Szerző Téma: Régi képregényfilmek  (Megtekintve 497582 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Régi képregényfilmek
« Válasz #760 Dátum: 2009. április 24. - 08:09:54 »
Pontosan igazad van. Csak sajnos az átlagnéző nem így áll hozzá, és gondolom pont ezért bukott meg odakint ez a film is, amiért nagy kár.  :drying: Pedig megnéztem volna mégegy részt ezzel a gárdával, de ezek után azt hiszem, hogy kevés az esély rá, hogy valaha mégegy Megtorló film készüljön.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #761 Dátum: 2009. április 24. - 10:04:01 »
Idézet
Érdekes, az ilyen hülye akcióvígjátékokra senki se mondja, hogy lerágott csont, pedig havonta 10 olyat kapunk.
Jajj dehogynem. Én már nem is nézek olyanokat, meg lassan vígjátékokat sem, mert már nagyon unalmasak lettek. Már csak azokat nézem meg, ahol nagyon jók a nézői visszajelzések.

Az új Megtorló szvsz egy egyszernézős, erős kis B film. tényleg annyi a baja, hogy már tízmillió ilyen filmet láttam már, így nem tudott annyira lekötni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #762 Dátum: 2009. április 26. - 15:32:06 »
Na ezen komolyan behúgyoztam  :lol:

Az Empire Online most egy olyan listát állított össze, hogy melyik képregényhős keresi a legtöbb pénzt a képregények világában a legcsóróbbtól (nem meglepő: Pókember) a leggazdagabbig akinek a vagyonából nemcsak sajtburgerre de high-tech páncélokra is telik, íme a lista

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #763 Dátum: 2009. április 26. - 16:31:12 »
Ööö... a Fantastic Four Inc. éves jövedelme nem tíz-tizenegy számjegyű? Legalábbis Reed sokmilliárd dolláros szerkezeteket is épített már saját költségekből. Meg Luthor is fura, hogy a Worthington-vagyon mögött van, azt hittem, a DC egyik leggazdagabb embere, a LexCorp a WayneTechhel szokott vetekedni általában a lista élén.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #764 Dátum: 2009. április 26. - 16:33:14 »
Itt gondolom nem a képregényeket, hanem a filmeket vették alapul.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #765 Dátum: 2009. április 26. - 19:27:40 »
Szerintem is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #766 Dátum: 2009. április 26. - 19:36:54 »
Érdekes kis lista, az élén természetesen Tony van. :D Bár engem inkább jobban érdekelne egy olyan, ahol a képregényeket veszik alapul. :) Na, az nem kis meló lenne. Nem ám. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #767 Dátum: 2009. április 26. - 20:54:26 »
Írták is, hogy a filmek alapján. Bár én Batmant gazdagabbnak gondolnám, mint Vasembert. Ja, és a Fantasticar szerintem többe volt, mint a Vaspáncél.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #768 Dátum: 2009. április 29. - 11:17:47 »
De szerintem azért a filmekben is bőven volt csórobb szuperhős, mint Pókember (képregényekben meg tonnaszámra van), helyböl ott van Spawn.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #769 Dátum: 2009. április 29. - 15:19:38 »
Neki gyakorlatilag sosem volt egy vasa sem. Már ez kizárja a listáról szvsz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #770 Dátum: 2009. április 29. - 15:43:45 »
Mert Spawnnak aztán nagyon kellett a pénz. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #771 Dátum: 2009. április 29. - 16:34:14 »
Nem, egyálltalán nem kellett, de attól még tuti kevesebb volt neki, mint Parkernek. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #772 Dátum: 2009. május 01. - 00:01:11 »
Semmi nem volt neki. Ez olyan, ha egy olyan embert tennél egy "Ki céloz a legpontosabbn" lista végére, akinek nincs szeme.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #773 Dátum: 2009. május 07. - 00:25:55 »
Azért ne felejtsük el, hogy Spawn az "életerejéből" tudott varázsolgatni, nem? Egy bőröndnyi pénzt is odavarázsolhatott volna magának, ha akar. :D De tény hogy neki egyáltalán nem volt szüksége lóvéra. Mondjuk úgy könnyű, hogy zombi vagy és még csak enned sem kell... ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #774 Dátum: 2009. május 07. - 07:47:11 »
Persze, de költhette volna ruhára.  :D
This is a joke. A real practical Joke.

Ju

• Pókfej
« Válasz #775 Dátum: 2009. május 07. - 09:30:18 »
Vagy szemránckrémre. ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #776 Dátum: 2009. május 07. - 15:25:40 »
Vagy képregényre.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #777 Dátum: 2009. május 07. - 19:36:13 »
Ritkán lepődöm meg, de azért most ezen még én is. A Marvel 1977-ben már el akarta készíteni a She-Hulk filmváltozatát, méghozzá a kor női Arnold Swájcinégerével, Brigitte Nielsen-el a címszerepben. A filmet a 80-as évek elején akarták bemutatni, de végül néhány promo képen kívül több nem valósult meg a tervből, mert a producerek kihátráltak (értsd úgy menekültek mintha Romita jr. engem kergetne egy dedikált alkotásával). 91-ben volt még egy kísérlet a project felélesztésére, de akkor már Nielsen is visszadobta a dolgot, és rendes forgatókönyvíró sem akadt. És most kapaszkodjatok a libero pelenkába, a rendezést Sam Raimi-re akarták bízni. A képek itt tekinthetőek meg: http://www.benreilly.extra.hu/index.php?spgmGal=Hirek_a%20Spidertomra/sh

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #778 Dátum: 2009. május 07. - 19:42:22 »
Hm, érdekes lett volna ha elkészül. Azért megnéztem volna, bár azért zavar, hogy igazán nem volt zöld az Amazon. Mert a zöld rúzs azért nem teszi őt She-Hulkká.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #779 Dátum: 2009. május 07. - 21:19:38 »
Én is megnéztem volna, de egyáltalán nem hasonlít. :roll: