Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284706 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #2980 Dátum: 2009. május 19. - 14:02:02 »
Lehet csak szimplán egy kódnév mint a Farkas.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2981 Dátum: 2009. május 19. - 14:41:48 »
Vagy James Logan Howlett ;D

De nem tom, mert Victor többszőr hívta a csapat előtt Jaminek.
Aztán a favágós jelenetnél hallottuk először Logannek, Strykertől, onnantól kezdve meg mindenki Loganezte, kivéve Victort.
Még Blob és Wraight is, akik 6 éve nem látták és hallottak felőle, és kapásból Logannek hívják, nem Jamesnek. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2982 Dátum: 2009. május 22. - 12:03:49 »
Transforminators  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2983 Dátum: 2009. május 23. - 09:19:11 »
"Have you seen this boy?"  :lol: Ezen kifeküdtem.  ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2984 Dátum: 2009. május 23. - 18:51:03 »
Komolyan mondom :o egyeseknek túúúúúúúúúúúúúúúúl sok szabadideje van :stupid: :hehe: :stupid: :hehe:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2985 Dátum: 2009. május 24. - 19:08:39 »
Nézegettem az új Terminator film box office adatait, és azt kell mondjam ez totál szívás. A nyitóhéten az Éjszaka a Múzeumban (Night at the Museum 2) folytatása több bevételt termelt, mint a robotos apokalipszis.
A Termosztátorok a nyitóhétvégén 43 millió körül hoztak, összesített bevételben pedig 56 milliónál tartanak. De ebben még nincs benne a külföldi bevételi adat.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2986 Dátum: 2009. május 24. - 19:27:48 »
Eléggé lehuzogatják valamiért, állítólag az lesz a film vége amiről pletykáltak... hát nem tudom, azért ha tényleg az akkor kicsit olyan mintha belerúgtak volna az első két részbe (a legjobbakba) de lehet filmen tetszeni fog.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2987 Dátum: 2009. május 24. - 20:33:00 »
A nyitóhéten az Éjszaka a Múzeumban (Night at the Museum 2) folytatása több bevételt termelt, mint a robotos apokalipszis.
Ezen nem csodálkozom, hiszen az első része is nagyon jó film volt, valamint tele van húzónevekkel. Míg a Tejminátoj csak Bale-el büszkélkedhet, ami azért kevés (pláne egy olyan komoly eposzban, amit még Schwarzenegger tett híressé).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2988 Dátum: 2009. május 24. - 20:40:52 »
Ez teljesen igaz. És mégis hatalmas arculcsapás ez a készítőknek, mert hónapok óta csak azt lehet hallani, hogy "Hú a Terminatort mennyien várják!". Brutális reklámkampányt kapott, minden csapból ez folyt, nem volt olyan nap hogy ne jött volna új riport vagy előzetes/spot akármi róla, és a mérsékelten reklámozott Ben Stiller film mégis túlszárnyalja nézőszámban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2989 Dátum: 2009. május 24. - 20:44:42 »
Hát ez szívás... :-\
Mondjuk örülök neki, nekem nem tetszett eleve az egész, főleg  a TF-eses koppintások :hehe:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2990 Dátum: 2009. május 24. - 21:06:11 »
Én nem örülök neki, hogy ben stiller egy újabb gagyvaréksága túlszárnyal egy ilyen kultikus és régen várt filmet, mint ez a terminátor.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2991 Dátum: 2009. május 24. - 21:09:51 »
Sajnos a Watchmen után ismét bukni látszik egy film, amit finoman szólva is meglehetősen túlreklámoztak. Ez már a ló túloldala, amikor azért nem megy már el az ember rá, mert már egyszerűen belefásult, hogy mindenhonnan a Terminátorok jöttek. Kicsit több ész kéne a marketing mögé a "nyomjuk, ahol csak lehet"-nél.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2992 Dátum: 2009. május 24. - 21:22:44 »
Az előzetes vélemények szerint amúgy elég lapos a film sajnos. Tömve van akcióval, de se értelmes történet, se normális karakterek...lehet az a 30 kivágott perc nagyon érződik rajta. Egyszóval olyan Transformers szint, csak poénok nélkül.

