Szerző Téma: Batman  (Megtekintve 719481 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Batman
« Válasz #1680 Dátum: 2016. március 15. - 07:32:29 »
Reméljük most magára talál a DC, bár hallani olyasmiket, hogy megint csak megcsűrik-csavarják a karaktereik lényegét, nemváltás, stb....
Hát az tuti, mert a filmekhez, sorozatokhoz akarják igazítani a dolgokat... legalábbis a múltkor még ez volt...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1681 Dátum: 2016. március 15. - 10:04:39 »
Az ott még nem tisztázott. Ami eddig szinte tutibiztos, hogy Superman, Batman, Wonder Woman és Aquaman visszatérnek a 2011-es állapotokba, illetve batman és Superman is kap egy kétheti vagy heti címet (ami nem az Eternalhoz hasonló antológia-minisorozat, hanem a Brand New Day Amazing Spider-Manjéhez hasonló rotációs központi ongoing lenne). Lehet, hogy a másik kettő is.
lesz valami megújulás a fő szereplőknél, de még az is benne van a pakliban, hogy az Earth One GN-sorozatokhoz hasonlóan ez egy új kiadványcsalád lesz, vagyis tényleg csinálnak egy saját Ultimate-et (pont azután, hogy a Marvel beismerte a koncepció bukását és egyszerűen beolvasztotta magába a pár még értékelhető elemet onnan).
De egyelőre még mindig ködösítenek, pedig két hónap múlva indul a Rebirth, és tényleg még csak pár cím meglétéről tudni. Persze ez így kissé vicces lesz, hogy Tomi meg most kezd a New52-ba, másfelől meglesz az az előnye, hogy Snyder Batmanjéről így pontosan tudni, hogy van egy vége, vagyis egy kerek egészben gondolkodhatnak az olvasók is.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #1682 Dátum: 2016. március 18. - 13:22:48 »
A posta megválogathatná, hogy milyen állapotú példányt küld el az előfizetőknek. Nekem sikerült egy ilyet kapni:

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #1683 Dátum: 2016. március 18. - 18:17:48 »
Úúúh basszus... :o :'(
BATMAN,Spawn,Star Wars

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #1684 Dátum: 2016. március 23. - 16:10:48 »
Esetleg a Flashpoint kiadását nem tervezitek? Mert most hogy átlépünk a New52-be, így szerintem ütős és hasznos lehetne az a sztori egy különszámban :).
Már ha jó (eddig azt olvastam, igen) és persze ha a fő sztori 5 része önmagában is érthető.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #1685 Dátum: 2016. március 23. - 19:05:35 »
Gondolom max '17-re...de sok víz lefolyik addig...
BATMAN,Spawn,Star Wars

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1686 Dátum: 2016. március 23. - 21:48:56 »
A Flashpoint teljesen felesleges volna, ráadásul annyi szereplőt mozgat, akikről itthon még senki sem hallott (és még a Flash tv-sorozat honi verziója se javítana ezen, mert pont, hogy az ő gárdája nem kap szinte semm szerepet), hogy vagy meggazdagodnék a dokumentációkon, vagy mindenki elfogadná, hogy az utalások 90%-át sose fogja megérteni. Johns itt azért nem végzett olyan jó munkát a sztori önmagában tartásában. (Se a forgatókönyvben. Se a cselekménytempón. Se a motivációk felvázolásában. Se a történet megoldásában. De leglaább a párbeszédek egy része jó volt.)

Raisu

• Traveller
« Válasz #1687 Dátum: 2016. március 23. - 22:08:09 »
Ott a rajzfilm változat, az megjelent magyarul DVD-n, és nagyjából hűen követi a sztorit, tudtommal. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1688 Dátum: 2016. március 23. - 22:40:30 »
Hát nem tudom, én amit eddig láttam ezekből a DVD-re készülő egész estésekből, ott a legjobb megközelítés a „már majdnem a cselekmény negyede olyan, mintha egy kicsit hasonlítana” volt…
Már cask azért is, mert oda mondjuk nem nagyon tesznek be olyat, hogy a Flashpointban Aquaman és Wonder Woman a háborújuk során lemészárolják egész Nyugat-Európát, Batman pedig kamera előtt gyilkol le valakit…

