Cuki Megtorló.

Egyébként múlt hét csütörtökön láttam én is a Sötét Lovagot, kegyetlen jó lett! Szerintem minden idők egyik legjobb képregényfilmje.

Joker zseniális lett benne, a bűvésztrükkje nagyon ütött. Nagyon félelmetes lett a karakter, szadista pszichopata állat.

Az ő jelenetei a legjobbak a filmben, Ledger óriásit alakított. (Nagyon poén volt hogy Joker mindenkinek máshogy mesélte el, hogy hogyan szerezte a sebhelyeket az arcán.

)
Harvey Dent is nagyon jó karakter volt, igazi tragikus sorsú Kétarc lett belőle, ráadásul rém rondán nézett ki.

(Ha a 3. filmben tényleg benne lesz Rébusz, remélem azzal is csodát tud tenni Nolan, és sokkal jobb lesz, mint a Joel Schumacher-féle borzalomban volt. Sőt, én Mr. Freeze-t is megnézném Nolan verziójában.)
Bale szintén tökéletes Batman továbbra is, komor és brutális. Tetszett a Batpod megoldás is, így már érthető, miért lett ilyen a kinézete.
Összeségében nagyon durva és brutális, ugyanakkor zseniális filmet hozott össze Nolan, nagyon jó volt a forgatókönyv, Joker monológjai is jók voltak. Szerintem simán kaphatott volna 18-as karikát is a film, annyira durva volt. Nagyon magasra tette a lécet Nolan, kiváncsi vagyok lehet-e überelni ezt.