Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1367159 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8680 Dátum: 2014. október 10. - 19:06:13 »
Ron Perlman is the best!
A rendőrakadémia sokadik részében ő a "főgonosz". Maga a film már elég eröltetett, de Ron jelenetein mindig halálra nevetem magam.   :lol:
Minden filmben tök jó, és amúgy marha nagy geek, csupa képregény rajzfilmben, meg videojátékban szinkronizált.
A Hellboy szerep meg egész egyszerűen a kedvence.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8681 Dátum: 2014. október 10. - 19:59:05 »
Az egész széria szerintem erőltetett.Legalábbis én nem tudtam nevetni rajtuk.
De Perlman zseniális minden egyes filmben,az nem vitás.Alien 4-ben is jó figurát alakított.Passzolt hozzá Rajhona Ádám hangja.Igaz,Vass Gábor az akivel azonosítani lehet.Olyan ez,mint Bruce Willis-Dörner György,Jack Nicholson-Reviczky Gábor,Mel Gibson-Sörös Sándor,George Clooney-Szabó Sípos Barnabás. Így a jó.  :brow:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8682 Dátum: 2014. október 10. - 20:16:14 »
Most eszembe jutott, mikor az Outlander-ben megjelent két pörölyt lengető mellkasig érő szakállú viking vezérként. :D

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #8683 Dátum: 2014. október 20. - 19:33:01 »
http://www.youtube.com/watch?v=Zovo1jUPufc

Ez egy piszok jó film!Egyik kedvencem.
Kinek tetszett még rajtam kívül? Véleményeket várok, pro és kontra.
Szerintem is tök jó film.
Nagyon érdekes benne, ahogyan a szerény jóindulatú srácról szépen lassan lehull a lepel, és kiderül, hogy igazából egy pszichopata.
Plusz Ron Perlman mint mindig most is zseniális, nagyon bírom azt a fickót, és hihetetlen, hogy már 64 éves.
Drive nekem is a jobbak között van. Meg úgy egyáltalán Nicholas Winding Refn filmjeit is rohadtul bírom, eddig még nem nagyon sikerült mellényúlnia semmivel.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8684 Dátum: 2014. október 20. - 19:36:10 »
Az egész széria szerintem erőltetett.Legalábbis én nem tudtam nevetni rajtuk.
De Perlman zseniális minden egyes filmben,az nem vitás.Alien 4-ben is jó figurát alakított.Passzolt hozzá Rajhona Ádám hangja.Igaz,Vass Gábor az akivel azonosítani lehet.Olyan ez,mint Bruce Willis-Dörner György,Jack Nicholson-Reviczky Gábor,Mel Gibson-Sörös Sándor,George Clooney-Szabó Sípos Barnabás. Így a jó.  :brow:

A Rendőrakadémia első 3 része zseniális, a 4-5. elmegy, a 6. még nézhető, de a hetedik, na az kész szenvedés végignézni, szerintem.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8685 Dátum: 2014. október 20. - 20:06:10 »
Épp tegnap adták a Film+on. :p

balogh44

• Thanos
« Válasz #8686 Dátum: 2014. október 20. - 20:14:32 »
Valamiért a rendező, a 7. részben, az orosz rendőröket idióta bohócoknak állította be, akik hangosan "hopp"-olnak meg nevetnek, és állandóan gagyognak, a baj csak annyi, hogy a színészek mindvégig ki se nyitják közben a szájukat, még csak nem is mosolyognak. Hadd találjam ki, Csernobil óta bevet szokás az orosz rendőrségen ez a kommunikáció és viselkedés.  :stupid:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8687 Dátum: 2014. október 20. - 20:18:38 »
Vajon miért állítják be bohócoknak az világ csendőrei az oroszokat?  8)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8688 Dátum: 2014. október 20. - 20:22:26 »
Drive nekem is a jobbak között van. Meg úgy egyáltalán Nicholas Winding Refn filmjeit is rohadtul bírom, eddig még nem nagyon sikerült mellényúlnia semmivel.

Nicolas Winding Refn filmjeit én is szeretem. A Pusher trilógia, a Bronson és a Valhalla nagyon tetszett, sokszor meg is nézem őket. De nekem pont a Drive az, ami a leggyengébb láncszem. Szeretem az eredetit, és ez a feldolgozás nem jött be. Sokáig arra gondoltam, hogy  Ryan Gosling miatt, de nem, mert a Túl a fenyvesen és a Gengszterosztag című filmekben nagyon jó volt, élveztem a filmeket. Előbbiben elég hasonló karaktert játszik. Szóval egyszerűen csak nem áll össze az a film. Lehet, hogy újra meg kéne néznem.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #8689 Dátum: 2014. október 20. - 21:04:30 »
Hm, nem először hallom ezt a véleményt, hogy valójában inkább a Drive a leggyengébb filmje a rendezőnek, bár én nem így látom. Nekem a Drive már az egész 80-as évek hangulat, meg zenék miatt is elég pozitívan stimuláló, de a film többi része is szintúgy üt. Tulajdonképpen az egész egy neonfényben úszó spagetti-western Eastwood (vagy Nero, vagy Coburn, vagy akit szeretnél) helyett Goshlinggel a főszerepben, ugyanazokkal az erényekkel és bűnökkel, kellően esztétikusan tálalva.
Az Only God Forgivest láttad már? Kíváncsi vagyok, annál a filmnél hogy éreznéd, mert egyrészt kicsit a Valhalla sztorija a Drive látványvilágával, másrészt sokkal elszálltabb bármelyiknél.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8690 Dátum: 2014. október 20. - 21:39:41 »
Nem, még nem láttam. Remélem kiadják nálunk is. Ezeken kívül még 2 Miss Marple epizódját láttam. A Valhalla komoly mitológiai film, nekem nagyon tetszik. De aztán lehet, hogy csak azért nem jött be a Drive, mert nem szeretem a remakeket. Ezért nem néztem meg a Pusher remakjét sem. Amúgy a spagetti ( vagy italo ) westerneket nagyon szeretem, és örömmel látom, hogy most már az amerikaiak is errefelé orientálódnak, hagyják a vasaltinges úriember cowboyok imázsát.

