaliber, úgyhogy legalább egyhónapos elővételre számítottam. Az amcsiknál már eladásrekordot is döntött, a hazai moziknál pedig dátumot sem találok.

Viszont ha senki nem hallott ilyesmit, akkor nálunk a szokásos rendszer lehet.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10316 Dátum: 2018. március 20. - 19:53:30 »
Úgy tűnik, hogy a magyar mozik nincsenek tudatában annak, hogy ez a film legalább akkora nagy szám, mint egy Star Wars film.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #10317 Dátum: 2018. március 22. - 07:51:14 »
Yep, valszeg. Mivel igazából már majdnem minden film nagyobb szám, mint egy Star wars, mióta fél évente kif*snak maguknak egy közepes filmet ezen a címen. :(

coleman

• Bűnölő
« Válasz #10318 Dátum: 2018. március 22. - 12:01:57 »
A legutóbbival sikerült elérni a jócskán közepes alatti szintet. A Disney megcsinálta a lehetetlent: a golyóállónak hitt Star Wars franchise süllyedni kezdett. Nem semmi amellett, hogy az imdb pontok hitelességét is nagy léptekkel építik lefelé.

Közben a Marvel filmek szárnyalnak, bár úgy látom, ott is mellényúlkálnak mostanában, de abból még nem csináltak szemetet. Talán nem kockáztatok nagyot, ha azt jósolom, hogy az Infinity War több pénzt hoz majd, mint a Ep 8.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10319 Dátum: 2018. március 22. - 16:18:58 »
Nekem sose volt olyan sürgős, hogy rohanjak a moziba, sok ember, meleg, oxigénhiány. Ráér nekem egy héttel később nyugiban.

A marvel filmekre is ráférne valami kis progresszív hozzáállás néha, nem mindig ez a biztosnsági játék. Valami kis csavar pl. A polgárháborúba sikerült eddig valami kis fordulatot tenni, ott Tony szüleinek halála kapcsán.