Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363043 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sullkrisz

• Gyík
  • **
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6900 Dátum: 2012. november 06. - 19:46:57 »
Nem tom, mondom nekem a film minden része nagyon bejön.. Idegtépő, izgis és tényleg nem lehet tudni mikor ki fog meghalni. Továbbá egyáltalán nem a látványra megy, feszült, az egyedi kameramozgáások és állások fergetegesek.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 06. - 19:54:21 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6901 Dátum: 2012. november 06. - 20:26:48 »
Nekem a Mad Max a kedvenc filmem.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6902 Dátum: 2012. november 06. - 20:27:57 »
Szia Peti! Amm nekem már mondtad! Bocs de nagyon megtetszett a fórum, ezért vagyok keveset facen.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6903 Dátum: 2012. november 06. - 20:32:25 »
Semmi gond. Itt is lehet dumálni.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6904 Dátum: 2012. november 06. - 21:08:51 »
Nekem a Mad Max a kedvenc filmem.

Az is jó film. De csak az első, a többi már kissé erőltetett.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6905 Dátum: 2012. november 06. - 21:29:37 »
Nekem csak az első létezik.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6906 Dátum: 2012. november 06. - 21:34:47 »
 Miről szól?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6907 Dátum: 2012. november 06. - 21:45:21 »
A nukleáris világégés után játszódik. A főszereplő a sivatagi rendőrség tagja. A szervezetnek az a dolga, hogy elkapja az ámokfutókat az utakon. Az egyik üldözésben meghal egy ámokfutó és egy nomád motoros banda érkezik a testéért a környékre. Megölik a fickó cssaládját és a legjobb barátját, ezért levadássza őket és pont olyanná válik mint ők. Amit különösen szeretek benne, hogy nincs happy end.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6908 Dátum: 2012. november 06. - 21:49:37 »
Most néztem meg a The Watch (Kertvárosi kommandó) - Ben Stillert és Vince Vaughnt - filmet. Hááát. Van 1-2 poén, de valahogy egyszer nézhetőre sikerült.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6909 Dátum: 2012. november 06. - 22:05:41 »
valahogy egyszer nézhetőre sikerült.
Ez vajon az a pillanat, amikor ne mondjam, hogy 'ezen nagyon csodálkozom'...? ;D ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6910 Dátum: 2012. november 06. - 22:07:19 »
Még a csodálatos elme amit nagyon szeretek!

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6911 Dátum: 2012. november 06. - 22:09:20 »
Ez vajon az a pillanat, amikor ne mondjam, hogy 'ezen nagyon csodálkozom'...? ;D ;)
Nem kell, hogy mond ;) Bár Bennek vannak olyan filmjei, amiket szívesen megnéztem többször is.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6912 Dátum: 2012. november 06. - 22:13:14 »
Nem kell, hogy mond ;) Bár Bennek vannak olyan filmjei, amiket szívesen megnéztem többször is.
Talán az Apádra ütök az egyetlen, amit többször is láttam... :) :headscratch: Régen tökre tetszett, idén nyáron viszont az idegeimre ment. De valami nagyon. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6913 Dátum: 2012. november 06. - 22:18:20 »
Ééén is épp tegnap néztem és akartam is írni, ugyan ezt!!! :)
Meg azt, hogy állati nagy meglepetés is volt a a film, mert a  trailer alapján nem derül ki hogy ez egy alienes film. Csak az, hogy bénáznak a polgárőrök. erre az egész olyna, mintha egy Faculty- az invázium, meg Testrablók utánérzés akarna lenni, ahogy az idilli kertváros kényelmetlen gyanakvással teli hellyé változik de nem sok sikerrel. És meglepően véres is, az ufók pedig marha jól kivitelezettek és elég horror dizájnúak.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6914 Dátum: 2012. november 06. - 22:28:29 »
Pedig az ufók benne vannak a bemutatóban. Nekem az Éjszaka a múzeumban is tetszett tőle. Sőt bevallom, először még a Zoolander is  :-[ És tavaly kétszer megnéztem a Hogyan lopjunk felhőkarcolót. :)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6915 Dátum: 2012. november 06. - 22:31:07 »
A felhőkarcolos óriási! Főleg a zenéje! Na meg milyen jo szorult helyzetbe kerültek mikor a kocsit kilogatták :D fantastic!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6916 Dátum: 2012. november 06. - 22:35:27 »
Én egyáltalán nem nézek vígjátékot.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6917 Dátum: 2012. november 06. - 22:38:44 »
Én se mostanában, jobban szeretem a megrazkodtatobb filmeket, de a felhőkarcolosban állati jo volt a küldetés. Már kicsit a mission impossible nyomában volt :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6918 Dátum: 2012. november 06. - 22:39:09 »
Én egyáltalán nem nézek vígjátékot.
Hááát, kinek mi jön be. :)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #6919 Dátum: 2012. november 06. - 22:41:25 »
Èn azt a vígjátékot még megnézem amiben van jo kis akció.