Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1496253 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #2080 Dátum: 2008. május 31. - 16:25:35 »
zozi: Én tudtam. Ha jól emlékszem, a CBR-fórumában is van topicja, folyton el is küld midnenkit mindenhová.

Kanaszta: Ha a Chronicles-borítóra gondolsz, azt mindet Michael Turner csinálta.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2081 Dátum: 2008. május 31. - 17:01:15 »
Igen pont arra, gondoltam, köszi. Tudod le akarom rajzolni kicsit másképpen és hát azért jó lenne feltüntetni az eredeti rajzolót az aláírásom alatt :) ( amúgy ez az egész megint mini stílusban fog elkészülni szóval megy egyenesen a minik apja; Chris Giarrusso oldalára  :nezze:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2082 Dátum: 2008. május 31. - 21:03:42 »
Kolléga, hogy sikerült a F.A.SZ. vizsga? :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2083 Dátum: 2008. május 31. - 21:13:38 »
Hát.... Õszintén már az elején meghúztak :(.Komolyan nem hittem el , hogy mit kérdeztek. Ott volt egy szív a két tüdőféllel és elkezdtem mondani a dologot és amikor rátértem volna a szívre, megkérdezte , hogy mik okoznak benyomatot a tüdőn, és mi a nevük latinul, 6-ból ugy 4,5-et tudtam aztán megbuktatott ezen. Pont ilyen apróságokat kell feltétlen tudni, nem mindegy mi okoz benyomatot, főleg így kiszedve a testből? >:( Áh hagyjuk... Különben olvastam , hogy neked sikerült gratulálok, szép volt. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2084 Dátum: 2008. május 31. - 22:06:47 »
Áh...átérzem a helyzetdet, amikor ilyen értelmetlen dolgokon buktatnak meg, nagyon sajnálom. :(
Szerintem az olyan helyzet a legborzalmasabb, amikor önhibádon kívűl húznak meg..mert ha nem készültél fel okés, magadat okolhatod. de amikor jön egy ilyen szemétláda, akkor te meg már nem tehetsz semmit....
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2085 Dátum: 2008. június 01. - 00:57:52 »
Jah hát ez néha így megy, de remélem legközelebb valaki olyanhoz kerülök, aki kicsit reálisabb síkon osztályoz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2087 Dátum: 2008. június 02. - 05:42:07 »
Köszi, már ismertem. Rengeteg képet szereztem innen a galériához. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2088 Dátum: 2008. június 02. - 10:33:41 »
Én nem ismertem, de nagyon király rajzok vannka itt! :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2089 Dátum: 2008. június 02. - 18:31:42 »
Más....
Voltatok már úgy, hogy 2 dolog köül egyáltalán nem tudtátok eldönteni, hogy mit kéne csinálni? Jó, nem ilyen dolgokra gondolok, hogy a piros, vagy a fekete rucimat vegyem-e fel ma, hanem komoly dolgoknál.
Amikor körbejártátok ezer oldalról a dolgot, számításba vettetek minden lehetőséget és még úgyis döntésképtelenek voltatok?
Én utálom az ilyen helyzeteket...ilyenkor úgy irigylem azokat, akik az ösztöneikre hallgatnak és csipp-csapp tudnka dönteni... :roll:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2090 Dátum: 2008. június 02. - 18:39:47 »
Csak nem nő van a dologban? Egyébként voltam, sajnos.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2091 Dátum: 2008. június 02. - 18:44:43 »
Hú öregem, nekem ez a jelenség a napi rutinom szerves része. A magánéletben és a melóban is nincs olyan nap, hogy ne kellene eldönthetetlen helyzetekkel találkozni. Ilyenkor vagy a kisebbik rosszat vagy a nagyobb haszonnal járó dolgot választom, más esetben pedig keresek egy 3. lehetőséget, amiben megpróbálom kombinálni az első kettőt, hogy jól jöjjek ki a dologból.
Ha esetleg konkért céllal hoztad fel a dolgot (nekem is gyanús hogy nő van a dologban ;D) ha megtisztelsz bennünket vele, talán még segíteni is tudunk. 4 évig tanultam pszichológiát, papírom is van róla  :nezze:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2092 Dátum: 2008. június 02. - 18:55:37 »
Aha Ben, akkor már tudom kihez kell fordulni, ha lelki gondjaim vannak.
Nem, nem nő van a dologban, olyan helyzetekben általában sokkal határozottabb vagyok, meg könnyű az érzéseimre hallgatni...jó, voltam már nővel is ilyne helyzetben, de ez most más.

