Úgy néz ki, eljutottunk odáig, hogy ezek a technikák már annyira olcsók, hogy egy ennyire ultragáz film is megengedheti magának, hogy megfizesse őket.
Annyira azért nem olcsó, 170 misi a költségvetés. Tényleg fura, mert helyenként mintha valami B film lenne, a színészválasztás meg amúgy is hazavágja az egészet.
Akkor visszavonom, ez tényleg nem kevés pénz. Így viszont érthetetlen az, hogy a jelmezek gányok, a színészek meg ultra trék.
Amúgy tök ötletes merchandise cuccai vannak a filmnek. A gifes poszterek nem rosszak, és ugyanezek, (pont tegnap láttam egy moziban), élőben is jól mutatnak.
Schwarczy fejét hátulról fokozatosan átvilágítja egy ledsor, ami mgött ott van egy másik terminatoros kép, így a poszter szép fokozatosan átalakul a csontvázzá. Tök jó. Kár, hogy egy iszonyat gáz filmet reklámoznak vele. Nem tudom, mennyire érthető, de ez élőben tök jól nézett ki. A Neca meg már látom készíti az ultra realisztikus figurákat a filmhez. Kár volt erre pazarolni a gipszet, meg a műanyagot.

Amúgy tegnap megnéztem a Kódjátszmát (ekkor láttam a Scwarczi posztert).
Hát ez egy elég szomorú történet. Javasolnám a fórum homofóbjainak és egyéb "mindenkit utálunk aki másképp viselkedik mint mi" felfogású embereinek a film megtekintését...