Na, ezt is megéltük. Tegnap megvettem egy régi (1994-es) Charlie Sheen filmet, a Hajszát DVD-n. Nekem tetszik az a fim, ami bár nem oscar díjas, mégis mindig jót tudok röhögni rajta, meg szerintem marha jól ábrázolja a modern médiát, hogy mi mindenre képesek egy jó sztoriért, és hogy mi mindent képesek belemagyarázni egy "hétköznapi" eseménybe. Mindegy, nem az a lényeg, hanem hogy megvettem a dvd-t és mit látok? A képminőség olyan, mintha valami régi mozis felvételű videókazit (biztos találkozott már mindenki ilyennel) néznék. A hang jó, de tök kásás a kép. Viszont az a poén, hogy ezt a filmet így adták ki. Ki gondolta vona, hogy akár egy 94-es film esetében (ami azért nem olyan idő, hiszen ennél sokkal régebbi filmek is kristálytiszta képpel jelennek meg) ez előfordulhat, hogy egy dvd-n nem a szép tiszta képet kapom vissza. Úgy látszik 599 forintrt csak ennyi jár.
Viszont most a Tuskó bevásárlóközpontban láttam (biztos lesz majd máshol is), hogy újra vannak olyan DVD filmek amik kettő az egyben jelentek meg, 1990 forintért (tehát elosztva, majdnem ezer forint egy film). És most egészen jó filmeket raktak így össze. Például lehet így kapni a Fenegyerek/Elektra, F4/Én a robot, Die Hard 1-2, Nagy Durranás 1-2, stb filmeket. Simán megéri, úgyhogy aki annyira nem ragaszkodik az extrákhoz, és még nincs meg neki eredetiben ezek a filmek, akkor most jó eséllyel és olcsón beszerezheti őket.

Egyébként az a poén, hogy ott volt a Nagy Durranás 1-2 így egyben 1990 forintért, és nem messze mellette láttam csak a Nagy Durranás 1-et ugyancsak 1990 forintért. Jót röhögtem rajta, hogy ki az a hülye aki majd ennyiért megveszi, amikor ugyanezért a pénzért megkapja mindkettőt.