Szerző Téma: Batman  (Megtekintve 712779 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Batman
« Válasz #2580 Dátum: 2018. július 17. - 21:41:48 »
Sajnos nem, ezeket nem lehet variálni, szerződés köti a kezünket.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #2581 Dátum: 2018. július 18. - 09:40:41 »
Ez a DC azért nagy genya.
még a füzetek is drágábbak,mint  a póki...ha jól láttam.
BATMAN,Spawn,Star Wars

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2582 Dátum: 2018. július 18. - 10:00:51 »
Sajnos nem, ezeket nem lehet variálni, szerződés köti a kezünket.

Kicsit kár, pedig az tényleg olyan klasszikus, ami megérdemelne egy HC-t. Persze ha ott is hasonlóan alakulnának a költségek, akkor talán jobb is, 10 rongy környékén azért már háromszor is meggondolnám. Esetleg egy Első év újrázásból jövőre? :D :D

Riworar

• Gibbon
  • *
« Válasz #2583 Dátum: 2018. július 18. - 11:08:32 »
Első év +1 szavazat! :D Csodásan mutatnának egymás mellett a GyT-val.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2584 Dátum: 2018. július 18. - 13:07:49 »
Még meglátjuk.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2585 Dátum: 2018. július 19. - 06:26:45 »
Más se hiányzik mint még egy eredet történet újrakiadva.

flipiusz

• Gibbon
  • *
« Válasz #2586 Dátum: 2018. július 19. - 12:55:54 »
Sziasztok, a júliusi Batmanben befejeződik az Igazság Ligája, az azt követő számban csak a Halál a családra fog folytatódni vagy abban is elkezdődik majd egy másik történet?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2587 Dátum: 2018. július 19. - 14:15:25 »
Egész évben innentől csak a Halál a családra jön, kivéve pont a következő számot, amiben még visszatér Jonah Hex egy történet erejéig.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2588 Dátum: 2018. július 19. - 16:52:22 »
Szóval most egy darabig tie-inek lesznek a Snyder-Capullo részek mellett, de ez azt is jelenti, hogy a Death of the Family után visszajönnek a független sztorik? Úgy tudom, a következő Batman történeteknél nem lehet jól kihozni ugyanezt.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #2589 Dátum: 2018. július 23. - 11:57:33 »
Az előfizetőknek mikor postázzátok a HC-t?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2590 Dátum: 2018. július 23. - 13:27:17 »
Ezen a héten.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2591 Dátum: 2018. július 25. - 18:19:14 »
Uhh, ez a Jokeres cucc, nagyon elborult lesz... azt a rendőrkapitányságon zajló jelenetről már meg is feledkeztem,  pedig baromi brutális, filmben is rohadt jól működne :D

Meglepődtem, hogy a Pandorás kis szöszenet is belekerült, nem lesz ez zavaró? Lehet majd magyarázkodni utána.   :headscratch:  ;D
Btw, Spectre, hogy lett Lidérc? Róla beszélgetnek azon a részleten, nem? Ő Kísértet volt elég sok helyen már.  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #2592 Dátum: 2018. július 27. - 17:53:46 »
1x szerepelt már ebben a magazinban, szintén így, említés szintjén. Igen, eredetiben ő Spectre.
Nemigen bukkant fel magyarul más médiában sem, talán a Batman: A bátor és vakmerőben... de főszerepben semmiképp, és ha ránézek, nekem nem kísértet jut róla eszembe. Próbáltam kevésbé sablonos nevet találni anno, hisz a spectre is inkább jelenés, lidérc, fantom, mintsem sima szellem... plusz egy Kísértetünk már volt korábban, ha jelentéktelen is.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2593 Dátum: 2018. július 27. - 21:23:40 »
Korábban felvetődött itt a fórumban, hogy a Zero Year "X City" sztorijai mehetnének különszámokban. Meg lehet ezt csinálni? A Hipóknál jól működik ugyanez, itt is jó lenne, hogy a fősor halad az aktuális idővonalon bő két éves kanyar helyett az eredethez, mégsem marad ki semmi. Sőt, a következő másfél évre különszámot se kéne válogatni :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #2594 Dátum: 2018. július 28. - 08:26:58 »
Én voltam aki kardoskodott mellette, de az volt a válasz, hogy fősodor nem kerülhet különszámba. Pedig nagyon adja magát, hogy a Zero Year 3 x 4 részre bontható, egyedül a 0. szám mehetne a fősorozatba, mert az amúgy is annak a felvezetőjeként készült. Aztán a Clayface kétrészes után vígy viszonylag hamar (3 füzet) jöhetne a Joker sztori "második fele".