Raisu

• Traveller
« Válasz #1689 Dátum: 2016. március 23. - 23:05:15 »
Az lehet, hogy nincs benne minden, meg nem úgy történik minden, de azért a cselekményt nagyjából bemutatja normálisan, nem? Szóval, ha valakit csak az érdekel, hogy mi okozta a változásokat, mitől jött létre az új univerzum, azt megtudja ebből is. Mert azért lássuk be, ilyen szempontból nem számít, hogy a háborúban hányan halnak meg, vagy hogy az ottani Batman mennyire brutális. Mondjuk, ha jól emlékszem, Pandora kimaradt belőle, ő meg ilyen szempontból fontos.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1690 Dátum: 2016. március 23. - 23:45:31 »
A New 52 szempontjából igazából a Flashpoint zéró jelentőséggel bír, mert az egészet össze lehet foglalni abban, hogy Flash visszautazott az időben élete egyik legfontosabb pillanatához, ez létrehozott egy Mutánsvilág-szerű alternatív univerzumot, majd azzal, hogy visszacsinálta a hibáját, valamiért hirtelen átíródott a történelem – de hogy pontosan hogyan, az sosem derült ki igazából. Kész, komplett New 52 eredettörténet. :)

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #1691 Dátum: 2016. március 24. - 05:19:52 »
Akkor vita lezarva.Mar nem is erdekes. :-)
BATMAN,Spawn,Star Wars

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #1692 Dátum: 2016. március 24. - 08:26:00 »
Már cask azért is, mert oda mondjuk nem nagyon tesznek be olyat, hogy a Flashpointban Aquaman és Wonder Woman a háborújuk során lemészárolják egész Nyugat-Európát, Batman pedig kamera előtt gyilkol le valakit…

Pedig ha jól emlékszem azok a sztorielemek pont benne voltak a rajzfilmben is :).

Amúgy csak azt nem értem, hogy az ilyen sztoriknak legalább a főszálaikban miért nem tudnak ismertebb karakterekre koncentrálni? Marvelben is teljesen érhető a Mutánsvilág és egyéb eventek.
Bár ott is vannak ismeretlen random karakterek komolyabb szerepekben, mint amikor a PH végén egyszer csak kiderült, hogy egy beépült ügynök volt a Hulkling, akiről szerintem a magyar olvasók 99%-a még csak nem is hallott.

Amúgy ez a Thomas Wayne-s sztorivonal a Flashpointban van csak és esetleg annak tie-injeiben, vagy később is létezik olyan alter sztori? Mert azt szívesen elolvasnám, már csak Joker új személyazonossága miatt is :).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1693 Dátum: 2016. március 24. - 09:23:19 »
Nem, Thomasról csak a saját tie-injében és a fősorozatban volt szó.

patrickburnsred

• Grizzly
  • *
    • tumblr
« Válasz #1694 Dátum: 2016. március 27. - 12:01:12 »
Batman R.I.P. így egyben 9/10

A Zöld Íjász/Fekete Kanári sztori üde színfolt volt, bár én bírtam a csajok történeteit is, de kellett ez a vérfrissítés már a füzet második felére. 8/10 így elsőre, aztán remélem a folytatás is jó lesz!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1695 Dátum: 2016. március 27. - 13:06:36 »
Jó lesz, szerintem tetszeni fog.
A RIP csakis egyben jó, ki kellett várni, hogy összeálljon a kép.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1696 Dátum: 2016. március 29. - 08:54:52 »
Azért a végén ahogy kinyírták Batmant az olyan megúszós volt. Már megint valaki beesik a vízbe és nem találják meg a testét. :lol:
De Joker tök jó volt benne.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1697 Dátum: 2016. március 29. - 12:04:39 »
Ööö… Morrison egyáltalán nem is akarta megölni ott Batmant…
Vagyis de, és sikerült is neki, de nem egészen úgy, ahogy értelmezted.
De, nos, erről is lesz még szó. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #1698 Dátum: 2016. március 29. - 12:11:36 »
Tudom, még csak ezután jöttek az igazán nagy kavarások.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1699 Dátum: 2016. március 29. - 12:45:23 »
Igen, de csak részben szándékosan, részben mert a szerkesztőség a jelek szerint nem készült fel arra, hogy Morrison, aki vagy három éve bejelentette nekik valamit, meg is csinálta a bejelentett dolgot. Nem csak a szereplők küzdöttek ott a hagyatékért, de az írók is válogatták egymást, hogy most akkor ki írja egyáltalán a sorozatot.