Láttam az új Superman filmet is. Hááát.
Azt hittem,folytatódik a történet az előző után. Csalódnom kellett,mert a kezdetektől indult.
Én komolyan nem értem, egyesek miért hitték azt, hogy ez a Returns folytatása lesz, amikor mindenhol azt szajkózták, hogy ez egy reboot lesz. De még ha valaki nem is követné a hírfolyamot, a trailerekből akkor is világosan kiderült, hogy újrakezdik a történetet. (Amúgy szerintem a Returns nem volt olyan rossz. Közepes, de nézhető alkotás volt. Más kérdés, hogy már akkor meg kellett volna csinálni a teljes rebootot, és nem a 30 éves filmekre alapozni.)
Más: tegnap megnéztem a
Jack Reachert, marha jó volt!

Már film közben az volt az érzésem, hogy simán megnéznék ebből egy folytatást (a hírek szerint lesz is). Nagyon jól összerakott krimi/akciófilm (akcióbuziknak előre szólok, hogy a mérleg nyelve inkább az előbbi felé billen - kevés akció van benne, viszont azok nagyon jók), izgalmas sztorival és nyomozással, tökös beszólásokkal és nagyon kemény Tom Cruise-szal.

A film gyakorlatilag szemberöhögi az összes akciófilmes klisét, mégis komoly tud maradni, a színészek nagyon jók, különösen Cruise. Külön tetszett, hogy az akciójeleneteket is igyekeztek realisztikusra venni. Számomra egy izgalmas, élvezetes film volt, ha a folytatás is legalább ilyen szintű lesz, akkor királyság.