Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284283 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #2760 Dátum: 2009. május 02. - 11:17:18 »
Gondolom majd a Wolverine Originsben lehet erről szó, ha már Log első kalandjait meséli el, csak nehogy Daniel Way írja... :drying:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2761 Dátum: 2009. május 02. - 11:36:42 »
Tehát ezt nem magyarázták meg a filmben? :o Az fura.
De valami magyarázatot adtak rá, csak szerintem ha az ember jobban belegondol, akkor nem túl hihető.
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2762 Dátum: 2009. május 02. - 11:50:47 »
És az senkit nem zavart a rozsomák filmmel kapcsolatban, hogy:
Sok dolog zavart benne, de a legtöbb, amit felsoroltál nem.
Igazábol ez már bőven túlmegy a szörszállhasogatás kategórián, hogy mindent, ami egy kicsit is eltér felsorolsz. Persze kinek mi, de várható volt, hogy sokminden más lesz, mivel az X 2-ben mondják is, hogy 15 éve kapta a karmokat.
Nagyobb probléma volt az, hogy csak a filmekkel kapcsolatban is tele van ellentmondásokkal.
Kardfog miért vált csupán 15 év alatt annyira állatiassá, ha ddig 100 év alatt nem változott semmit. Miért mondta azt Striker az X2-ben, hogy ő adott karmokat farkasnak, ha elötte is tudta, hogy voltak neki. És szintén Strikerrel kapcsolatos, hogy azt miért mondta, hogy azt hitte, hogy Farkas megismételhetetlen, ha rögtön utánna csinált egy Baracka utánzatot. Sőt mivel képes volt Farkas DNS-ét és képessgéeit bárkibe átültetni, így akár sorozatgyártásba is kezdhetett volna...
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 02. - 12:01:27 írta Todd »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2763 Dátum: 2009. május 02. - 13:01:01 »
Sok dolog zavart benne, de a legtöbb, amit felsoroltál nem.
Igazábol ez már bőven túlmegy a szörszállhasogatás kategórián, hogy mindent, ami egy kicsit is eltér felsorolsz. Persze kinek mi, de várható volt, hogy sokminden más lesz, mivel az X 2-ben mondják is, hogy 15 éve kapta a karmokat.

Legyen neked igazad, szőrszálhasogatás, de engem akkor is az zavart hogy a legkevésbé sem akarnak hűek lenni az eredeti figurához, azon kívül, hogy adamantium csontjai vannak, meg hogy x-fegyver. Az állati ösztöneit is kihagyták teljesen, végig nem állatiasodott el, és semmi utalás nem volt az állati természetére, ami a karakter legjellemzőbb vonását adja meg.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2764 Dátum: 2009. május 02. - 13:03:58 »
Kardfogú és Logan pontos kapcsolatát sose tisztázták a képregényben. Az Ultimate-ben próbálkozott Kirkman azzal, hogy apa-fiát csináljon belőlük, de végül az is ment a süllyesztőbe. Ezt a jelek szerint olyan sokáig húzták, hogy már nem akad olyan megoldás, amit végül stabilnak mernének mondani a szerkesztőségben. Már az csoda volt, hogy anno a valódi nevét és születési dátumát meghagyták a mini után.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2765 Dátum: 2009. május 02. - 13:08:35 »
Legyen neked igazad, szőrszálhasogatás, de engem akkor is az zavart hogy a legkevésbé sem akarnak hűek lenni az eredeti figurához...
Végülis teljesen meg tudom érteni. Az állatiasság hiánya engem is zavart, egyértelműen azért maradt ki, hogy gyorsabb legyen a film. Az egész öreg tatáéknál töltött rész egy giccsparádé volt.
Jut eszembe a DP-s alternatív befejezést látta valaki?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2766 Dátum: 2009. május 02. - 13:09:36 »
Egyébként eredetileg Claremont is Rozsi apjának szánta Kardfogút.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2767 Dátum: 2009. május 02. - 13:12:18 »
Jut eszembe a DP-s alternatív befejezést látta valaki?

