Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363071 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

rheinfuss

• Rengető
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7820 Dátum: 2013. július 20. - 10:49:32 »
Megnéztem a Z világháborút. Nem volt észvesztően jó, de a zombifilmek között a jobbak közé került. Persze Brad Pitt nagyon sokat segített ezen, nélküle elég átlagos lett volna.

Én is a héten láttam, és nagyon élveztem. Kicsit tartottam is tőle a forgatás körüli bonyodalmak/hírek miatt, de nagyon szórakoztató film lett. Eddig talán ezt élveztem legjobban a nyári filmek közül. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7821 Dátum: 2013. július 20. - 13:07:04 »
Kiv leszek rá, de majd csak tékából, mert nagyon drága a mozi, tök meglepődtem, hogy egy sima 2d jegy 1800 pesten  :o
Azért a Pacific rimet megnéztem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7822 Dátum: 2013. július 20. - 13:14:16 »
Naja, elég drágák a jegyek, de szokott akciós nap lenni a mozikban. A Cinema City mozihálózatában pl szerdai napokon a 2D-s jegy csak 1190 Ft.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7823 Dátum: 2013. július 20. - 18:45:36 »
Hát ja, én is csak azért láttam az új Pixar filmet, mert kaptam rá ingyenjegyet. :uhoh:

kzoli

• Sakál
« Válasz #7824 Dátum: 2013. július 20. - 18:47:22 »
Az utóbbi időben több filmet is megnéztem.
Nézzük sorjában:
- Gonosz halott (Evil dead): egyszer meg lehet nézni,semmi több (negatív)
-Z világháború : szintén,mint az előző film,egy picivel talán több (semleges)
-Tűzgyűrű (Pacific rim): na,ez volt még a leglátványosabb film,ezt megnézném máskor is (pozitív)
A Föld után (After Earth): hasonlóan az előzőhöz,lehet,megnézném máskor is. (nem rossz/pozitív)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7825 Dátum: 2013. július 20. - 18:54:48 »
A föld után pedig szerintem ritka rossz film lett.

kzoli

• Sakál
« Válasz #7826 Dátum: 2013. július 20. - 19:05:29 »
Nos,ízlések és pofonok. Nem állok ki a film mellett,mert láttam már sokkal jobb filmet is,ez sem vitt fel az egekbe,de azért lehet,hogy megnézem később is. Ennyi.
Láttam az új Superman filmet is. Hááát. :-\ Azt hittem,folytatódik a történet az előző után. Csalódnom kellett,mert a kezdetektől indult. Viszont igényesebb volt,mint az eredeti film. Picit nehezen társítottam a címszereplőhöz, mert nem az a "superman-es"kisugárzású. De kénytelen leszek megszokni,mivel,úgy tűnik,Ő lesz az új Superman. Remélem a folytatás tényleg folytatás lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 20. - 19:17:15 írta kzoli »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7827 Dátum: 2013. július 20. - 22:00:21 »
Neked tetszett a Superman Visszatér?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7828 Dátum: 2013. július 21. - 00:57:06 »
Mit értesz "eredeti film" alatt?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7829 Dátum: 2013. július 21. - 02:00:39 »
Annak az embernek az ujjait aki Returnst írta kalapáccsal szétverném utána meg lángszóróval leolvasztanám, hogy többet egy betűt ne tudjon leírni. 

kzoli

• Sakál
« Válasz #7830 Dátum: 2013. július 21. - 07:43:22 »
Nem estem hasra a Superman visszatértől,de azt hittem,hogy folytatni fogják és nem pedig vissza a kályhához.
Az eredeti alatt a Christopher Reeve-féle 4 filmet értem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7831 Dátum: 2013. július 21. - 10:35:30 »
Annak az embernek az ujjait aki Returnst írta kalapáccsal szétverném utána meg lángszóróval leolvasztanám, hogy többet egy betűt ne tudjon leírni.
Sokkal humánusabb megoldás, hogy nem mész el a moziba.  ;) Különben meg akkor rámondaná diktafonra.  ;D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7832 Dátum: 2013. július 21. - 11:52:48 »
:D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7833 Dátum: 2013. július 21. - 12:01:10 »
A Superman Visszatér-nek egy pozitívuma volt, John Ottman nagyszerű zenéje!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7834 Dátum: 2013. július 21. - 12:39:20 »
Az John Williams zenéje volt áthangszerelve.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7835 Dátum: 2013. július 21. - 12:43:44 »
Láttam az új Superman filmet is. Hááát. :-\ Azt hittem,folytatódik a történet az előző után. Csalódnom kellett,mert a kezdetektől indult.
Én komolyan nem értem, egyesek miért hitték azt, hogy ez a Returns folytatása lesz, amikor mindenhol azt szajkózták, hogy ez egy reboot lesz. De még ha valaki nem is követné a hírfolyamot, a trailerekből akkor is világosan kiderült, hogy újrakezdik a történetet. (Amúgy szerintem a Returns nem volt olyan rossz. Közepes, de nézhető alkotás volt. Más kérdés, hogy már akkor meg kellett volna csinálni a teljes rebootot, és nem a 30 éves filmekre alapozni.)

Más: tegnap megnéztem a Jack Reachert, marha jó volt! :oh: Már film közben az volt az érzésem, hogy simán megnéznék ebből egy folytatást (a hírek szerint lesz is). Nagyon jól összerakott krimi/akciófilm (akcióbuziknak előre szólok, hogy a mérleg nyelve inkább az előbbi felé billen - kevés akció van benne, viszont azok nagyon jók), izgalmas sztorival és nyomozással, tökös beszólásokkal és nagyon kemény Tom Cruise-szal. ;D A film gyakorlatilag szemberöhögi az összes akciófilmes klisét, mégis komoly tud maradni, a színészek nagyon jók, különösen Cruise. Külön tetszett, hogy az akciójeleneteket is igyekeztek realisztikusra venni. Számomra egy izgalmas, élvezetes film volt, ha a folytatás is legalább ilyen szintű lesz, akkor királyság. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7836 Dátum: 2013. július 21. - 12:52:39 »
Én is láttam még januárban, nekem is nagyon bejött.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7837 Dátum: 2013. július 21. - 19:39:08 »
A J.Reacher szerintem is ilyen ahogy Tom mondta. Egy könyvsorozatból készült, azért erős sztoriban és ne az akciólátványra épül. Nekem olyan volt mintha egy folytatásos tv sorozatot néznék, mint pl a Macgyver, mert a hős jön ha kell segít, de szinte semmi személyes motivációja nem volt, mint általában az ilyen sorozatoknál.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7838 Dátum: 2013. július 21. - 22:23:59 »
Az John Williams zenéje volt áthangszerelve.

Csak a fő téma maradt meg Williamstől, Peti! ;)
Amúgy, egy teljesen új zenei szálat vitt bele, sok érzelemmel, amihez Ottman nagyon ért, imádtam is az X-men filmeket, nagyon jó zene szerző!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7839 Dátum: 2013. július 21. - 22:49:10 »
Ebben a jelenetben is Marlon Brando szövegét nyúlták le. Brando ugyanezt mondta a Magány Erődjében Clarknak. Engem semmi nem tud meggyőzni annak az ellenkezőjéről, hogy ez a film felesleges, pofátlan és egy 270 millió dolláros átbaszás.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 22. - 14:09:37 írta peti40 »