Valóban dömping van DC-ből, én személy szerint nagyon megválogatom mit veszek meg, alaposan utána nézek érdekel -e a sztori. Az eddig megjelent "DC Extra" kötetek kevesebb mint felét vettem meg. Egy része már eleve jelent meg itthon másik kiadótól (kb. 20%), egy részét pedig nem tartottam érdemesnek (kb.40%), a maradék 40%-ban eltalálták az ízlésem.
A Kingpin más, tőletek veszek mindent (persze a Teknőcöket azért mégsem, de az eleve gyerekeknek készült

).
De ami nagyon durva még, hogy már van mindenféle képregény, Star-Wars, sőt Trónok harca is. Biztos jók ezek is (aki szereti), de én ezeket sem veszem már meg.
Ezt a kínálatot nem hittem volna teszem azt 10 évvel ezelőtt, hogy válogatni lehet mit vesz meg az ember.
Kérdeztem is az újságárust, hogy veszik a képregényeket, most, hogy ilyen sok minden van, és azt mondta, viszik mint a cukrot. Meg is lepődtem. Kérdeztem, hogy tényleg mindent vesznek? Amire a válasz igen volt, és az, hogy a drágábbakat is, lásd. pl. Mega Marvel (ez igaz, mire mentem abban a boltban már 1 darab nem volt), illetve még annál drágább kiadványból is aznapi megjelenéssel mind a 10 db-ot eladta amit kapott.
Ha tényleg így van annak örülni kell mindenképp. Ezek szerint népszerű a képregény.

A végén még divat lesz. A 20-as éveim elején még ciki volt és mindenhol hülyének néztek a képregény mániám miatt, merthogy ez csak gyerekeknek való. Mekkorát fordult a világ!