Nem ez az?
 :spoiler:
http://www.youtube.com/watch?v=IgndmyItrg0

Todd

• Pókfej
« Válasz #2768 Dátum: 2009. május 02. - 13:15:55 »
Gondolom igen. Köszi.
Hát akkor viszont Kainnnek lesz igaza, tovább gyalázzák a karaktert.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2769 Dátum: 2009. május 02. - 13:21:25 »
Csak tudjátok mit nem értek? Ha Ez a Deadpool nem Az a Deadpool, és mégis spin off készül belőle, akkor miért Ryan Reynolds készül az önálló Deadpool film címszerepére, ha ezt a karaktert nem ő, hanem Scott Adkins játszotta a filmben.
Vagyis Wade Wilsont akiből a képregényben Deadpool lett Reynolds alakította a Farkasban, viszont Deadpoolt már Adkins. Nem tudom értitek-e mire akarok ezzel kilyukadni. Lényegében arra, hogy ennek így nincs értelme.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2770 Dátum: 2009. május 02. - 13:59:14 »
Na jó, ma megyek és megnézem másodszor is.
Számomra az volt fura, hogy míg az X2-ben flashbackben mutatták a beültetés utáni felébredést, ahol kitört a helyszínről, itt lőttek rá, meg minden. De persze emlékezhetett rosszul.
Ben: hát azért, mert alighanem Wade Wilson lesz a Deadpool főszereplője, ahogy ez lenni szokott. Deadpoolnak csak akciójelenetei lesznek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2771 Dátum: 2009. május 02. - 14:04:14 »
De gyerekek ez így akkor is egy orbitális hülyeség, és bocsássatok meg de egy ideig ez lesz a vesszőparipám, mert totál képtelenség, hogy az a bevarrt fószer Deadpool legyen. Az összes helyen Weapon XI-ként hivatkoznak rá, és még Scott Adkins hivatalos oldalán is nem Deadpool hanem Weapon XI szerepéről beszél. Most vagy a Fox hülyült meg vagy én. És lássuk be egyik sincs kizárva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2772 Dátum: 2009. május 02. - 14:08:07 »
Kedves Ben, akkor hát máris megvan a megoldás a Deadpool filmre.  ;)
Wade dns-éből készítették el ezt a Deadpoolt, a Weapon XI-et. Wade-ből meg majd készítenek egy sima Deadpoolt, ha már ez kinyiffant.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2773 Dátum: 2009. május 02. - 14:11:05 »
Na jó, este jövök. Úgy felhúztam magam, hogy jobb ha még ma megnézem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2774 Dátum: 2009. május 02. - 14:30:24 »
Ben, ez Deadpool, kész biztos, tudjuk, mit láttunk, elég szörnyű ez a száj nélküli valami, de ez lett DP.
Valószínüleg az önálló DP filmnek meg azért Ryan lesz a főszereplője, mert a FOX nem tud mit kezdeni DP karakterével, ezért valójában Wade Wilson filmet készít, ahol majd a jókedvű, és jóképű bérgyilkos ossza az igazságot. Biztos fasza lesz, meg minden, csak nem DP.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 02. - 14:36:16 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2775 Dátum: 2009. május 02. - 17:14:57 »
Ben, ez Deadpool, kész biztos, tudjuk, mit láttunk, elég szörnyű ez a száj nélküli valami, de ez lett DP.

Most már én is tudom, 8 perce értem róla haza, pont beestem a vetítés kezdetére, az előzetesek után robbantam be a terembe, de nem kellett átgázolnom senkin. A vetítőteremben velem együtt voltam vagy egyen.
A véleményem röviden és tömören:  :stupid:
Hát én nem egészen ilyesmit vártam az előzetesek alapján. A korábbi X-Men filmek világába remekül illik, de az igazi Wolverinnek a közelében sincs. A Deadpool-os dologgal is tisztába jöttem és ez így xar.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2776 Dátum: 2009. május 02. - 17:18:50 »
Akit ryan reynolds játszott az volt wade wilson, belőle csinálták a weapon xi-et, akit más játszott. Hogy ryan reynold még egy filmben szerepelhet, anak gondolom az lesz az oka, hogy az előzmény lesz, szóvel megismerhetjük azt, hogy jutott el a rozsomák filmig.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2777 Dátum: 2009. május 02. - 18:32:27 »
Wolberine trailer (nem, nem írtam rosszul, nézzétek végig)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2778 Dátum: 2009. május 02. - 18:42:41 »
Mintha csak Bent látnám.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2779 Dátum: 2009. május 02. - 18:51:40 »
Basszus nekem is ez jutott eszembe mikor először megnéztem.  ;D