Szerző Téma: Batman  (Megtekintve 725994 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
Re:Batman
« Válasz #1920 Dátum: 2016. szeptember 21. - 21:10:49 »
Tényleg kiváló ez a Batman sztori, és Capullo remek rajzai is fokozzák a misztikus hangulatot. Nagyon várom a folytatást, meg persze a különszámot is.  :P

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #1921 Dátum: 2016. szeptember 22. - 11:15:14 »
Bejön ez a baglyos nyomozás, mindig is szerettem a régmúltba nyúló összeesküvéses történeteket. A rajzoló is állati jó munkát végez, uh nagy öröm továbbra is követni a bőregér kalandjait. Egyedül a szokásos nyűgöm maradt meg: túl gyorsan véget és nem tud lekötni a másik történet. De hát ízlések és pofonok.

Egy kérdésem lenne: ez cél egyébként, hogy a második történet könnyedebb legyen? Úgy értem, hogy a Batman sötétebb világához (és rajzaihoz) képest, hogy kicsit feldobja az embert a második sztori? Nem annyira ismerem a DC-t (már írtam hogy nem igazán tudtam megszeretni a karaktereit), de biztosan van a Zöld Íjásznak is olyan sztorija, ami talán jobban passzol a Batman darkosabb hangulatához. (én csak egy eredettörténetet olvastam vele ami egy szigeten játszódott, de arra emlékszem, hogy bármennyire is hidegen hagy a karakter, az a történet nagyon tetszett).
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1922 Dátum: 2016. szeptember 22. - 14:33:09 »
A Batmant úgy írják, hogy annál MINDEN könnyedebb legyen. A jelenlegi Íjász-Kanári sztori szerintem nem könnyed. Csak az utolsó részben átlőtték egy nyílvesszővel valaki torkát a száján keresztül, Kanári szétvert mindenkit, és depresszióba esett, és/mert meghalt a "lánya".

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #1923 Dátum: 2016. szeptember 23. - 08:19:00 »
Az újat még nem olvastam el... majd ha befejeztem Póki multiverzumos kalandját nekiesek.
Egen...mi számít könnyednek? Gyerekrablás, stb, értem én, hogy a téma elvileg nem az... de azt, hogy egy 22 kilós gyerek képes felnőtt, képzett harcosokat verni (mindenféle szuper erő nélkül...) addig nem tudom a komolyabb sztorikhoz sorolni, amíg ilyen csili-vili rajzokkal és színekkel van tálalva. Aztán persze, lehet hogy Maleev stílusával teljesen más lenne a véleményem.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1924 Dátum: 2016. szeptember 24. - 11:13:09 »
lehet már volt, de lehetetlenség volna, ha a teljes füzetben csak a new 52 batman lenne két résszel?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1925 Dátum: 2016. szeptember 24. - 13:37:30 »
Sokszor volt már és igen.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1926 Dátum: 2016. szeptember 24. - 19:51:11 »
És bármi más, New 52-es pluszba?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1927 Dátum: 2016. szeptember 24. - 20:19:55 »
Az lehet. A Ragadozók is újraindult benne, például. Vagy külön a Batgirl.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1928 Dátum: 2016. szeptember 24. - 21:12:38 »
A Batgirl ami volt az jó volt, de ez a Ragadozók valahogy engem sem fog meg.
A 2011-ben indultak közül, a Batgirl és a Justice League viszont nagyon, pláne hogy utóbbiban szinte az egész DC világ megfordul! ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1929 Dátum: 2016. szeptember 24. - 21:35:51 »
A New52 JL azon kívül, hogy rendkívül szép rajzai vannak, nem sok mindent mutat fel. A történet elég középszerű. 2. történetnek én inkább a Geoff Johns féle Supermant látnám szívesen az előző érából (Secret Origin, Brainiac, New Krypton). Esetleg egy All star Supermant. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 24. - 21:37:56 írta Psycho »