Amúgy ha tényleg ilyen gyenge, remélem bukik a pénztáraknál, aztán végre békénhagyják a szériát, ha már egy normális filmet nem tudnka csinálni. :drying:

A Watchment is  agyonnyomták, mégis nagyot bukott...pedig ott legalább ötletes volt a kampány, meg változatos, az átlaghoz képest kreatív. A terminatornál még ez sem áll fennt, pár jó traileren kívül nagyon béna poszterek voltak, unalma sklippek, meg kitették jóformán a teljes filmet netre...

Idézet
Sajnos a Watchmen után ismét bukni látszik egy film, amit finoman szólva is meglehetősen túlreklámoztak. Ez már a ló túloldala, amikor azért nem megy már el az ember rá, mert már egyszerűen belefásult, hogy mindenhonnan a Terminátorok jöttek. Kicsit több ész kéne a marketing mögé a "nyomjuk, ahol csak lehet"-nél.
Ezen elv alapján a TDK is bukott volna. Ledger halála miatt a csapból is az a film folyt, én egyedül egy filmnél untam már rá borzalmasan a reklámra és az pont a TDK.

Idézet
Ez teljesen igaz. És mégis hatalmas arculcsapás ez a készítőknek, mert hónapok óta csak azt lehet hallani, hogy "Hú a Terminatort mennyien várják!". Brutális reklámkampányt kapott, minden csapból ez folyt, nem volt olyan nap hogy ne jött volna új riport vagy előzetes/spot akármi róla, és a mérsékelten reklámozott Ben Stiller film mégis túlszárnyalja nézőszámban.
Elég szomorú, hogy egy Ben Stillerre többen kíváncsiak. Persze az ilyen filmre beül papa-mama kisgyerek...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2993 Dátum: 2009. május 24. - 21:34:24 »
Az első része is csak mérsékelten volt vicces, erre már nem is igazán leszek kíváncsi. A Terminátor 4 bukása meglepő akkor is, bár őszintén szólva már arra se voltam kíváncsi kicsit se. Még Schwarzival se érdekelne még egy bőr ugyanarról, nemhogy Béllel.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2994 Dátum: 2009. május 24. - 21:54:49 »
A legnagyobbat egy sg-s cikken kárörvendtem. Pedig én tényleg azok között vagyok, akiket pozitívan befolyásolt a film reklámkampánya és a megnézésére ösztönzött, de inkább megvárom a DVD-t a kimaradt fél órával.
De Arnold cameo-ja miatt is sokan húzták a szájukat.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 24. - 22:07:38 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2995 Dátum: 2009. május 24. - 22:32:14 »
Pedig nem. Az előzetes képeken húzták a szájukat, mindenki azt mondta mozgóképen, a vásznon jó.

Én biztosan megnézem moziban csak nem tudom mikor. Rettenetesen el vagyok havazva 2 szigorlattal. :(

Mellesleg jócskán nem még egy bőr lenne ha jó lenne, mert bőven van potenciál a sorozatban. A 3. rész volt még egy bőr.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2996 Dátum: 2009. május 25. - 11:43:22 »
Ó a francba. Pedig hogy vártam ezt a filmet. :-\ Azt nem tudni, kb mennyibe kerültek a gyártási költségek?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2997 Dátum: 2009. május 25. - 12:43:03 »
Majd Ben kijavít, de olyan 200 milla.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2998 Dátum: 2009. május 25. - 13:20:01 »
És az a kemény hogy már készítik elő az 5. részt...

BuB

• Pókfej
« Válasz #2999 Dátum: 2009. május 25. - 13:53:03 »
De elvben azt Cameron csinálja, legalábbis volt egy ilyen pletyka.