Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1288460 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #10480 Dátum: 2018. június 13. - 06:29:39 »
Összeszed még 67 milcsit, és az SW VII-et is megelőzi.
Az az érdekes, hogy én korábban már olvastam valahol, hogy már megelőzte az SW-t.  :headscratch:
Vagy lehet, hogy az a jövőben volt...?  :headscratch: ;D

coleman

• Bűnölő
« Válasz #10481 Dátum: 2018. június 13. - 09:15:34 »
Vagy a nyitóhétvégén, vagy időarányosan. Összesítve még a VII. vezet. Esetleg keverheted azzal, amikor beírtam valahova, hogy két hét alatt megelőzte a VIII-at.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #10482 Dátum: 2018. június 13. - 11:05:16 »
Az a SW VIII. volt Sepi. Azt viszonylag gyorsan beelőzte.

Viszont mennyire látszik a bevételeken, hogy a SW egy amerikai mítosz. A hazai "termése" a VII. résznek több, mint 900 millió dollár, elérhetetlenül magas. A nemzetközi meg 1,1 milliárd.
Ez a Végtelen Háborúnál már most 1,3 milliárd felett van, míg a hazai 'csak' 650 millió.

Kilgores: Valóban. Reméljük a Marvelnek is lesz annyi esze, hogy a következő rész előtt egy másfél héttel ismét moziba küldi a filmet, hogy 'felfrissítse az emlékeket'.  :) Szerintem sokan megnéznék, elég tömény, eseménydús volt, ráadásul igazi mozis élmény, látványorgia is.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #10483 Dátum: 2018. július 31. - 15:48:02 »
Venom trailer:

BuB

• Pókfej
« Válasz #10484 Dátum: 2018. július 31. - 21:44:05 »
Én rohadtul csodálkozok rajta, hogy egyre többen vannak oda meg vissza ezért...  :-\
Sose voltam nagy Venom fan, de csak nekem nem igazán tetszik ez az egész, Eddie Brock saját magával hadakozó beállítása? Nem tom, nekem még mindig egy random szörny filmnek tűnik, amit most elneveztek Venomnak...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10485 Dátum: 2018. augusztus 01. - 07:52:17 »
Én azt nem tudom, hova tenni, hogy (manapság) Univerzum nélkül nekiállnak egy filmnek (Meg Pókember nélkül Venomnak). Mintha az utolsó centet ki akarnák sajtolni, mindegy mi lesz, mielőtt úgyis megveszi őket a Disney.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10486 Dátum: 2018. augusztus 01. - 08:59:22 »
Venom baromi jól néz ki, Hardy pedig tökéletes a szerepre, és még mindig nem értem, ezek miért nem egy Pókember 2-ben bukkantak fel először... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10487 Dátum: 2018. augusztus 01. - 11:14:13 »
Nekem Michelle Williams az, aki miatt a leginkább kíváncsi vagyok rá. Bár a trailer jó volt, tetszett.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10488 Dátum: 2018. augusztus 01. - 12:23:13 »
Hát ez tipikusan az egyik szem sír, másik nevet. Végre csináltak egy baromi jó Venomot (az előző adaptációnál mondjuk nem volt nehéz jobbat csinálni :hehe: ) Pókember nélkül. :roll:
Mondjuk nekem kicsit durva, hogy tényleg embereket eszik.  :-\ Dehát végülis a Megtorló is kinyírja a bűnözőket...  :lol:
Amúgy tényleg jól néz ki Venom, csak az ikonikus pókjel hiányzik róla, de ha egy folytatásban sikerül összehozniuk Pókemberrel, akkor ez megoldódhat.
Egyébként én sem vagyok hardcore Venom fan, bár kedvelem, de elsősorban Tom Hardy miatt érdekel ez a film. Mondjuk az eddigiek alapján elég sablon szörnyfilmnek néz ki, egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim, majd meglátjuk milyen lesz. De nem biztos, hogy moziban nézem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #10489 Dátum: 2018. augusztus 02. - 16:43:11 »
Én valószínűleg mindenképp moziban nézném, és az előzetesek után egyre inkább hiszem, hogy nem lesz szörnyű. Egyébként jónak tűnik a szinkron, különösen a legvége hangzik tök jól magyarul :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #10490 Dátum: 2018. szeptember 24. - 21:29:19 »
Tyűű, végre, úgy néznek ki ahogy kell!! :O

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10491 Dátum: 2018. szeptember 25. - 23:28:44 »
Ha tudják mi volt a baj, miért kellett 5 részen keresztül tolni a torkunkon?