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #8691 Dátum: 2014. október 20. - 22:53:44 »
Nem tudtam, hogy a Pusherből van remake, de azt hiszem, ennyiben is fogom hagyni.  :uhoh:

A Drive viszont miért remake? Mármint úgy érted, hogy a könyv feldolgozása, vagy másra gondolsz?
Tudom, van aki azt mondja, hogy a Le Samouraï nyúlása az egész, de szerintem ez ilyen formában baromság. (egyébként az is egy jó film, hasonló témába. meg közel 50 éves.)

Idézet
Amúgy a spagetti ( vagy italo ) westerneket nagyon szeretem, és örömmel látom, hogy most már az amerikaiak is errefelé orientálódnak, hagyják a vasaltinges úriember cowboyok imázsát.
Maximálisan egyetértek.  8)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8692 Dátum: 2014. október 21. - 16:58:32 »
Nem, nem olyan régi. Volt egy Walter Hill film, a címe The Driver. Ha jól emlékszem, magyarul a Gengszterek sofőrje volt a címe. Ez az egész alapja. Van egy hasonló nevű számítógépes játék is, az is ebből a filmből táplálkozik. Amúgy érdemes megnézni, nagyon jó film.

Nem tudtam, hogy a Pusherből van remake, de azt hiszem, ennyiben is fogom hagyni.  :uhoh:

Pedig kettő is van.  ;D Egy 2010-es és egy 2012-es. A 2010-esben ilyen indiai fickók szerepelnek. Viszont a Milo-t alakító Zlatko Buric játszik a 2012-esben is, mit ad Isten, Milot játssza.  :hehe: Én is kihagytam mindkettőt. Sőt a 2010-es verziót nem is igazán tekintem a film remakjének, pedig sajnos az...

Todd

• Pókfej
« Válasz #8693 Dátum: 2014. október 21. - 17:04:25 »
Nem, nem olyan régi. Volt egy Walter Hill film, a címe The Driver. Ha jól emlékszem, magyarul a Gengszterek sofőrje volt a címe. Ez az egész alapja. Van egy hasonló nevű számítógépes játék is, az is ebből a filmből táplálkozik. Amúgy érdemes megnézni, nagyon jó film.
A Driver játék baromi sok ilyen autós filmből emel át szó szerint elemeket, pl. a Francia kapcsolat magasvasutas jelenete is benne volt.
De a The Driver filmet még nem láttam, majd pótolom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8694 Dátum: 2014. október 21. - 20:36:39 »
A Gengszterek sofőrjét láttam párszor még amikor mozikban ment. Jó film volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8695 Dátum: 2014. október 24. - 11:19:20 »
Ahhoz nagyon keresett színésznek kell lenni, hogy valaki megengedjen magának egy lepedőnyi tetkót, amit plusz két órában kell lesminkelni minden alkalommal, plusz sok-sok pénzért nem? :)

És még így is látszódik a film során, hogy valami nem stimmel. Egy kukacos rendező, vagy producer, vagy aki dönt, lehet, hogy inkább mást választana.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8696 Dátum: 2014. október 24. - 11:24:03 »
Ahhoz nagyon keresett színésznek kell lenni, hogy valaki megengedjen magának egy lepedőnyi tetkót, amit plusz két órában kell lesminkelni minden alkalommal, plusz sok-sok pénzért nem? :)
idős gyúrósok általában az anabólikus szteroidok és más szerek + túlzásba vitt edzés nyomait próbálják eltüntetni tetoválásokkal (pl. egyre durvább visszerek, már Hugh Jackmann-en is egyre jobban látszik), Stallone is vén fejjel kezdte el kivarratni magát.

Szerintem amúgy egyre kevesebb ilyen stílusú akciószínész van most Hollywoodban, szóval nem túl bő a választék. Persze egy új pankrátort, vagy eddzőtermi erőgépet akár mikor le tudnának akasztani, de gondolom annak nem lenne semmi néző csalogató ereje. Felmerül bennem a kérdés, hogy amúgy The Rock-nak mennyi van még...

Túlzottan komoly színészi kvalitásai persze egyiküknek sincsenek, de a mostani feltörekvő színész palántákat elnézve ezt a kijelentést jelentősen újra kellett többször is értelmeznem. Bármelyik most divatos tini film sztárjaihoz képest az ezer arcú Stallone, vagy a masszív stájer akcentussal bíró Arnold minimum egy Marlon Brandonak tűnik.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 24. - 11:34:15 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8697 Dátum: 2014. október 24. - 11:58:26 »
A Rock visszament pankrátornak a minap. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8698 Dátum: 2014. október 24. - 12:00:13 »
Hát, ott nem kell elfedni a tetkóit.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8699 Dátum: 2014. október 24. - 17:43:30 »
És ma már a színészek is gyúrnak. Régen ilyen nem volt.