Nem olyan nagy dolog, de egy órát gondolkoztam rajta, jártam körba a nappaliban, de nem tudtam zöl ágra vergődni.
Konkrétan nemtom hogy mikor menjek vizsgázni. ;D Ezen a héten szerdán, kocjkáztassak, kettes valszeg megvan, de nekem a 3-a skéne, ami valszeg nincs. De hátha szerencsém lesz...de ha jövőhéten megyek akkor meg elégé bbiztos, hogy megvana  3-as, amire pályázom. Viszont akkor még tanulni kell egy hetet...emg csak ott van még egy vizsga a nyakamon. De mondjuk nem fogom agyonra tanulni maga, szóval ki lehet bírni. De áh, mégis ott lesz a tanuláskényszer... :D Meg mi van, ha most még könnyebb lesz a doga? Mert ennél az intézetnél tavaly is az volt, hogy az első 2 doga könnyebb volt...szóval előnyök és hátrányok itt is ott is. Ha ezen a héten kéne mennem, akkor viszont most neki kéne ülni minimum éjfélig tanulni, meg holnap is vagy 10 órát, hogy végigolvassam az anyagot. Röpke 400 oldal, 10 oldlat tudok halandi egy ra alatt, mert anniy fárasztó....
Viszont jövőhéten 12-én lesz egy másik vizsgám is, ami nem valami nehéz, de azért meg kell csinálni. Így meg vonatozzak most 3 órát frl Debibe, holnap haza. 3 óra unalom...ha jövőhéten megyke meg csak letudnám a vonatozást is egybe..szal. Nehéz ügy. ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2093 Dátum: 2008. június 02. - 18:59:53 »
Szerintem most menj. Szerdáig meg van még egy napod és két éjjeled. ;) 2-es és 3-as között különben sincs olyan nagy különbség,
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2094 Dátum: 2008. június 02. - 19:10:38 »
Na ez az, hogy smot akkor neki kéne ülnöm de nagyon keményen. Ami meg nem megy, már elfáradtam, meg nagyon fárasztó is ez az anyag. Főleg ha nem alszom ki magam akkor meg elalszok rajta...így viszont egy hét alatt felkészülök rá tisztességesen, és még nem is kell anniyra megerőltetnem magam. Mondjuk akkor is tanulni kell, szóval nem olyna, hogy szabad az egész napod...de sztem jövőhét lesz belőle. MOst képtelen vagyok nekiülni, már kivan a f@szom ezzel a tárgygal ammúgy is. Azért is filóztam ezen egy órát, mert amíg törengtem, sem kellett visszamenni tanulni.

Meg nemtom ti hogy vagytok vele, de én már így a vége felé óránként már 10 perc szünetet kell tartsak...azért jelentkezem be ilyenkor olyna gyakran ide a fórumra is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2095 Dátum: 2008. június 02. - 19:20:05 »
Öregem már akkor megoldottad a kérdést amikor feltetted. Mivel magad is érzed, hogy a szerdai vizsganap több bosszúsággal, csalódással és a siker kisebb esélyével járna, mint a jövő hét, mérlegelve a másik vizsga kockázatának a lehetőségét is, én a jövő heti vizsganapot választanám a helyedben. A szerdai nap egyértelmű hátránya, hogy rohadt közel van. Az anyag sok, az alvásra és relaxálásra fordítható idő kevés. Viszont ha a jövő hétre halasztod, bőven lesz időd mindkét vizsgára felkészülni, a lelkiismereted nyugodt maradhat, és azzal a biztos tudattal mehetsz vizsgázni, hogy te megfelelő idő alatt készültél fel. Ha ennek ellenére mégis kettest kapsz... köcsi a tanár. Jövő hét a tuti. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2096 Dátum: 2008. június 02. - 19:28:50 »
Jah, de azért esélyem az lenen msot is, a 3as a nagyoön necces. meg akkor egy héttel hamarabb szabad lehetnék mint a madár, nem lenne itt az a tudat,hogy még ennke is megkell lenni, 6 kredit, feltétele az anat II, meg hogy hallgattam volna a többiekre, akik most mentek(és sikerülni fog nekik, pedig nem tudnka többet nálam sztem) és már letudtam volna ezt is, nyugodtság, és szabadság, mert a jövőhetni másik vizsga az végülis lényegtelen, sztabadon választható tárgy. De jóvan nem húzom tovább az agyatokat...3-szor dobtam fel érmét, kétszer az jött ki, hogy jövőhéten menjek, úgyhogy abban maradtam. :D

Neked amúgy milyen döntéshelyzetei szoktak lenni? Munkahelyen megértem(üsse le ezt a gyökeret vagy ne, kirúgnka, de megérné, vagy nem :D).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2097 Dátum: 2008. június 02. - 19:36:01 »
Nekem a legbonyolultabb munkahelyi döntéstől (küldessem a kukiit közmunka végzésre, vagy akasztassak akkora pénzbírságot a gyökér nyakába hogy még az unokái is a részleteket törlesszék) a legegyszerűbb képregényvásárlásig (mit rendeljek Mighty Thor-t vagy New Avengers-t) minden hülyeség előfordul. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 02. - 19:38:28 írta Ben Reilly »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2098 Dátum: 2008. június 02. - 19:46:08 »
Gyerekek, tudom, hogy nem a témához kapcsolódik, de képzeljétek: Most hívtak telefonon, hogy múlt héten kitöltöttem egy kérdőívet a vásárlási szokásaimról, és nyertem 10 000 Ft vásárlási utalványt +  egy kétszemélyes vacsorát. ;D Tök boldog vagyok. Egy hónapja mobilt nyertem, most ezt... Tiszta buli. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2099 Dátum: 2008. június 02. - 21:19:42 »
Komolyan? De durva! :D
Én max egy pöttyöslabdát nyertem eddig tombolán, semmi mást. :D