BuB

• Pókfej
« Válasz #10492 Dátum: 2018. szeptember 26. - 08:59:39 »
Mert kuuuuuurta sok pénzt hozott minden egyes alkalommal...   :'(

Remélem, azért a Bee nem fog megbukni... lehet az eddigi negatív hozzáállás rányomja a bélyegét...  :'(
de láttam már olyan kommenteket akiknek meg azért nem tetszik, mert köszönő viszonyban sincs a Bayformersekkel...  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #10493 Dátum: 2018. szeptember 26. - 22:44:30 »
Remélem ez egy soft reboot is egyben. Szóval én személy szerint adok neki esélyt, és köszi de nem kell több Bayformers. :)

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #10494 Dátum: 2018. szeptember 27. - 15:32:07 »
És nem csak Ő néz ki úgy ahogy kell,hanem mindenki !!!
BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #10495 Dátum: 2018. szeptember 27. - 20:54:57 »
Fülelő!!!! Romboló!!!  :oh:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #10496 Dátum: 2018. október 04. - 21:07:40 »
Megnéztem a Venom filmet. Nem sok elvárással ültem be rá, de szerintem tűrhető volt. Nem voltak benne bugyuta dolgok, persze sablonos volt, de nem is nagyon gondoltam hogy több lesz. Tom Hardy viszont nagyon jó volt benne, és mivel ő volt a főszereplő, ez elég volt húzóerőnek, ami elvitte a filmet.
ők szerepletek még benne:
https://marvel.wikia.com/wiki/Riot
https://marvel.wikia.com/wiki/Roland_Treece_(Earth-616)
https://marvel.wikia.com/wiki/Donna_Diego_(Earth-616)
https://marvel.wikia.com/wiki/Carlton_Drake_(Earth-616)
https://marvel.wikia.com/wiki/Anne_Weying_(Earth-616)

A végpoént meg nem lövöm le, az utsó jelentet a stáblista vége felé.  :brow:
« Utoljára szerkesztve: 2018. október 04. - 21:41:47 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10497 Dátum: 2018. október 04. - 22:11:21 »
Azért én baromira borulok azon, hogy a legtöbb hozzászóló azt írja róla, hogy ha nem úgy ültök rá be, hogy ez egy Venom film, akkor tök jó...  :roll:  :hehe:
Bakk, komoly? Milyen rohadt adaptáció ez, hogy úgy kellene beülnöm rá, hogy ne is várjak bárminemű hasonlóságot...  :-\

Todd

• Pókfej
« Válasz #10498 Dátum: 2018. október 05. - 07:00:26 »
Akkor úgy üljünk be rá hogy nemhogy nem Venom film de még csak nem is film, csak mondjuk elmegyünk valamire smárolni a barátnőmmel, és hopp egyből nemhogy tűrhető, hanem egészen kiváló szórakozás lesz.  :lol:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #10499 Dátum: 2018. október 05. - 07:59:52 »
Mint film nem voltak nagy elvárásaim. Mivel már napok óta az jön mindehonnan, hogy mennyire lehúzták, így nem egy 10/10-es filmet vártam. Amúgy nekem, mint aki ismeri venomot meg a történetét valamennyire, tetszett, és azért, mert merített a pókemberes-venomos világból. Élet alapítvány, a fentebb említett szereplők mint pl. a felesége, az ismert szimbióta ellenfél, akit szintén a képregényből vettek. Szóval pókember nem volt benne, nem tőle származik a szimbióta, meg a feleségével is más története van, de ezektől függetlenül szerintem jó venom film volt, mert egy hiteles venomot hoztak létre, a más eredete ellenére.
-----
A Más eredethez hozzátartozik az is, hogy a filmben nem volt az a klasszikus inspiráció, ami miatt a képregényben összejöttek. "gyönyörű gyülölet köt össze minket"
Nem azért jöttek össze, mert volt egy közös ellenségük, hanem mert a szimbióta a saját bolygóján egy lúzernek érezte magát, és ezért itt a Földön Eddie Brockban egy rokonlelket talált, és megkedvelte.
« Utoljára szerkesztve: 2018. október 05. - 10:24:36 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.