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2595 Dátum: 2018. július 28. - 08:51:31 »
Nekem az rémlik, hogy kaine vagy Ati erre nem reagált. Meg aztán pont azért tetszik az ötlet, mert a Zero Year csak megjelenésben a fősorozat része, sztoriban nyilván előzmény. Ha mostanában engedékenyebbek a DC-nél, érdemes lehet megpróbálni.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #2596 Dátum: 2018. július 28. - 09:06:12 »
Igen, azért is vetettem fel én is, mert 12 rész, múltban játszódik, kéthavi megjelenéssel. Még ha ez lenne mindenidők legjobb története is mire lemenne, lehet elég sok olvasót vesztene a lap. Vagy a legtöbben kivárnának, és ha nem is egyben, de az egyes fejezeteket és egyben olvasnák el.

Illetve talán még a különszám formátum mellett szól, hogy így felkerülhetne moly.hu-ra (füzetek ide ugye nem jöhetnek, csak ISBN-es kötetek vagy olyan különszámok, amik "teljes" sztorit közölnek le). Itt már egy elég jó kis képregényes mag jött létre, és talán egy kevésbé kiaknázott marketing eszköz.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2597 Dátum: 2018. augusztus 16. - 15:51:59 »
Gondolom, nem mondok újat, de azért beírom.

A minap a facen belefutottam egy posztba a Képregényekről szabadon csoportban, hogy valaki beszélt egy regionális Eaglemoss fejessel, és tőle hallotta, hogy egyelőre nem tervezik Magyarországra hozni a Legends of Batmant. Ami a Kingpin sor szempontjából tök jó, viszont ez azt is jelenti, hogy a nem annyira közeli jövőben azért benne van a pakliban.

Az már sokszorosan lefutott téma, hogy legyen két Batman egy füzetben, viszont ha lehet, akkor a Zero Yeart kipakolni különszámokba elég jó megelőző stratégia lenne a HC sorra, mert ha az valaha kijön itt is, két hét alatt lepörgetik azt, ami nektek két év+ lenne. És nagyon úgy néz ki, hogy a komplett új 52 benne van.

Az pedig elég fontos szempont, hogy ha ez beüt, mit kell átugrani és mit nem, mit sikerült kiadni és mit nem, vagy hogy éppen megszűnik-e a sorozat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2598 Dátum: 2018. augusztus 16. - 17:41:13 »
A mai helyzetben már arra sem lehet építeni, hogy jövőre mi jön és mi lesz, marad-e az Eaglemoss egyáltalán, vissza mernek-e jönni, lesz-e még egyáltalán bármi a DC-től, úgyhogy most abban a lehetetlen helyzetben vagyunk, hogy nem tudunk előre tervezni, mint eddig. Nyomjuk, aztán igyekszünk reagálni a piaci változásokra.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2599 Dátum: 2018. augusztus 16. - 18:12:52 »
Hát hajrá  :kingpin:! Ehhez csak ennyit tudok hozzátenni :D

Azért hoztam fel, mert potenciálisan hasznos információ, de Kilgores elképzelése szerintem ettől függetlenül is megáll a lábán, és kajálnák a gyűjtők, ha meg lehet csinálni.