balogh44

• Thanos
« Válasz #1930 Dátum: 2016. szeptember 24. - 22:04:11 »
Azt lehet hogy nem engedné a DC, lehet hogy rosszul sejtem a dolgokat, de valahol kikötés lehet, hogy valamilyen szinten kötődnie kell Batman világához a második sztorinak. A Ragadozókban konkrétan néha fel is tűnt. A JLA-ban szintén feltűnik, és láthatnánk a New 52-es Batman viszonyát a többi DC karakterrel is. Plusz jobban belelátnánk ebbe a másik világba! ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1931 Dátum: 2016. szeptember 24. - 22:23:58 »
Johns JLA-jével? Nem is tudom… valahogy nem érzem, hogy sokkal jobban megmutatná a DC világát mint egy Gotham keretei között maradó sorozat. Lehet, hogy sokan megfordultak benne, de effektíve az égvilágon semmiről sem szólt. Annál már a párhuzamos másik JLA cím is tartalmasabb, mert az legalább felfűzött valamit az „amerikai hadsereg gazgonosz és gazgonoszul szervezkedik egy ellen-JLA-vel a másik JLA likvidálására” ötletre.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #1932 Dátum: 2016. szeptember 25. - 08:50:51 »
Viszont, ha maradunk Gothamben, akkor lehet a Nightwing megérne egy próbát. Az első 9 rész elég témába vág :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #1933 Dátum: 2016. szeptember 26. - 18:50:13 »
Főleg a Baglyok Éjszakája esemény csattan igazán nagyot Dicken, és ez már el is kezdődött az első részben...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #1934 Dátum: 2016. szeptember 26. - 20:12:04 »
Hali, lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehetne a batmanban csak batmant közölni? Esetleg indítani egy marvel +hoz hasonló kiadványt dc+ néven és abban olyan x-men szerűen igazság ligát és plussz egy válogatott történetet belerakni. Vagy úgy gondoljátok nem bírná el a magyar piac az újságot, esetleg túl drágák a dc történetek? Anno a superman & batmannél is úgy éreztem h a batman tartja el a supermant, és most is így érzek. Amúgy nagyon jó az újság ugyanúgy mint a többi kingpin kiadvány, de irdatlan lassan halad a batman sztori így. Lehet h ezzel egyedül vagyok, de ha a pókemberben is ms marvel lenne például másodikként pók helyett nem örülnék tuti :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1935 Dátum: 2016. szeptember 26. - 21:28:01 »
Jelenleg DC+ képregény van, amit Batmannek neveztünk el, mert az állandó benne, és vannak különszámai is. A DC nagyon drága, kiadványokkal pedig már tele vagyunk.

Solid

• Grizzly
  • *
« Válasz #1936 Dátum: 2016. szeptember 28. - 11:21:59 »
Max Landis Superman: American Alien-je esetleg?

ragatskynet

• Tarantula
  • *
« Válasz #1937 Dátum: 2016. október 03. - 16:17:19 »
Nem tudom, hogy általánosságban milyennek értékelik a mostani baglyos Batman sztorit, de nekem az első füzet után - amit tegnap sikerült elolvasni - zseniális! Remélem a folytatása is hasonlóan jó lesz; remek rajzok, ötös hangulat. :-)

Egyébként én mindenre vevő vagyok képregény-téren, de ha egyszer belopózna Lobo a füzetbe, vagy egy különszámba, az óriási király lenne. :-)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1938 Dátum: 2016. október 10. - 17:00:56 »
kaine, ez igaz?
"- Batman különszám 2016/1: A nevető ember (Kingpin, újságos - október 11.)"

Holnap megjelenik, vagy csak elírás?
Mert mindenhol 16. van írva megjelenésnek az oldalon.
Újságoshoz előreláthatólag mikor kerül, ha nem holnap?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1939 Dátum: 2016. október 10. - 19:06:04 »
Mindig az itteni, főoldali jobb oldali menü az érvényes. 16-a.